@Womo8Bike
Juli 2026
Een fijne camping met schone, ruime sanitaire voorzieningen en een speeltuin. Er zijn wel wat te veel vaste staanplaatsen, maar sommige andere kampeerders geven handige tips. Dank aan onze vriendelijke buren! Er is een winkel en een benzinestation direct naast de camping. Het strand is gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. De bakker heeft heerlijke lekkernijen. Het is een geweldige plek om een paar dagen te ontspannen en wat activiteiten te ondernemen.
Camping met ruime staanplaatsen en schone, ruime sanitaire voorzieningen. Rustige locatie met een speeltuin en een zwembad. Het dorp heeft een charmante uitstraling en een winkeltje voor de dagelijkse benodigdheden. Ideaal om te ontspannen… hartelijk dank aan de directie van camping Leiten.
Prachtige, grote camping met ruime, terrasvormige staanplaatsen, allemaal met uitzicht. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en toereikend. Het kleine, oude sanitairgebouw zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Er is een zwembad en het personeel is erg vriendelijk. Heel erg bedankt! Je kunt gemakkelijk naar het stadje fietsen.
Een zeer warm welkom. Ruime plaatsen. Schone faciliteiten. Geweldige korte en lange wandelingen vanaf de camping. Grenzend aan een natuurgebied. 10 euro per 5 minuten. De weg is 's nachts niet hinderlijk.
Sitecode: 20532
Geweldige, rustige plek. De camping was bijna vol. We verbleven er twee nachten. Eidfjord is per fiets bereikbaar. Helaas rijdt de bus maar drie of vier keer per dag. Goed startpunt voor wandelingen. Het aantal toiletten is prima. Schoon. De douches zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. Er zijn maar twee smalle wasbakken om af te wassen. De receptioniste was behulpzaam. Ik kan deze camping van harte aanbevelen, zelfs met kinderen.
De camping is voorzien van grind en asfalt. Sommige plaatsen zijn wat onduidelijk aangegeven. Het sanitair is prima, maar zou vaker schoongemaakt kunnen worden. De ligging ten opzichte van de stad is ideaal. Het is 15 minuten fietsen of met de bus. De camping is snel vol. De beheerder is vriendelijk.
Grote camping, schoon sanitair, beperkt aantal toiletten. Toegang alleen met schoenovertrekken. Het personeel zou gemotiveerder kunnen zijn. Rustige locatie.
Goede SP, maar bijna altijd vol omdat het erg toeristisch is. Er zijn geen beschikbare toiletten op het terrein. Elektriciteit en water voor €6. Chemiecassettes en vuilwater gratis. Weinig plaatsen voor het grote aantal campers. Aan de rand van het dorp in dezelfde straat ligt een weiland waar parkeren mogelijk is. Een zeer goede locatie voor sightseeing. SP is omheind met een slagboom die opengaat na het lezen van het autonummer. Betaling via de automaat.
Geweldige SP met uitzicht op de velden. Er zijn toiletten aan de overkant van de straat bij het VVV-kantoor, alleen geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Maar het is superschoon omdat er de hele dag wordt schoongemaakt. Zeer goede locatie voor het bezoeken van de bezienswaardigheden. De ruimte is vrij en zeer vlak. zou hier weer verblijven. Er zijn afvalcontainers. Geen elektriciteit en water.
zeer vriendelijke ontvangst. spreekt D/E/F. Zeer behulpzaam en meegaand. Sanitair is prima en schoon. Recht oppervlak. Toegang via een kleine brug, grappig. Wij waren er van vrijdag t/m zaterdag. Helaas speelde de muziek van jongeren iets te lang tot diep in de nacht. Zou hier nog steeds verblijven.