@Womo-Liebe
Lid van Campercontact sinds 2020
Helaas is de plaats een beetje verwaarloosd, het zou leuk zijn als de rokers hun sigaretten niet op de grond zouden laten liggen, het is zo walgelijk, en de mensen die met caravans reizen de grond vervuilen met grijs water, de gemeenschap zou er iets aan kunnen doen , wat jammer
Zeer mooie plek maar helaas was de dame aan de receptie erg onvriendelijk wat niet kan ... dus slechts twee sterren. Wedges zijn een voordeel
Zeer rustige ligging, de uitbater vriendelijk en spreekt Duits, de stad Franzensbad (op nog geen 10 minuten afstand) is prachtig waar je heel goed en goedkoop kan eten. Voor één nacht met stacaravan en hond, twee personen, elektriciteit, water € 22, dankzij de operator
super mooie parkeerplaats bij een oude steenfabriek, prima fietspaden/wandelpaden zo idyllisch pure ontspanning, Alles wat je nodig hebt
De plaats is oké, een beetje lawaaierig overdag, hele mooie fietspaden en een verzoek aan de rokers .... Laad je sigarettenpeuken niet altijd op de grond, dat doe je thuis ook niet, of ️
helaas staat alles vol met caravans die hun honden aan een korte ketting houden en gewoon hun grijze water aftappen, iedereen heeft een wasmachine die gewoon leegloopt, we rijden morgen verder, zo verschrikkelijk.
Super geweldige plek met V / E erg rustig, bloementuin, wandelpaden, fietspaden, Real en Rewe in de buurt De toegang is momenteel in aanbouw, maar je kunt er gemakkelijk doorheen komen met een Womo.
Puur natuur, ponyrijden 10 €, Womo parkeerplaats nu 15 €, elektriciteit 5 € voor een nacht oke, zeer mooie omgeving
De plaats is oke well️ goed geslapen 🙏 maar ik ben blij dat we Italië verlaten 🙏 dit land is niet voor ons 🙈🤷🏻♀️
We hebben er gewoon naar gekeken en helaas sta je alleen op een onverharde parkeerplaats 😒 een weiland zou perfect zijn geweest 🤷🏻♀️ anders mooie natuur en wandelpaden 👌
Het is zo ruig stil 's nachts, wat ik niet leuk vind dat er geen vuilnisbakken op de bank staan, we konden de hondenstapel niet ophalen 😬 dat je je afval mee moet nemen oke, maar we willen de hondenstapel niet 🙈 sorry ✌️
de plaats is leuk, maar je komt heel dicht bij elkaar? het eten was goed maar erg duur? omdat de schnitzel in de friteuse wordt gebakken? oké voor één nacht ?? er zijn slechtere plaatsen? maar ook beter?
De plaats is oké, het is erg rustig 's nachts, prachtige fietspaden en Wittlich zelf geweldig 👌 Het zou leuk zijn als de damesbroeders hun afval naar de grote vuilnisbak bij de V / E zouden brengen.
Wat me stoort is wanneer je 's ochtends om 7 uur met trolley-wc-tapes op het plein en andere Womobolisten wakker wordt 🙏 mensen nemen een beetje aandacht voor anderen in het weekend vrije tijd en willen slapen, we zijn nog steeds geen gepensioneerden sorry en hardop praten is ook vaak het geval, ik begrijp dat niet waarom je niet stiller kunt zijn ☹️
we zijn hier voor de tweede keer 👌 gewoon geweldig 🥰 pure ontspanning 💕
Helaas hebben we geen kamer 😔 ziet er goed uit 🙏 hebben we een nacht goed en gratis bij het hek van het sportveld geparkeerd 💪 Ik denk dat de prijs met toeristenbelasting ongeveer 20 € erg duur is 😬 maar wie kan stoppen ✌️
zeer mooie plaats 👌 we hebben geen toilet en douche nodig, hebben alles hier 😉 vind het een beetje te duur, maar dat is hier aan het Bodenmeer dus 😔
mooie plek en rustig 😴 slechts een beetje weg van het meer met de fiets is het alleen terug een beetje steile stijging 😉
we parkeerden boven 💪 gratis ✌️ de straat is een beetje lawaaierig 's nachts rustig 😴 alles is goed 😉
super leuke plek alles wat je nodig hebt bakkers en slagers zelfs een wasserette. Heel kalm graag weer
leuke plek voor een nacht erg rustig 😴 maar geen prullenbak is niet op zo'n grote parkeerplaats
ja mooie plek, zaterdagmiddag komt er een auto waar je alles kunt kopen, van wc-papier tot groenten en fruit, zo ongeveer alles 😉 de bobsleebaan is niet slecht 🤭
Jammer dat de kleine camping te dichtbij is, dus leuke faciliteit 😔 je staat vooraan ✌️ maar gaat ook voor een nacht ☺️ geen zoet water alleen een bodeminlaat voor grijs water Laat het toilet daar niet leeglopen, en altijd filteren deze sigaretten op de vloer 😠 hun roker sinds varkens 👎
We vonden het erg leuk 👌 op het moment dat je gratis binnenkomt en V / E ook gratis, blijkbaar is de machine kapot aan de voorkant van de barrière 😜🤫 die open is 🤭💪👌 sliep heel goed ✌️
Sitecode: 1933
Prachtige plek alles al geschreven 👌 Aandacht bakker komt alleen dins - wo - vr - za om 8:45 en in het dorp boven 😬💪. Jammer dat je geen waterkolom op de camping hebt, V / E op de camping ongeveer 700 m, kan meer worden gemaakt 🙏
mooie rustige locatie voor de V / E moet je chips in de gemeenschap krijgen, toen we aankwamen, was de gemeenschap helaas ook, dus als iemand af en toe water nodig heeft, ga dan
de plaats is ook niet te vroeg voor auto's starten anders weinig ruimte ✌️ de grot van de Hammer laatste gids om 18:30 voor 9 € 👌 we reden naar het volgende dorp waar je onder bomen op een plaats bij de rivier kunt staan, er is Het museum wordt ook Le Masd 'Stil 5min 🤫 genoemd
Een heel mooi veld als alleen de rokers hun filters niet op het veld achterlaten en je 's ochtends stiller kunt zijn voordat de Spanjaarden geen rekening houden.
geweldige standplaats, mooie wandeling over de rivier en de hond kan het water in gaan, maar aan de andere kant van de brug 👍 geweldige middeleeuwse stad met bakkerij in de buurt 👌 geweldige restaurants 👌 V / E top
Leuke plek 👍 kleine supermarkt om de hoek 👌 sliep goed 🙏 we hielden echt 💖
voor een tot twee nachten OK erg luid daar op de weg, jammer. Geweldige plek met fiets 10 minuten waar u heerlijk eten en hakken kunt maken.
het gaat zo 😔 want de prijs is weinig geïnvesteerd geen goede bewegwijzering in het sanitairgebied, wat een beetje beter zou kunnen zijn voor de prijzen. Het zwembad is mooi 👌
Leuke plek met mooi kasteel heel rustig sta je direct aan de rivier gewoon geweldig
De staanplaatsen zijn mooi en groot, de nachtrust is stil, honden kunnen naar de watermeren gaan, geen vuilnisafscheiding, restaurant met mooi terras. Exploitant kan een beetje vriendelijker voor ons zijn Duitsers 😳 Je hebt het gevoel dat de Nederlanders ons niet zo leuk vinden. Inschrijvingen tegenover op de camping van 13.00 tot 14.00 uur druk anders ring komt dan 🙏
ja ja, voor kinderen geweldig, maar we vinden je heel slordig ontworpen wat de camping, de hondenren is geweldig, maar honden zijn niet in het water k in zoveel meren 3ve 3 € voor hond per dag contant. Alle gebouwen zijn als een school, fabriek of kantoor, geen vakantiegevoel, sorry
Totaal mooie plek, puur natuur, alles daar, wat je nodig hebt, zo schoon, het is het beste om te beginnen in de week anders bezet
Ok plaats is erg goed, maar voor ons erg slecht georganiseerd wat V / E betreft - wat voor ons als Womobolisten eigenlijk heel belangrijk is, grijs water met ZB-emmer en daar in chemisch toilet binnen is precies op het plein en vers water met gieter kan de in de douche kan krijgen. De oprit is alleen aangegeven met camping die hier in Nederland gebruikelijk is.
ja leuk maar nog niet helemaal af maar geen V / E ; toilet op de boot en douches ook, ik heb het in Womo😍 geweldig naar het water lopen erg rustig
Zeer rustig en landelijk 👌voor een nacht top en rondwandelen voor honden 🐶
zeer mooie plaats vooral rustig, met hond geweldig en perfect fietsen 👍 we zullen terugkomen
Mooie rustige plek👌 3 € elektriciteit goede wandelingen blij weer😄 rijd voorzichtig en langzaam bij de ingang 💪
ja geweldige plek 👌😜alles wat je nodig hebt 3 min. lopen Edeka, Aldi, Lidl, bakker
ja is zo erg schoon en een aardige bediener alleen jammer dat je niet met de hond over de stroom kunt lopen. Baker auto komt een beetje te vroeg met geluid
Mooie rustige plek aan de vijver 😍 geweldige wandelingen met hond 👌 allemaal heel schoon 😉
Geweldige plek, graag nog eens, alles daar wat je nodig hebt
Super leuke plek, omdat we alles belangrijk hebben in Womo hebben we alleen V / E nodig Therme genial graag wieder💕
Ja mooie plek, 's nachts rustig. Al het andere is verschillende keren beschreven
Prachtige plek, veel activiteiten mogelijk. Graag opnieuw
Ok plek voor een nacht, afvoer grijs water zeer slecht opgelost, komt niet met Womo, met emmer is niet veel plezier. Permanente camper erg onbeleefd, je hoeft het niet te hebben
De paden zijn geweldig, ruimte ok V / E afvalwater (grijs water) je moet een slang hebben van ongeveer 1,5 meter lengte. Af en toe hoor je 's nachts een auto. WC rechts op het plein 0,20 centimeter 👍
Prachtige plek, geweldige wandelpaden, bistro nodigt u uit om comfortabel te zitten, koffie, bier, enz. Bobslee voor 3 € moet het 's nachts heel rustig graag weer hebben gemaakt
In het weekend 's nachts een beetje luidruchtig, flatgebouwen met veel landen hebben we 🌃 1 uur met stenen kl.Beule met krassen lachte liep weg. Niet aanbevolen👎👎👎👎👎👎
Ja mooie plek, rustig 's nachts. Je hoeft niet op de gegeven zitplaatsen te zitten, de weiden parkeren is beter, grote Müllkontener is achter. Goede V / E ook kleine hoeveelheden 10 cent - 10l
Super leuke plek. Prijs Top Als alleen rokers hun sigarettenfilters niet op de vloer gooien, kunt u geen asbak gebruiken. De filters zijn gemaakt van plastic en in de regen gaan de gifstoffen de bodem in
verschrikkelijke V + E werkt helemaal niet! Womo-mensen zijn weer erg onvriendelijk, sorry
Mooie rustige plek. Het fort een bezoek waard👍👍👍 vele restaurants u.Baren alles was geweldig
Voor een nacht ok, 's ochtends vanaf 7 uur rijdt een boer meerdere keren mt veellawaai met grote machines langs. 😡 De omgeving is erg mooi 🐮🐴🐔 Dichtbij het kasteel met middeleeuws dorp, moet je gezien hebben👍
Mooie rustige plek. Het middeleeuwse dorp moet worden gezien
De plaats is ok. Goed geslapen. Je moet een mooi dorp zien. Goede bakker u. Slager daar
Zo'n leuk vakantieparadijs; waarom verwijderen de hondenbezitters het bedrijf niet van 🐕😤 Dat werkt niet, je hebt geen enkele opvoeding overal hangen tassen en vuilnisbakken we zijn geen varkens 😈
super leuke camping alles top. Beste in het naseizoen. Helaas lieten deze rokers hun sigaretten altijd vallen op het strand (vuile varkens) en altijd dit plastic afval op het strand.
Kleine mooie plek met alles wat je nodig hebt. Bakkerij ook in de buurt
Rustige plaats, mooi uitzicht Stad in de buurt
Leuke Womobilstellplatz met restaurants en zwembad. Goede ontvangst van mobiele telefoons. kl. Village. Gedurende 1 tot 2 dagen heb je alles gezien.
Super mooie plek, klein dorp mooi
Sitecode: 19254
Water is terug 👍, helaas kun je niet direct naar de Loire lopen, mijn hond zou zo gelukkig zijn als ie erin kon.😢
Sitecode: 19254
helaas is de watervoorziening nog steeds defect bij bijna 40°, verder goed
Sitecode: 19766
De plaatsen zijn top alles schoon, alleen de kerk slaat 's nachts altijd op het uur De middeleeuwse markt is echt heel mooi, midden juli
alles is hier al geschreven. Gewoon geweldig
Super leuke plek, op verschillende plaatsen kan de hond afkoelen in de stream👍 zeer mooie plaats. Geweldige restaurants en wandelpaden
Super leuke plek, zelfs op de plaats een kl. Plaats waar honden in het water kunnen gaan👍 was zeer zeldzaam aan de Moezel.
Super mooie plek, rustig schoon. Is zelfs een kleine plaats waar de hond in het water op blotenvoetenpad ook leuk is maar zonder hond ongeveer anderhalf uur weer
Topplaats, alles wat je nodig hebt. Geweldige restaurants en de middeleeuwse markt in mei Super al het andere is al beschreven
Sitecode: 2026
Mooie plek, alleen jammer want hoe vaak rokers gewoon hun sigarettenfilters op de grond laten vallen, pooh. Filters zijn gemaakt van plastic. Moet dat nou!
Super leuke plek
voor professionals die vrijdag en zaterdag werken alleen hit geen kans om een plaats te krijgen. Helaas, alleen reed door mooi Platz😢
Geweldige plek, geweldige stad, vele wandelpaden, goede 🍷. graag wieder😍
ok voor een nacht, keineVE
Super plek, sluit me aan bij alles wat al geschreven is. Links van het huis is ook een toilet en een douche, kost een beetje maar Ok
Je staat hier goed. 's Nachts rustig. Je moet de stad gezien hebben, 5 minuten lopen naar de winkels. Therme ook 5 minuten lopen, vanaf 18 uur 7€. Gisteravond de fietsen op de camper gezet en goed afgesloten. De ingang is aan de voorkant van Edeka. Personenauto's hebben hun eigen oprit.
eigenlijk een mooie plek, maar niet goed onderhouden toiletten (dames), alle niet schoon.
Voor één nacht ok. In het park direct naast de plaats 's avonds zeer luidruchtige mensen. Er zijn betere plaatsen.
De plaats is oke, voor ons is hier te weinig te zien, maar voor één nacht gaat dat.
Alles wat je nodig hebt. Erg leuk hier.
Met veel liefde aangelegde cp. Zeer rustig, alles wat je nodig hebt is er. Jammer dat er geen honden zijn toegestaan bij het meer. Ligt ook op 1.8km afstand.
Wij vinden deze plaats prima, alles wat je nodig hebt. En zoals bijna overal altijd gooien rokers hun sigaret met filter op de grond, die is wel van plastic...
De plaats is goed, alles wat je nodig hebt. Douche en toilet heb ik zelf. Honden kunnen afkoelen.😍 Helaas is de pizzeria op de plaats gesloten. De centrale is niet meer operationeel sinds 30 jaar. Zeer rustige en schone plaats, behalve de camperservice, maar we hebben ze slechter gezien. Winkels heel dichtbij.
In het weekend zeer lawaaierig, geen vuilnisbak. Camperservice. Camperplaats wordt helaas vaak gebruikt door auto's. Als we er nog eens komen betalen we alleen het tarief voor personenauto's, als we er al nog een keer heen gaan.
Super mooie plek, zeer rustig, bijna direct aan het water. Ca 15 min naar restaurants: Chinees .. kebab en pizza en een biertuin. Voor een weekend super.
Rustige plek naast het kasteel, een goed restaurant. In Kusel bij het zwembad is camperservice. De kerstmarkt op 1 Advent wordt aanbevolen
We vinden de plek top, beter kan niet. Aangezien een camper een WC en douche heeft, hoeven deze voor ons niet noodzakelijkerwijs aanwezig te zijn. We komen terug.
Zeer mooie camping, komen er al 20 jaar. Alles wat je nodig hebt; zaterdag markt, over de Muka mooie fietsrute naar Empuria kun je Chopin spelen en vele restaurants, ijssalon, supermarkt, apotheek, enz. Hier kunnen we oud worden
plaats is oke Wat mij stoort is de achter links in de hoek de oude caravan waar twee katten en twee honden zeer kort aangelijnd door de exploitant
Jammer dat de camperplaats zo vies is, overal ligt afval.
Sitecode: 20118
Voor een nacht ok, voorzieningen ok. Zeer veel vuilnis overal, jammer
14.08.16. Super mooie plek, veel restaurants in Wittlich, 15 minuten lopen. Klein beekje op 4 minuten lopen, daar kunnen de honden heerlijk afkoelen. Wij komen terug.
Juli 2016. Super geweldige plek. Alles wat je nodig hebt is er, broodjesservice, bakkerij, slager, bouwmarkt, restaurant. Super rustig om te ontspannen direct aan de Nahe. Beheerders erg aardig, we komen zeker terug.
Prachtige plek, maar een beetje lawaaierig. Vrij toegankelijk. Alles in de buurt van wat je nodig hebt.
juni 2016. Super mooie plek, zeer rustig aan de Rijn. Mooie fietspaden. Bingen is een mooie oude stad met alles wat je nodig hebt. We komen terug.
9/24/15 prachtige plek direct aan het meer. Honden mogen in het water. 5 min naar het dorp, onderweg een heuvel, op vrijdag markt, vele kleine winkeltjes, bakker en restaurants. Water op de plaats, gratis. Hier kan men het uithouden.
09/23/15 Prachtige plek met alles wat je nodig hebt. Zeer schoon en rustig. Maar kan soms vol zijn.
goed om te overnachten, slecht onderhouden, veel troep, te duur.
De plaats is OK kost 7€. Afval €2. Hond 1€. Douche 2€. 40l water 1€.
Prachtige plek, maar de hond kost €1 en bio-afval €2. Vind ik niet OK. Restafval wordt niet geaccepteerd, moet je meenemen.
Super leuke plek. Supermarkt, bakkerij en bistro op nog geen 5 minuten lopen. Klein park met een meer grenst direct aan de camperplaats. Juni 2015.
Locatie is zeer schoon, mooie jachthaven, de omgeving is wat saai. Voor hondenbezitters weinig wandelmogelijkheden. Toch een fraaie plek!