@WomoHaDa
6 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

grote familie camping,kwamen hier terecht omdat de vorige alleen betaald kon worden met contant geld.de plek op gras was prima maar het wordt pas na half 11 rustig. sanitair prima. met pas douchen en achteraf betalen. 1 nacht incl stroom €38,67, goede wifi
we hebben hier 1 nacht gestaan nadat we de pont halmstadt-grenaa hadden genomen op weg naar Nederland op maandag 15-07-24.vriendelijke ontvangst,oude rustige camping met grote bomen,ruime plekken op gras, naast een rivier en bijzonder eikenbos.leuk om te wandelen.sanitair is schoon maar muf dus schimmel . loosmogelijkheid en afwasmogelijkheid is verzorgd .bij de receptie is een kiosk. de wifi is uitstekend.€18.80 incl stroom en 5 douchemunten
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

op tijd ingecheckt bij vriendelijke eigenaar, zaterdag 13 juli, er waren nog 3 plekken vrij om 12;30 . plek grind/gras met elektra en 2x douches is 425 sek achteraf betalen.douchen 5 sek voor 3 min in superschoon sanitair, goede straal . goede afwas mogelijkheden . verkeer hoor je iets . de camperplekken zijn wat afzijdig van de camping gemaakt , is niet zo gezellig ingericht langs de toegangsweg van de camping . wifi is waardeloos
6 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

6-7-24 1 nacht met stroom €26,82 op prima camping aan de botnische golf , rustig , sanitair ok , op gras, veel hutten. s’Nachts veel regen dus veel plassen. Deurmat laten liggen😔
Zondag 7-7-24 : 1 nacht met stroom €41,13 Omdat we pech kregen met de camper was dit de dichtstbijzijnde camping.Het is een hele grote familie camping.We vroegen om een plek met goede wifi zodat we garages konden zoeken in Umea.De wifi was niks ook niet in het service gebouw alleen bij receptie.Sanitair e.d. is goed verzorgd. Grote keuken,micro’s prima. Van Service is een hele goede garage
8 juli ‘24 , 1 nacht camper met stroom €37,56 volle terrassen camping , eerst werden we naar een tent plek gestuurd 😏daarna mochten we op het voetbalveld (stonk)staan zonder service. Gegeten in het restaurant . Later werden we gebeld dat er een plek met stroom was en daar was prima wifi en uitzicht. Sanitair e.d. prima .Wel lastig dat alles met een sleutel moet, ook lozen van toilet.
in en direct weer uitgecheckt omdat er wolken insekten vlogen op de aangewezen plek, camping zag er verder goed uit