@Womo-Walter
- 1994
We betaalden €84,50 voor één nacht. Ik wilde elektronisch met mijn kaart betalen, maar de vrouw zag dat niet zitten en zei dat het de moeite niet waard was voor maar één nacht. Na veel gemopper en onbeleefdheid van haar kant, lukte het me uiteindelijk om de €84,50 met mijn kaart te betalen. De rit naar Sirmione duurde 45 minuten heen en 45 minuten terug met de e-bike. De camping ligt erg afgelegen. Je parkeert op grind, er is geen gras. We komen niet meer terug.
Ik probeerde er drie te bellen. Ik liet iedereen 5 minuten overgaan. niet erg klantgericht!!
we verbleven hier slechts één nacht. een beetje krap voor dikke schepen maar te doen. de manager is een zeer vriendelijke persoon!!!
mooie plek op grind. Helaas is de registratie veel te ingewikkeld en is het betalingssysteem alleen in het Italiaans. Opvragen ID-nummer, uitgiftedatum, geboorteplaats etc. Waarom? En als je verlengt, vul je alles opnieuw in.
kost €8,-/nacht. nog steeds oke!! prachtige wandelroutes.
Zeer goed veld. Direct aan de visvijver. Vissen tegen betaling. Ook geweldig om te wandelen. De plaatsen zijn voldoende groot en voorzien van elektriciteit en water. zeer vriendelijke telefoniste Freek. Aan- en afvoer zeer goed bereikbaar. Restaurant om de hoek en Zuidwolde op ongeveer 4 km afstand. We zullen zeker terugkomen!
€ 140 per nacht voor 2 personen en twee honden. we keken toch naar de plaats en verlieten de plaats hoofdschuddend. Vol, luid en elke vierkante meter. uitgebuit. De foto's volgens de website van de plaats zijn niet herkenbaar en naar mijn mening bewerkt.
een rolmodel voor elke stad!!
we waren stamgasten. We moeten meer dan 50 keer spontaan naar Ouddorp zijn gereden. Mooi weer? op naar Ouddorp! Maar nu moet je weken van tevoren online reserveren. Annuleren met kosten. Spontaan je stoel verlengen? niet mogelijk! Inchecken voor 12.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur. Prijzen zijn alleen inclusief elektriciteit, hoewel we zelfvoorzienend zijn. d.w.z. hotelregels die niets te maken hebben met “drive-in” en het camperprincipe. Medelijden!!!!
helaas niet de mijne omdat een vertrek voor 11 uur niet past bij de flexibiliteit die een Wihnmobilist zoekt. Ik wilde 's avonds aankomen en dan 's ochtends ontbijten, met de hond gaan en rond het middaguur weer vertrekken. Ik wilde "slechts" een stoel voor de slagboom en zou graag € 15 betalen, maar niet voor 10, maar als dat zo is voor 24 uur. Mijn tip: een parkeermeter voor de slagboom! Anderen doen dat ook.
prachtig aangelegde camperplaats. Hondjes welkom. Ook héél mooi om te wandelen. Dorp met supermarkt enz. op loopafstand Het mooiste is echter de distilleerderij. De Whisky is fantastisch en ik heb nog een fles uit de eerste batch kunnen kopen. Je kunt er gezellig zitten en van heerlijke drankjes genieten. Vriendelijke eigenaren. Dus wat will je als camperaar nog meer??!! Wij komen zeker een keer weer!
mooie ruime plekken met een groot stuk gras voor de deur. mooie fiets- en wandelroutes en vlakbij Assen. Lidl en Jumbo met de fiets op 10 minuten afstand. Goed steak restaurant op 3 km.
een grote grindbak. Grind, steenslag en schelpen. Helaas geen enkele groene ruimte. Alles gewoon grijs in grijs. We kwamen 's avonds om 20.00 uur aan en wilden de dag erna om 15.00 uur vertrekken, maar moesten 2 dagen betalen omdat we voor 12.00 uur zouden moeten vertrekken.. Rip off. Het afvoeren van grijs water, daar draait het allemaal om. Blijkbaar werd er niet nagedacht over Schwarzwasser.
€38 voor 1 nacht met stroom en hond. Water tappen kost extra. belachelijk!!
de plaats was geboekt. Toch werd ons aangeboden om op de parkeerplaats te gaan staan. dat zou oké zijn geweest, vooral omdat we zonder elektriciteit en zonder water kunnen rondkomen. maar de exploitant wilde toch de standaardprijs van meer dan CHF 50 per nacht in rekening brengen. De telefoniste was toen brutaal en zei dat we eindelijk de ruimte hadden gereserveerd. maar we hadden alleen navraag gedaan en niet gereserveerd.
Massatoerisme. Meer kamperen dan een camperplaats. Niets voor ons. We reden door. Alleen de eerste rij is mooi. We wilden niet in het midden staan. Lt. Het is niet mogelijk om online plaatsen te reserveren. Overal zitten echter "gereserveerde" biljetten. Dus als dat dan voor iedereen moet gelden. Het personeel was erg vriendelijk. De plaats is ook schoon. Vandaar 4 sterren.
Erg stil. We stonden hier alleen.
Helaas is er maar één hond toegestaan. Wij hebben er twee en hadden geen kans
Sitecode: 19130
De plaats is werkelijk schitterend gelegen. Helaas is de straat boven het plein vervelend. LTE-ontvangst is helaas erg slecht.
Alles is prachtig! De wifi-ontvangst is helaas slecht. Anders sterk aanbevolen.
Lozen grijs water moeilijk. Avenue met een jargon. Lozen van zwart water helaas niet mogelijk.
Goede plaats. Nauwelijks zon in de winter.
Let op: het legen van de chemische cassette is niet meer mogelijk! Het apparaat was permanent vergrendeld.
Zo zou het moeten zijn! (Zeer) vriendelijk personeel. Clean. Voldoende ruimte. Vertrek moet tot 12 uur zijn. We vertrokken niet tot 17.00 uur en de dag werd niet geteld. Zoooo klantvriendelijkheid gaat!
De plaats is echt geweldig. De situatie helaas niet. Helaas zijn de paden te lang zonder een fiets. Loop naar het strand: een half uur. Alles is geautomatiseerd en als de machine niet werkt, is er een onvriendelijke dame beschikbaar. We betaalden voor 2 pers., Elektriciteit en water ongeveer € 30, - / nacht.
Leuke plek. Naar het strand ongeveer 1 km Zeer vriendelijke exploitant genaamd Denis.
Okay. Niet meer. Goed voor dikke schepen. Locatie ongeveer 1 km .. 4 van de 5 sterren voor het gebied. Erg leuk om te wandelen
Alles was geweldig en zelfs gratis. Een voorbeeld voor Duitsland.
Mooie locatie. Echter, 220 NOK per nacht.
Wat een uitzicht !! De plek is schoon. Het kan niet beter zijn
Het is niet beter om erover te beschikken. En zelfs kostenloos!!
LET OP! De toegangsweg (3 Km.) Heeft het allemaal. Heel veel en diepe kuilen. Niet aanbevolen. De plek zelf is prachtig.
Rip-off. Twee sterren voor de locatie. Natuurlijk kost een toeristische attractie geld, maar er kan iets worden aangeboden. € 50, - voor één nacht kon z. B. Belegd voor verwijdering. Alleen contant geld innen en niets investeren is niet ok.
Zeer mooie plek. Direct aan de straat maar stil. Verwijdering mogelijk. Direct aan de rivier. Voor baden maar niet geschikt. Geschikt voor dikke schepen.
De operator was behulpzaam en vriendelijk. Dat was het, helaas. Zicht op de parkeerplaats voor autowrakken en opruimwagens. Voor de operator spijt het mij, maar meer dan 3 sterren zitten er helaas niet in.
Leuke plek. Ook voor dikke schepen. Levering en verwijdering gegeven. Taxi / bus voor verbetering van het skiën waardig. Je moet veel in het dorp lopen, van het dalstation naar Skibud. Anders is het skigebied geweldig! Ook leuk om te wandelen.
Zeer mooie plek. Ook geschikt voor dikke schepen, maar de aanvoer en afvoer is een beetje lastig omdat de manoeuvreerruimte erg smal is. Anders: geweldige service! Vriendelijke operator, goed restaurant. Geweldige taxiservice naar het dalstation. We zullen zeker terugkomen!
ERG leuke plek. ZEER vriendelijk exploitantkoppel. We zijn erg blij om terug te komen.
Liever kamperen in plaats van Womo-veld. Operator erg vriendelijk, maar helaas spreekt alleen Italiaans. Goed aan- en afvoer, elektriciteit helaas slechts 2A. Vlakbij het strand. Zeer mooi strand !!! Geschikt voor dikke schepen.
Mooie locatie, maar alleen naar de zee. Met uitzicht op zee zijn er ongeveer 10 plaatsen. De rest wordt niet aanbevolen. Het sanitair is een ramp! In het weekend veel Italianen en feest tot 3 uur 's nachts. Geschikt voor dikke schepen. Levering en verwijdering zeer goed maar ook vies. Alleen aan- en afvoer, dus zonder overnachting mogelijk (voor € 8, -)
Mooie terrasplaats. Suuuper locatie. Alleen leveren, maar geen drinkwater en zeer weinig waterdruk. Voor 50 liter water va. een half uur op de slang. Contant geld wordt dagelijks om 17 uur verzameld. Iemand van het openbaar kantoor klopt op de camper en ontvangt € 10, -. De prijs is absoluut prima, maar meer zou te duur zijn omdat er geen aanbod is. Geschikt voor dikke schepen. Goed restaurant.
Geweldige plek. Leuke beheerder. Zeer schoon. Ook voor grote campers. Elektriciteit, Wifi, levering en verwijdering: alles beschikbaar. We zullen graag weer komen.
Leuke plek. Ook voor grote campers. Complete camping met tennis, zwembad, restaurant en nog veel meer. Schaduwplekken beschikbaar. Mooi strand
Heel leuk. Schaduwrijke plaatsen of direct aan het water met minder schaduw. Enorm badzone in aanbouw. Opening maar niet dit jaar. Geschikt voor dikke schepen. Wees voorzichtig met de hoogte (bomen)
We reden verder. De plaatsen aan het water waren gereserveerd voor Italianen. Andere plaatsen waren minder leuk. Sanitair kan ook beter zijn. Iets verder wordt een nieuwe plaats gebouwd / uitgebreid. Het zeer grote badgedeelte is al herkenbaar. De plaats Mariposa zal het dan erg moeilijk hebben. Of het moet krachtig worden geïnvesteerd
Goede plek, alleen geschikt voor dikke schepen. Kijk naar de hoogte. Vriendelijke uitbaters. Het is Engels gesproken. Er zijn veel mooiere stranden op het eiland. We hielden niet van de stranden van Alghero. Alghero zelf is mooi.
Geweldige plek !! Sterk aanbevolen. Clean. Stil. WLAN. Zeer mooie en klantgerichte operator. V / E optimaal. Ook geschikt voor dikke schepen. Dat is hoe het zou moeten zijn. Helaas niet op het eiland natuurlijk.
10 sterren voor de locatie, direct aan zee. Helaas inhoudingen omdat de plaats een beetje somber uitziet. De plaats helaas ook. Eens een mijndorp maar vandaag alleen maar armoede. Het is jammer dat je niet meer voor toerisme gaat omdat je zeker iets uit de situatie zou kunnen halen. Geen aanbod, helaas niet eens Müleimer. Geschikt voor dikke schepen. Zeer stil 's nachts. Gratis.