@Womo-Paula
Deze plek is geweldig, en het stadje zelf is een bezoek waard. Hartelijk dank aan de community!
Het is gewoon duur en onaantrekkelijk. We betaalden € 45,00 per nacht, en de afvalverwerkingsplaats aan de overkant was walgelijk – niets dan mest op de ontbijttafel. Maar niemand maalt erom; het gaat erom dat je betaald hebt. Deze plek is voor ons geen optie meer; we slaan hem over.
We voelden ons erg op ons gemak en komen graag nog eens terug. Eric begeleidde ons naar onze plek en weer terug, omdat we buitenom moesten rijden omdat de bomen over de reling hingen. De ontvangst was ook erg vriendelijk. Hartelijk dank.
Helaas niet voor grote campers
De plek is mooi en de percelen zijn ruim, maar er is een probleem, de kampeerders die er zijn willen geen grote voertuigen op de site, niemand weet waarom, vermijd de site met grote stacaravans
De plek is niet wat het belooft, ook al zou het een natuurlijke plek moeten zijn, ongeschikt voor grote stacaravans
Jammer dat ze niet vermelden dat de brug maar voor 5,5 ton is, misschien is er een andere optie, daar moeten we over nadenken.
De plek is mooi, maar te duur, de toiletten worden geleegd via een KG-leiding zonder door te spoelen, het gras begint om 8.30 uur 's ochtends te maaien, wat erg vervelend is als het vuil door de omgeving vliegt.
De parkeerplaats is prima, V + E werkt ook prima, alleen is de afstand iets te smal.
De plaats is geweldig, ook het sanitair, alleen dat je elke dag toeristenbelasting moet betalen is niet ok. Daarom zijn er maar drie sterren, want € 20 is al marginaal.
Deze plek is helemaal geweldig, Reinhard en Victoria zijn geweldig, het eten is geweldig en het hele gebeuren ook, we zeggen dank je, we zullen elkaar weer zien. Groeten van Jürgen en Marlies
De plaats is goed voor een overnachting, maar het geblaf van de honden 's nachts maakt het een beetje gek.
De ruimte is goed, de locatie is gemakkelijk te bereiken met de metro, je moet er zeker naar kijken, anders zou het goed zijn als hier tonnen afval waren, en iedereen die een dier heeft, moet zijn spullen weggooien en niet alleen daar liggen laat het walgelijk zijn.
De plaats is geweldig, de operators erg vriendelijk en aardig. We kunnen iedereen aanbevelen. Kom altijd terug.
Deze plek is aan te bevelen, zeer goede klasse. Verwijdering en alles eromheen. Geweldig.
De plaats is vrij goed, maar er is geen verwijdering, geen stroomaansluiting, het is niet waar wat op het netwerk is, zelfs van vrijdag tot zondag is de prijs niet ok € 19,50 zonder verwijdering past niet, zelfs als het Hamburg is, gewoon te duur staan voor.
De plaats is oké voor een nacht, het restaurant is niet aan te raden, gewoon duur.
De toonhoogte is goed, je kunt aanbevelen,
Plaats is geweldig, schoon, zeer aan te bevelen