@Womo12345
- 2019
Alle voorgaande reacties kloppen! Absolute rust en stilte; alles wat je nodig hebt is aanwezig. Biologische toiletten met turf (ook beschikbaar in de alpenhutten); hier vind je de Letse rust. Wat als de levendige boer de beek een beetje opknapt?
Let op: Als je naar de oude stad van Gdansk fietst, is er maar één snelwegbrug (verboden te fietsen) en nog één: deze is afgesloten! Ga vóór de brug rechtsaf, na 100 meter linksaf (gele pijl) en neem vervolgens de gratis veerboot over de rivier! Dit is de enige verbinding met de oude stad!
24.5.10: Camping 75% bezet: maar slechts 2 herentoiletten open - overige containers/toilet allemaal gesloten!!?? Wat gebeurd er?? Voor deze prijs moeten er in ieder geval voldoende toiletten open zijn!! Maar: monopoliepositie; enige plek in de vallei 😫😫😫
Zeer goede camping aan de rand van de stad; rustig (onder begraafplaats!); neem gewoon een taxi naar Tanger (2 euro); alles beschikbaar. Let op: De oprit is erg steil - schakel de 1e versnelling in; De camping ligt aan de LINKERKANT, terwijl het oude terrein aan de rechterkant wordt herbouwd.
Geweldige parkeerplaats midden in de natuur; Slechts 20 minuten fietsen naar het centrum van La Rochelle. 10 euro is een eerlijke prijs - jammer dat er geen toilet is; zou ook meer betalen. Plaats is gloednieuw (2023); veel dieren - interessant voor kinderen.