@Womosky
Sitecode: 12046
De prijs is niet meer geldig. We moesten € 25 betalen voor één nacht met twee personen.
Helaas is het niet langer gratis. Sinds juni 2025 kost de camping € 10. Een verblijf van maximaal 4 nachten is mogelijk. Prachtig gelegen aan de Itzelberger See. Er is een minigolfbaan en een aantal fantastische wandelpaden in de buurt, en fietsen is ook geweldig. Winkels zijn op ongeveer 1 km afstand.
zeer mooie plek - wij stonden begin april 2025 op de eerste plaats Uitstekende sanitaire voorzieningen en een zeer goed onderhouden terrein. Prijs per nacht voor een camper +2 personen 70,-CHF Er was een kleine devaluatie waardoor je voor een afhaalpizza alleen nog met Zwitserse franken kon betalen - geen kaartbetaling mogelijk
De plaats nodigt niet uit om te blijven hangen. Veel bezoekers naar de sporthal. Momenteel wordt de sporthal gerenoveerd. Maximaal geschikt voor één overnachting. De locatie was zeer ongelukkig gekozen door de gemeenschap. Naast de parkeerplaats is er ook een oplaadpunt voor elektrische auto's. Daarom veel onrust.
Parkeerplaats is in tweeën gedeeld. Parkeerplaats voor 8 stacaravans aan de linkerkant - parkeerplaats aan de rechterkant. Afvoer via vloerinlaat en legen van de cassette mogelijk. Er is ook een verswaterstation. Ideaal voor kortparkeerders voor een ritje naar de Rijnwatervallen op de fiets voor €10. Er zijn winkelmogelijkheden op minder dan 50 meter afstand. Helaas 1 punt in mindering gebracht omdat de parkeerplaats door naburige camperaars als langparkeerplaats wordt gebruikt.
Operator erg aardig. Plaatsen ook geschikt voor grote campers. Ideaal voor alle watersportliefhebbers. Sup - vleugelfoil - kano en voor zwemmers is alles mogelijk. Er is een bakker in de buurt (winkels iets verder weg) ca. 9 km Honden dienen aangelijnd te zijn, hiervoor geldt helaas 1 ster aftrek omdat de honden vrij rondlopen op het strand en plassen en kleine kinderen in het zand spelen.
zeer mooie parkeerplaats - rustig gelegen met een geweldig uitzicht op de bergen. Inlaat op de toevoervloer is beschikbaar en vers water is verkrijgbaar bij het afvoerstation. Er is elektriciteit op de plaatsen (0,80 cent/KW). Dagtarief voor 1 stacaravan met 2 personen bedraagt € 25,-. Zeer aardige familie en altijd open voor alle vragen. Douche en toilet aanwezig. Zeer schoon, geen hinden toegestaan. Vaak erg vol dus reserveer indien mogelijk.
Wij zaten helemaal op de eerste rij met een camper van 8,5 meter op een gouden plek. (medio maart)We hadden vanuit huis gereserveerd. Locatie is erg leuk. Klein zandstrand met palmbomen dat voor een zuidelijke sfeer zorgt. Douches en sanitair schoon en netjes Prijs. 3 nachten voor 2 personen en een camper plus toeristenbelasting en reserveringskosten € 355,68 zonder stroom - nogal wat. Veel honden en vliegtuiglawaai van sportvliegtuigen.
Parkeerplaats bij de kleine haven en niet ver van het stadscentrum. Ideaal voor grote stacaravans, omdat het puur een parkeerplaats is. Aan- en afvoer aanwezig maar helaas geen vloerinlaat daarom 1 ster afgetrokken. Er geldt een vergoeding voor het toilet (€ 0,5)
Leuke kleine parkeerplaats, ideaal voor alle surfers, vlak voor het meer. Alleen toegestaan tot 3,5 t en 8 m Aanvoer en afvoer beschikbaar, maar geen vloerinlaat De parkeerplaats in de directe omgeving van de haven is ideaal voor grotere campers
Aardige exploitanten, erg vriendelijk en proberen altijd een plekje te vinden De privétoegang tot het meer kan worden gedeeld Toiletten worden dagelijks schoongemaakt, maar worden helaas ook door alle zwemmers gebruikt - Ze zijn ook heel eenvoudig gehouden Douche was koud geen aan- en afvoer beschikbaar Als je dit allemaal meeneemt is de ligging geweldig, zijn de voorwaarden wat simpel, dus de prijs van €45 is niet gerechtvaardigd.
We waren op doorreis maar één dag op het terrein, het was een hele grote faciliteit - wat ik vooral leuk vond was dat de exploitant heel consequent controleerde of de hondenbezitters aangelijnd waren. Honden zijn ook niet toegestaan in het water
Personeel erg vriendelijk - Engels en Duits worden gesproken. Wat helaas tot mijn beoordeling leidt, is het feit dat de toegang tot het water door veel vissers wordt bezet en dat redelijke toegang dus niet mogelijk is. Aangezien dit volgens informatie altijd tussen half september en eind oktober gebeurt, kan ik deze camping voor deze tijd niet aanbevelen.
gedeeltelijk versterkte tribune ideaal voor een sightseeingtour in Berlijn. De standplaats is 's nachts afgesloten en elke kampeerder krijgt een sleutel (de prijs is verhoogd naar € 32 per persoon per nacht. Al het andere is aanwezig -
De parkeerplaats is een onverharde parkeerplaats naast het restaurant, waar je heerlijk kunt eten. Personeel erg vriendelijk. De mogelijkheid om het toilet in het restaurant en in de slagerij te gebruiken is positief. De ligging direct naast de snelweg is minder goed, d.w.z. voor mensen met een lichte slaap zal het helaas maar 3 sterren zijn voor een korte nacht
het is geen parkeerplaats maar alleen een parkeerplaats, dus maar 1 ster
Sitecode: 19575
Plaats is een beetje luidruchtig - aan de achterkant is er een drukke straat en de spoorlijn. Betaling van € 5 wordt gedaan als de elektriciteit uit de elektriciteitskolom wordt gehaald. Plaats is vlak en schoon. Vuilnisbakken zijn beschikbaar.
De ideale camping voor diegenen die Pisa willen bezoeken. Slechts 10 minuten lopen naar het stadscentrum - het kon niet beter. En ofschoon de plaats bijna in het centrum is, is er geen verkeerslawaai. Absoluut een aanrader
Plaats is naast de spoorlijn dus een beetje luid zijn er ook caravans. Deze plaats is niet geschikt voor campers langer dan 7 m - erg smal voor campers met aanhangwagen niet geschikt. Doodlopende weg dus niet geschikt om te draaien. Eigenaren waren ook erg onbeleefd. Daarom is de plaats te duur voor 12 € en niet aan te bevelen.
Aangezien het veld geen mogelijkheden biedt voor aan- en afvoer en geen elektriciteit en alleen als parkeerplaats dient, vind ik 10 € niet passend. Plaats is geplaveid en gelegen aan het einde van de haven. De stad ligt op ongeveer 10 minuten lopen.