@WomoPeter22
Mooie parkeerplaats, waren er drie dagen. 25€ per dag met elektriciteit. Ideaal om vanaf daar met de fiets naar Arbatax te gaan en, indien nodig, boottochten naar de grot/stranden te maken. De plaatsen zijn prachtig schaduwrijk en mooi kronkelig, wat de plek erg comfortabel maakt. Het prachtige strand en een geweldig restaurant liggen direct tegenover. Algehele prijs-prestatie eerlijk en eerlijk. Van het sanitair en de douches hebben wij geen gebruik gemaakt! Graag weer
Wat een uitzicht! We wilden alleen maar overnachten en bleven uiteindelijk 3 nachten. Alles is inbegrepen voor € 20,-. Het sanitair en de elektriciteit zijn uiteraard verre van goed, maar die hadden wij niet nodig. Wij hadden geluk en mochten op de eerste rij zitten. Zo'n uitzicht is onbetaalbaar!! Als u locatie en prijsprestaties belangrijker vindt dan een zwembad en 10A-stroomkabel, dan bent u hier aan het juiste adres! We komen terug.
Parkeerplaats waar u kunt parkeren en overnachten. Zoals altijd is kamperen niet toegestaan. Het kost € 7,- per dag. We bleven daar een nacht nadat we Bosa hadden gezien. Het is in theorie de parkeerplaats voor het strand, dat aan de overkant van de straat ligt (mooi strand). Bijna geen bomen voor schaduw, maar de plek is prima voor één nacht! Volgens het bestuur is het gratis van 21.00 uur tot 07.00 uur! Wij hebben er met zo’n 15 stacaravans overnacht.
Geweldige parkeerplaats om naar het dromerige en prachtige stadje Bosa te kijken. Ik heb daar uren gestaan, maar niet van de ene op de andere dag. Theoretisch staat er geen bord dat het parkeren voor campers verbiedt. Maar ik zou hier niet gaan kamperen.
We verbleven er één nacht en de restauranteigenaar zei dat de plaats openbaar was en dat het hem niets kon schelen. Op zich een leuke plek maar 's avonds altijd bezocht door auto's en locals. Samen met de barbediening is het matig om te overnachten.
Super aardig personeel, spreekt goed Engels. De plaatsen zijn goed onderhouden en schoon. Het servicegebied is TOP. Dicht bij het prachtige strand. Er staat een koude douche als je terugkomt van het strand. Vertrek-, aflever- en servicetijden zijn even wennen maar begrijpelijk. Dit brengt rust op de plek. Altijd blij!!
Mooie camping ideaal om met de fiets/auto de Bärenfelsen en La Maddalena te bezoeken. Vanaf 2 september is de Acsi Card geldig! Normale prijs €42,50+kosten=€50. Met ACSI €27+kosten. Let op, ongeacht het tijdstip van aankomst geldt de volledige dagprijs! Bear Rocks op 15 minuten fietsen 3€ per persoon maar erg leuk. 20 minuten naar Palau naar de veerboot naar La Madalena. 30% korting als je het veerbootticket een dag eerder koopt (€ 13,50 p.p. inclusief fiets).
We waren hier de eerste twee dagen na aankomst met de veerboot. De plaats is een droog meer waar je aan de rand kunt parkeren. Parkeren op het terrein is gratis en je mag staan, niet kamperen! Gebruikt door de lokale bevolking om te zwemmen. Er stonden daar altijd 5-15 campers. Super geweldig strand met twee bars. Het enige is dat de parkeerplaats ook vol ligt, zoals vaak het geval is in Italië. Geweldige plek voor en na de veerboot.