@Worldtrip
- Carthago C-Tourer
- 2021
- Mercedes
Januari 2026
Mooie ruime plaatsen met een fantastisch uitzicht over de bergen. WC en douche zijn netjes en schoon. Friedy en Rudy zijn ontzettend aardig en behulpzaam.
Goede locatie om daar vanuit Deventer te bezoeken. Sanitair is keurig netjes en wordt dagelijks minimaal een keer schoongemaakt. De plaatsen zijn verhard, met een smalle groenstrook ernaast. Mogelijkheid tot het lossen van grijs water en het chemisch toilet. En inname schoon water. De plaatsen zijn naast de stallen, het is een melkveebedrijf, wij hadden daar geen last van. Verder is het een rustige omgeving.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prima ruime percelen met een vlak gravel gedeelte en een flinke grasmat om op te zitten. Ook de losplaats voor grijs water is prima. Op zich al een pluspunt dat die er is. Toilet legen in een speciale bak. En schoon water aanwezig. Prima plaats om 1 of 2 nachten te verblijven. Huidige prijs is 199 SEK
Helaas konden we maar 2 nachten terecht op deze geweldig mooie camperplaats. Hans en Sissy maakten bij aankomst meteen dat we ons thuis voelden, wat een aardige mensen zijn dat! Er zijn maar een klein aantal plaatsen dus het is wel verstandig van tevoren even te bellen of er plaats is, dat voorkomt teleurstelling. De faciliteiten, WC en ( betaalde) douche zijn eenvoudig maar netjes en schoon. En dan het uitzicht!! Spectaculair!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
De camperplaats is klein, maar (heel) fijn (2 plaatsen).. Het is nog helemaal nieuw en wij waren de derde bezoekers. Sanitair is heel netjes en er is een keuken met oven etc. waar je gebruik van kunt maken. Simone de gastvrouw deed er alles aan om het ons naar ons zin te maken. Prima locatie met een natuurgebied naast de deur en er loopt een fietspad naar Elche/Elx (is zo'n 20 minuten fietsen).