@Womozimmi
- Dethleffs
- 2002
- Alkoof
Sitecode: 20985
Ik ben weer terug, maar het is niet meer zo leuk omdat het restaurant permanent gesloten is. Wat jammer.
Sitecode: 20985
verbleven hier 4 nachten. Er is niet veel ruimte, omdat er teveel vaste kampeerders zijn. Het restaurant in het park biedt een dagmenu aan voor 12 euro. Zeer ruim en van goede kwaliteit. Ik zou graag terugkomen (als er plek is)
de plaats is zoals beschreven, maar de foto's zijn hopeloos verouderd. Het weggooien van cassettes is niet gratis, maar dat is helemaal prima gezien het parkeertarief van € 2,-. De plaatsen worden steeds drukker en worden daardoor steeds korter. Nog steeds aanbevolen
Het zou toch mooi zijn op de geitenweide als de luie kampeerders hun afvalwater niet zomaar op het terrein laten stromen, waardoor het milieu vervuilt en de ligging van het terrein in gevaar komt. Genadeloos!!!
Nooit meer!!! Moet het eens zijn met de vorige opmerking. Speeders tot ver na middernacht en ook veel lawaai in de ochtend. Wat heb je aan een gratis parkeerplaats als je niet kunt slapen?
de plaats is erg mooi, alleen de prijs is nu 5,00 euro per persoon, plus 2,50 of 2,25 euro per persoon. Maar het is het waard
er zijn maar 2 parkeerplaatsen, maar deze zijn netjes. geen V + E. Doorgang binnen gehoorsafstand en direct voorbij de parkeerplaats een kleine straat die wordt gebruikt door de landbouw, zodat er nu overdag lawaai te verwachten is. Veel dank aan de gemeenschap, kom graag terug
van 3 euro tot 7,50 is al steil zonder merkbare verandering. De plaats is mooi, maar de prijs is niet geschikt voor de locatie. Jammer dat ik niet terug zal komen
De plaats is redelijk ingericht. De plaats zelf geeft niet veel, behalve dat er hondenstapels OVERAL zijn om te vermijden. De thuisbestuurder is bijna alles verboden (groot bord) en vlak naast de deur worden de huishonden naar een kakken gebracht in een recreatiecentrum, meestal onder toezicht, en niemand neemt het vuil mee. Nee bedankt !!!
Sitecode: 20985
Gisteravond was verbrijzeld onze grote woonkamer schijf van jongeren. zal deze plek in de toekomst te voorkomen
Vandaag de dag op een zondag 2017/01/29 doen sommige mensen niets anders dan de stroomgenerator aan en de was van kleding (zie foto) doen. Daarbij zitten ze met hun stoelen in de zon. Hoewel het strikt verboden is op deze plaats. Het is een heel mooie plek met een mooie omgeving. Maar voor hoe lang nog met gedrag. Jammer !!!
We verbleven hier op 26/05/16. Plaats kost nu 6 euro. Erg leuke plaats en echt geweldig sanitair.