@Wonderful-World
- 2016
- Mercedes
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
We hebben hier op 30 sept -1 okt overnacht. Er stond toevallig ook een gendarme, we kregen desgevraagd toestemming over één overnachting. Leuk plaatsje met horeca op pleintje.
2 foto's toegevoegd · 9 dagen geleden

2 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

Camperplaatsen zijn verplaatst naar het oosten. Parkeerplaats bij het bezoekerscentrum is nu verboden voor campers. Deze wijziging met coördinaten is doorgeven aan CC. Er zijn nieuwe foto's toegevoegd.
Sitecode: 19560
Er zijn in Triberg veel parkeerplaatsen voor personenauto's en maar een beperkt aantal camperplaatsen. Toen de autobestuurders terugkwamen heb ik ze vriendelijk gevraagd om hier rekening mee te houden. Nou, dat werd bijna ruzie.... de volgende keer bel ik de politie!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Er staat weer een nieuw verbodsbord, tussen 22u en 6u verboden (te overnachten)!
Prima camperplaats en gastvrije beheerders. Franeker en Harlingen op korte fietsafstand. Stadswandeling met gids door Franeker is aanrader. We komen hier graag terug.
Een heerlijke plek, daarom 5 dagen verbleven! Prachtige fietsroutes via Komoot en mooi wandelgebied achter de camperplaats. Voorzieningen zijn goed verzorgd. Enthousiaste en vriendelijke beheerders met toekomstplannen. Van harte aanbevolen!