@Womohoppiontour
- 2006
Aanbevolen voor € 10. Geen faciliteiten, gewoon op doorreis. Rustige, veilige nacht, licht snelweglawaai. Mogelijkheid voor een wandeling langs het meer, restaurant, biertuin – alles mooi aangelegd.
We hebben hier drie nachten doorgebracht en voelden ons zeer comfortabel. 's Nachts is het er rustig, de badkamers zijn altijd schoon! De dames bij de receptie waren behulpzaam en vriendelijk. Er is geen strand, maar het is leuk om over de boulevard te slenteren, of je loopt in 3 minuten naar de oude stad.
Schone parkeerplaats, helaas zijn er maar 8 stopcontacten overal campers, helaas ook privéauto's. Exploitanten zouden een paar euro moeten investeren in plaatsmarkeringen. Meren en Potsdam gemakkelijk per fiets bereikbaar, geweldige fietspaden. Kom nog eens! Tip: mogelijk ligt er bij u thuis een doos met informatie over Potsdam/Berlijn
gratis, veel ruimte, af en toe treingeluiden, geen VE, deels grind/gras. Onze ligging was ideaal omdat alles in Leipzig deze week vol zat. Tip: sauna aan het meer, Markkleeberger See!