@Womoli19
- 2011
Mooie nieuwe parkeerplaats. Alles is schoon en nu is alles liefdevol versierd voor de kerstperiode. De eigenaren spreken Duits en zijn zeer behulpzaam. Het heeft alles wat je nodig hebt, we komen graag terug
De plaats ligt een beetje uit de weg, heeft alles wat je nodig hebt, ziet er niet goed onderhouden uit en je kunt snel op de fiets naar de werking van Tirano gaan € 15,00, inclusief elektriciteit
Prachtige plek direct aan het meer, fantastisch en rustig en vrij👍👍
Een goede plek bij de campingwinkel met overnachting!
Ruime parkeerplaats met aan-/afvoer zonder elektriciteit. Er staan weinig campers geparkeerd. De stad Morella is gemakkelijk bereikbaar per fiets of te voet. Er is een slagboom in aanbouw, nu is deze nog vrij.
Het staat vol met campers, het is vies en er ligt overal uitwerpselen op de grond, maar dankzij de stad is het gratis!
De plaatsen zijn krap en iedereen neemt wat hij wil, oké voor één nacht.
Vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij tevreden zijn. Grote parkeerplaatsen, schoon sanitair, alles tip top in orde 👍
Geweldige, zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats met zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Het sanitair is tiptop in orde en schoon, wat wil je nog meer!! Het busstation ligt recht voor u!
Een geweldig nieuw veld (6.1.24) bijna klaar met een zeer vriendelijk behulpzaam welkom van Carlos. De plaats vult zich zeer snel. Groetjes aan de 🇨🇭
Wij rijden altijd naar deze mooie, schone, verzorgde parkeerplaats, waar we hartelijk worden ontvangen! Er is een nieuw sanitairgebouw gebouwd!
Hier voor de tweede keer een goede parkeerplaats op een wijnhuis met vinotheek. We stonden met ons vieren op het rustige plein. In de winter sluit de toegangspoort vóór 20.00 uur, let op! Geen elektriciteit
Een goede plek om voor één nacht te verblijven.
Rustige parkeerplaats met afvoer/aanvoer, stroom 0,50 per kwh, alleen met muntgeld, 0,50 cent. Kaartverkoop alleen mogelijk met munten, kaartbetaling buiten gebruik
Eenvoudige staanplaats (16 plaatsen) dicht bij de stad. De ruimte is snel bezet, aangezien er geen markeringen zijn, staan bepaalde campers royaal verspreid! Geen vuilnisbak gevonden, maar overal rondslingerend afval!! Jammer dat de plaats niet zo goed onderhouden is!
Goede staanplaats aan de Rhone met stroom, € 12.- Aan-/afvoer toegankelijk voor de parkeerplaats. Helaas geen vuilnisbak! De ingang is niet ideaal opgelost!
Wat een heerlijke rustige plek in een wijnmakerij! Het wijnhuis stelt deze ruimte gratis ter beschikking. In de wijnwinkel kunt u lekkernijen kopen. De oude stad is de moeite waard en heeft veel cafés en restaurants. Veel kleine winkeltjes langs de kleine straatjes! Ik hoop dat deze plek nog lang zo schoon zal worden gehouden.
Zeer liefdevol geleide camping, schoon sanitair, verzorgd terrein met grote plaatsen. Prachtig zwembad voor groot en klein! Dicht bij het strand, zijn de 2e keer hier en zullen weer komen!
Eigenlijk een prachtig gelegen camping direct aan het strand! Helaas liggen hier vooral grote schepen die boven hun parkeerplaats uitsteken, wat de toegangswegen versmalt!! Kortdurende bewoners zijn hier niet welkom
Wat een geweldige parkeerplaats waar de gemeente hem gratis ter beschikking stelt, inclusief elektra, douche, toilet m/v, afvoer/aanvoer! Houd de plaats schoon.
De stad is goed bereikbaar per fiets en tram. De camping is mooi aangelegd, maar de plaatsen zijn modderig na een regenbui! De camping is vol van 25.11.-27.11.22, we moeten nog 1 nacht de parkeerplaats gebruiken € 26 zonder stroom. De prijzen voor deze periode zijn hoog € 38.- / 2 personen
Goede parkeerplaats, smalle oprit (balkon waar uitsteekt) aan/afvoer aanwezig. Kleine historische oude stad Ricetto di Candelo om naar te kijken?
Eenvoudige plaats met aan/afvoer, geen elektra,
Het veld is idyllisch omgeven door groenteplantages. De grote plaatsen hebben stroom- en wateraansluitingen. De eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Groenten kunnen vers worden gekocht. De sanitaire voorzieningen zijn schoon.
Door een familie gerunde kleine kampeerplaats. Schoon sanitair, wasmachine aanwezig, vriendelijk personeel die hun best doen. We konden verlengen hoewel de plaats volgeboekt was. Strand en fietspad goed bereikbaar.
De parkeerplaats ligt dicht bij de stad. De schuine lift brengt je snel naar de stad. €5.- inclusief stroom👍
Goed verzorgde camping, vriendelijke uitbater, grote plaatsen op gravel. Wij betaalden op 21-10-22 € 26 incl. stroom, douches € 0,50 Restaurant was gesloten. Vanuit Ventimiglia konden we de trein nemen naar Menton
Sitecode: 61980
Goede parkeerplaats, 6 € voor 12 uur inclusief elektriciteit, afvalverwerking, water
Kamperen, meer een standplaats met grote staanplaatsen op grind en in elkaar grijpende stenen platen. Vrij weinig toiletten en douches tegen een prijs van 27 € zonder elektriciteit. Elektriciteit 4€ Met de bus en metro snel in de stad. Met de fietsen langs de Po ongeveer 8km. De afvoer van water en toilet heeft een opfrisbeurt nodig, ruikt erg slecht en is smerig! Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, goed restaurant naast de deur!
Eenvoudige parkeerplaats met grote parkeerplaatsen met wateraanvoer/afvalverwerking. Het dorp is klein en snel gezien!
Zeer mooie parkeerplaats met 8 plaatsen naast het treinstation waar nauwelijks treinen passeren! Gratis accommodatie, water en afvoer, wat wil je nog meer!!
Goede parkeerplaats, Rottweil is gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. De straat is duidelijk hoorbaar, elektriciteit, water exclusief
De camping is mooi, sanitair ouder maar schoon, personeel vriendelijk en behulpzaam. Afvalscheiding is gecontroleerd, maar wel vriendelijk. Zeer geschikt voor kinderen, aangezien het water laag staat, op dit moment niet geschikt voor "vredeszoekers"!
Zeer mooie camping met veel bomen, ook geschikt voor grotere stacaravans (nabij het sanitair) Strand schoon en erg mooi, nieuw zwembad met restaurant, minimarkt beschikbaar. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Mooie eenvoudige plaats met ruime plaatsen inclusief elektra €20,- (8.6.22) Restaurant en bar genesteld in een park met bomen. Het strand is gemakkelijk te voet bereikbaar. Geen drinkwater aanwezig, douche €0,50
Zeer mooie plek, het heeft 3 plaatsen naast elkaar, we stonden op de eerste plaats. Zeer mooie exploitanten, zonnedouches (natuurlijk), toiletten, afvoer/toevoer aanwezig, €10.-, elektriciteit €5.- Het direct aangrenzende strand is fantastisch! rijstkorrel strand. In de nabije omgeving is alleen strand en natuur.
Mooie, schone camping met weinig afvalpunten. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen waren schoon. Het strand was via de straat bereikbaar, helaas zoals overal in deze tijd geen strandbar open, overal wordt nog schoongemaakt. De prachtige oude binnenstad van Alghero kan in ongeveer 6 km worden bereikt en is de moeite waard.
Royale parkeerplaats onder bomen met elektra € 20,- NS. Douches € 0,50, staand toilet, aan- en afvoer tiptop, ook de afwasbakken hebben betere tijden gekend. Het prachtige strand is te voet in 5 minuten te bereiken. De beheerder is vriendelijk en correct!
Natuurcamping met veel bungalows en vaste kampeerders. Sanitaire voorzieningen zijn schoon maar vrij ouder bouwjaar, behalve wastafels zijn nieuw. 2 wasmachines € 6,-, 1 droger €? Ik heb mooiere stranden gezien. Prijs/prestatie Acsi € 29,-, ok
Prachtige plek direct aan het water, kampeergedrag niet toegestaan! Geluid van de zee, wat wil je nog meer?
Zeer mooie staanplaats, eerste rij met een fantastisch uitzicht!
grote eenvoudige camping, zeker in de ACSI tijd worden alleen kleine standplaatsen aangeboden
Mooie camping, helaas wordt de ACSi Card maar op beperkte plaatsen aangeboden. Half mei was er nog maar één centraal sanitair voor de hele camping.
Een gezinsvriendelijke staanplaats met zeer vriendelijke beheerders. Zeer schoon sanitair, brandschoon, het wordt meerdere keren schoongemaakt, zulke schone sanitaire voorzieningen zouden vaker moeten zijn. Ik kan deze plek alleen maar aanbevelen!
Eenvoudige, schone, vlakke parkeerplaats met aan- en afvoer. De straat is duidelijk hoorbaar
Volgens het verzoek wordt er in 2022 geen Acsi geaccepteerd, jammer!
Mooie grote parkeerplaats gelegen aan de haven. De plaatsen zijn groot, afhankelijk van waar je staat. De stad is gemakkelijk te voet bereikbaar. Prijs 13-03-22, € 17,00 met elektra
Zeer goede verblijfplaats, water, afvalverwerking, toiletafvoer aanwezig, even wennen. Goede wijnwinkel beschikbaar, de plaats vult 's middags snel!
Oké voor een nacht, geen verwijdering, niets, de straat is lawaaierig! April tot oktober alleen toegestaan voor PW
Prima camping, grote plaatsen naar keuze, sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, receptie vriendelijk en behulpzaam. De strandpromenade kan in ongeveer 100 meter worden bereikt. Langs de boulevard liggen veel restaurants en bars en veel zijn op dit moment nog gesloten. Het kasteel is een bezoek waard.
De staanplaats en het sanitair zijn eenvoudig maar schoon. Het strand is gemakkelijk te voet bereikbaar. Het spoor is heel dichtbij en lawaaierig, zelfs 's nachts!
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats omgeven door palmbomen 🌴. Alles is zeer schoon, de stroomvoorziening is niet optimaal, er zijn regelmatig storingen. Wasmachines vrij ouder model, gingen het liefst naar een wasserette in Xeraco, waar alles schoon was! afvoer voor chem. Toilet slecht, zou vernieuwd kunnen worden!
Een heerlijke staanplaats midden tussen citroenbomen, alles aanwezig, alles super schoon, wat wil je nog meer. Een fietspad leidt langs de rivier naar Murcia.
Sitecode: 91992
Zulke plekken zouden er meer moeten zijn. Een liefdevol Nederlands stel voor het veld. Mooie grote plaatsen, ja de heerlijke stroom, afhankelijk van de zon ! Alles super schoon, brood te bestellen, kleine dingen zoals wijn... te koop bij de receptie
Goede praktische plek, nogal parkeerplaats waar zeer goed wordt bezocht. Sevilla is goed bereikbaar met de fiets, toiletten en douches worden niet gebruikt omdat we alles in de camper hebben. Absoluut rustig 's nachts, de toegangsweg is een beetje verwaarloosd, maar mag de parkeerplaats niet devalueren?
Zeer mooie plaats met kampeerstandaard, grote plaatsen met vers water en afvalwater. Groot, schoon sanitair, wasmachine/droger, zwembad voor de zomer.
We bleven 2 weken op het veld, zonder reservering was er praktisch geen kans. Heel veel overwinteraars die hier vele maanden wonen. Malaga is goed bereikbaar per bus of fiets. Malaga heeft zoveel te bieden. Toiletten, douches €1.—, wasmachine/droger aanwezig. Receptie erg vriendelijk
We werden hartelijk ontvangen door Duitstalige medewerkers en konden een mooi plekje uitkiezen. De plaats wordt ingenomen door een groot aantal vaste kampeerders waarvan de gebouwen niet bepaald uitnodigend zijn. Marbella is gemakkelijk te bezoeken met de bus. Winkelen in de buurt is op dit moment niet mogelijk, alles is gesloten. Het strand is prachtig.
Goed beheerde parkeerplaats naast een groot winkelcentrum, modern sanitair zonder douches, busstation voor de parkeerplaats, Jerez is goed per fiets te bezoeken, kronkelende fietspaden leiden naar het centrum
Tipt-led camping direct aan het strand, royaal, modern sanitair, acsi geaccepteerd
We hebben op korte termijn een plek gekregen en blijven 1 week. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn modern en zeer schoon. Er zijn veel vriendelijke UK en NL die hier langer blijven, een teken dat het hier gezellig is. Strand en winkels allemaal dichtbij👍
We komen altijd graag terug op dit netjes beheerde veld. De receptie dames zijn behulpzaam en erg vriendelijk
Schone parkeerplaats zeer geschikt als podiumruimte. Douche, toilet, verwijdering, alles is perfect.
1.1.22 we werden in de vroege namiddag verwelkomd door een zeer vriendelijke parkeerwachter en hij legde ons alles uit, hoe, waar, wat! Het eten in het restaurant is goede huisgemaakte gerechten geserveerd op warme borden! We komen graag terug🌞👍
Geschikte parkeerplaats om Peschiera te bezoeken. We hebben geen gebruik gemaakt van toiletten of douches. Graag weer!
5 sterren, het nieuwe moderne sanitairgebouw is bijna klaar, hopelijk blijft het zo mooi schoon Prachtige parkeerplaats om naar Borghetto te kijken. Elektriciteit aanwezig, goede fietspaden langs de rivier
Zeer onbeleefd, chagrijnig mannelijk personeel. Het legitimatiebewijs werd mij ontnomen, een wang, in tijden van Corona een no go, hoe moet ik mij legitimeren in het restaurant! Dure camping, geen vlaggenschip voor Bologna! Nooit meer!!
De beheerder is zeer behulpzaam en spreekt Duits. Douches en staande toiletten, IV toilet aanwezig. Het strand is bereikbaar via de weg. Goede strandbar beschikbaar. De plaats is snel bezet?
Mooie parkeerplaats, rustig, gelegen buiten Modena. Een fietspad leidt naar de oude stad. De sanitaire voorzieningen waren zeer schoon en perfect.
Vriendelijk, behulpzaam personeel, je voelt je welkom!! De camping ligt direct aan het fijne, brede zandstrand. de sanitaire voorzieningen zijn leeftijd, maar zeer schoon. De kleine campingwinkel heeft alles wat je nodig hebt! We komen zeker terug
De camping is ok, de resepition kon onze reservering niet meer vinden, leek een beetje onhandig. De originele parkeerplaatsen zijn gedeeld en vrij krap. De camping ligt niet direct aan het strand, maar gescheiden van het smalle strand door een dichte jungle. Het strand is erg onrein, waardoor we vertrokken.
Goed bezochte plek nabij de stad! De plaatsen zijn kort en klein en omgeven door hoge heggen. De douches, nou, als je van douchen houdt met nostalgische douchegordijnen, dan ben je hier aan het goede adres! De beheerder is vriendelijk en behulpzaam en heeft alles onder controle!
Zeer goed onderhouden, strikt nageleefde lunchtijd (speeltuin) en ook de nachtrust, beheerd volgens Zwitserse normen. Er is veel te bieden voor de kinderen. Het zwembad is ok, de parkeerplaatsen zijn groot. Helaas loopt het reserveringssysteem al jaren op, u kunt niet vooraf een bepaald parkeerplaats(nummer) reserveren. Je krijgt ter plaatse een plaats toegewezen.
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats, aardig behulpzaam personeel. Het centrum en de oude binnenstad zijn goed bereikbaar per bus of fiets. Douches en toiletten zijn bereikbaar met een sleutel.
Eenvoudig, praktisch voor één nacht, geen stroom, parkeerplaats voor de camping. Het sanitair van de camping mag gebruikt worden zolang deze open is
functioneel, een beetje liefdeloze parkeerplaats, ok voor één nacht
Mooie camping direct aan het strand met uitzicht op zee
Zeer mooie familiecamping, vriendelijk personeel, schoon sanitair, het strand op 200m afstand.
Zijn hier voor de 4e keer en alles is keer op keer erg goed. Super mooie staanplaats, zeer vriendelijk personeel.
Goede parkeerplaats om Lugano te bezoeken. Beste betaling via Twint, Parkingpay, EasyPark. De plaats wordt vaak gecontroleerd door de politie !!
Parkeerplaats met een smalle ingang, 's ochtends wat gehorig vanaf de bouwplaatsen. Heel snel in het centrum en bij het Lido
Gemakkelijk parkeren, met niets omgeven door bomen. Geweldige fietspaden, goed restaurant
Nieuwe parkeerplaats voor een camping, schoon sanitair, kleine bomen die niet veel schaduw geven, erg afgelegen voor een dure prijs
Leuk, dichtbij het strand, schoon sanitair, invalidentoilet, babykamer, wasmachine, winkeltje met broodjesservice, aardig personeel. Als het regent, wordt het modderig, de parkeerplaats is snel bezet! kom graag terug👍
Leuke, rustige parkeerplaats midden in een boomgaard naast een camping. Toilet en elektriciteit inbegrepen Alleen voor passanten, 1 nacht € 15, -, aardig personeel, broodjes kunnen besteld worden
Sitecode: 12029
Mooie rustige parkeerplaats, toilet / douche waren tijdens de Corona periode (juni) gesloten. Goed café met heerlijke taarten. Graag weer
Grote parkeerplaats waar voldoende ruimte is voor campers. Toiletten kunnen bij het dalstation worden gebruikt. Alles was heel schoon!
Zeer goede rustige parkeerplaats met schoon toilet bij het dalstation. Zeer vriendelijk personeel, toen de laadkabel bij het fietsstation niet paste, werd er direct een aansluiting voorzien. Wat wilt u nog meer, Elm biedt veel!
Volgens de mail van Flyer: Vanwege de huidige locatie blijft onze parkeerplaats tot nader order gesloten. Mocht deze veranderen, dan zullen wij dit op onze website www.flyer-bikes.com communiceren.
Super mooie parkeerplaats met een fantastisch uitzicht op het meer. Puur natuur. Het heeft een restaurant waar we goed en goedkoop konden eten, Bancomat verkrijgbaar in deze kleine plaats. Als u rust zoekt, is dit de plek voor u. De lokale bevolking is erg aardig.
We kwamen 's middags aan op 7.3.20 en kregen de laatste plaats. (18 plaatsen) De plaats ligt heel mooi in een park. Zeer populaire gratis plek. De waterkraan wordt ook gebruikt door de lokale bevolking.
Zeer mooie parkeerplaats, stond daar op 4.3.20 voor een nacht, alleen. Alles schoon, je kunt de straat een beetje horen, wasmachine en droogtrommel schoon beschikbaar. De toegangspoort kan alleen met een mobiele telefoon worden geopend
Zeer goede parkeerplaats, tram € 1,40 naar het centrum, heeft alles wat je nodig hebt en nog steeds gratis
Modderige plaats na regen, gratis
Mooie parkeerplaats terrasvormig, schoon, zeer mooie en behulpzame receptie, zeer snel vol, betere reserve, zou graag terugkomen
Mooie gratis parkeerplaats, wat wil je nog meer. Het heeft 8 nieuwe plaatsen op grasbars, de elektriciteit is duurder dan op de oude pleinen, geen idee waarom. Rustig, geen autoruis
Plaats is leuk, vlakbij de stad. WC-gebouw gesloten. Elektriciteitskolommen kost slechts 50 cent. OK voor een nacht
Leuke receptie receptie. Zeer mooie parkeerplaats, terrassen, prachtig uitzicht op de zee. Palomas is gemakkelijk bereikbaar, prachtige baaien. Schone sanitaire voorzieningen, wat wil je nog meer
Sitecode: 20634
Mooie eenvoudige camping met een fantastisch uitzicht op de kliffen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en een beetje oud, maar werken perfect. Alles in het Duits geschreven. Goede wifi, schone wasmachines / droger 4 €. Wat wil je nog meer. Vriendelijke ontvangst, ze spreken Duits, erg behulpzaam.
Fantastische mooie plek voor off-season. In de zomer eerder een parkeerplaats. Het strand en de locatie erg leuk. We waren twee op het plein. Ga verder op deze plaats anders verdwijnt de plek voor Womo!
Begin april, zeer steile aanpak, maar haalbaar, kleine kavels, sanitair vers gerenoveerd en schoon. Elektriciteit 5,50 €, was wordt gewassen voor 8 €! Winkelcentrum aan de overkant in de directe omgeving.
Veel blaffende honden in de buurt
Prachtig uitkijkpunt met een fantastisch uitzicht. Ik kan alleen de laatste braadworst aanbevelen voor Amerika!
Parkeren op een parkeerplaats. Goed is de nabijheid van een rondleiding door de stad. Toilet en douche beschikbaar, maar ik heb het niet gebruikt.
Gemakkelijk parkeren, voor een sightseeing ok, we reden verder
Prachtige plek, zal graag weer komen.
Leuke camping, schone toiletten, niet zo grote staanplaatsen. Verschillende vrijlevende dieren zoals pauwen, hanen bewegen op het plein. Busstation ongeveer 1 km afstand, met de fiets ongeveer 5 km naar Gibraltar. Vriendelijk welkom
Grote parkeerplaats achter de Carrefour. Het lawaai van de weg is draaglijk. We hebben goed geslapen
We waren om 11.30 uur op het veld en er stond dat de parkeerplaats compleet was. We hebben gewacht en gewacht! Maar er waren nog enkele plaatsen over, ze waren blijkbaar gereserveerd. Op een gegeven moment kwam de vriendelijke dame naar ons toe en zei, ja we kunnen nu naar het plein gaan, plaats zonder elektriciteit! Hier zijn er veel permanente kampeerders die maanden blijven. Plaats anders ok
Een leuk vissersdorp met veel kleine winkeltjes en Fischerbeizen. Plaats op een gemengde parkeerplaats met toilet en douche, elektriciteit. Liefdevolle mensen wonen op Urk.
Zeer luide parkeerplaats direct aan een drukke goederentreinlijn. Voor 10 € kunt u niet meer verwachten. De plaatsen direct aan de Rijn zijn erg snel bezet. Douche en toilet schoon beschikbaar
Locatiein de haven, goede brede plaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn een beetje buiten te vinden. Douchemerken moeten worden gekocht bij de havenmeester. Leuke Städtli met fiets en ook op loopafstand. Prachtige stad met veel Beizli, café's en restaurant en vele kleine winkeltjes, waar een vrouw dol op is!
Zeer goede locatie met leuke en behulpzame havenmeester. Nieuwe sanitaire voorzieningen, schoon en goed onderhouden. Zeer mooie omgeving, kleine stadjes op loopafstand.
Weide plaats in de regen drassig! Vriendelijk personeel beschikbaar. Niet ver van het centrum, gemakkelijk te bereiken met de fiets
Een anonieme pitch waarbij de prijsprestatie niet klopt
Goede plek voor een wandeling door de stad. Mooi uitzicht direct aan de Rijn.
Zeer mooie parkeerplaats voor een rondleiding door de stad. Elektriciteit is te duur met 1 € per / kWh. De plaatsen zijn erg snel bezet, rustige locatie.
Ideaal voor een rondleiding door de stad, maar te duur. Grote anonieme parkeerplaatsen in een industriegebied. Overwegend geen supermarkt, geen restaurant. Gratis veerboot naar de stad in de buurt. Ontlading voor gebroken dagen, geen mogelijkheid voor de verwijdering van grijswater!
Bekende zeer goed beheerde parkeerplaats met gratis warme douches en toilet. Broodjesservice en verhuizende handelaren brengen vers voedsel. Zeer mooi strand. Slechts 110 stappen en je bent in de prachtige Tropa met veel kleine restaurants.
Zeer mooie parkeerplaats direct aan het strand en erg rustig. Geen kosten begin juni.