@Womoralf
zeer mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt.
we staan hier 2-3 dagen. werden hartelijk verwelkomd. De plaats is goed onderhouden en schoon. De douches en toiletten zijn altijd schoon. Je kunt er prachtige fietstochten maken.
Wij bezochten deze parkeerplaats voor de eerste keer. Het biedt alles wat een parkeerplaats nodig heeft. We hebben het meteen gecombineerd met een afspraak bij Marco's motorwerkplaats. Wij komen zeker nog eens terug en gaan een broodje vis eten in de haven op 200 m afstand.
Moin, het is een heel mooi veld met aardige operators, je wordt er op een leuke en vriendelijke manier ontvangen. alles is er wat het hart begeert. wij komen zeker nog een keer.
Moin moin, we zijn hier voor de derde keer. En zijn altijd enthousiast over de mooie, aangelegde en ruime plaatsen. Wolfgang en Gaby, de cursusoperators, zijn altijd behulpzaam en vervullen bijna elke wens - we zullen zeker terugkomen.
De plaats is erg mooi en alles is nieuw. Je hebt water, elektriciteit en riolering op de plaats. Omdat je alles hebt wat je wilt. De operator en het personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Zeer mooie parkeerplaats, zeer verzorgd. Leuke Duitstalige operator 😎 zeer behulpzaam. We zullen zeker terugkomen naar deze plek 👍
Leuke, goed onderhouden plek. Groundskeeper is vriendelijk en behulpzaam. Een plek om te verblijven, langer of gewoon voor een dag.
Zeer mooie, rustige plek. Graag terug 👍