@WoutBennen
- 2021
Sitecode: 19545
dit is zoals andere reviews al vermelden een openbare parkeerplek met de gekke putdeksel, als je wat verderop gaat staan heb je nergens last van, wij hebben hier op 29/06/2024 gestaan toen we op doorreis waren naar florence. was helemaal top
Hele leuke plek, prachtig zicht ook. wij hebben hier op 21-06-2024 overnacht en dat ging prima zodra de strandgangers wegzijn aan het einde van de dag, dan kan je prima je plekje uitzoeken. staan ook veel vuilnisbakken dus top. Het restaurant is erg leuk & goed maar naar onze mening wel echt te duur. personeel is vriendelijk en vond het geen probleem dat we hier stonden, we zijn gewoon gaan staan. maar let op, waarschijnlijk geen officiele cp
Leuke camping! wij waren op doorreis naar spanje en kregen een prachtig plekje aan het water, er staat dat het €12 is maar wij moesten €17,50 betalen voor 1 nachtje met stroom. !!je kunt alleen met cash betalen!! pinnen is mogelijk bij de bank een paar straten verderop en die kan je in als hij gesloten is. sanitair is schoon en netjes alleen wat verouderd en de douche gaat na 2/3 sec uit en moet je weer op de knop drukken. leuke plek!
Prima camping om een dagje geschiedenis mee te pakken, we hebben hier 1 nacht gestaan op 10 juli 2023 en het kostte toen €30. sanitair is prima en schoon. als je niet van WO 2 houdt is hier niet veel te doen. wij waren hier op doorreis naar portugal en zijn point du hoc (15min) en normady cementery (5min) geweest. plekken zijn ruim en er was verrassend veel plek.
Sitecode: 19913
hier 2 nachten gestaan toen we rome bezochten, het centrum is wat steil op de fiets om te komen af en toe maar goed te doen, eigenlijk is alles op goede fiets afstand: vaticaanstad 24min coloseum 15 min de rest zit hier tussen in. er zit een klein restaurantje voor het pantheon staan en dan rechts, echt een aanrader. hele aardige mensen op de cp en je kan ctoilet lozen en schoonwater vullen. ook hebben ze vuilnisplekken
wat een pracht plek is deze plaats. je zit pal aan een prive strand met bar wn restaurant. hele aardige mensen met gebrekkig engels haha. het sanitair laat te wensen over, 2 minuten warm douchen is 1 euro. we waren hier op doorreis met helaas slecht weer. toch even gezwommen en ik was de laatste die de zee uit ging, strandwachten bleven keurig wachten en kwamen achter mij aan toen ik het strand verliet
werkelijk de ideale plek voor dagje venetie. je bent er met 10 minuten met de bus en het kaartje is iets van 4 euro pp. bus stop is 5 min lopen vanaf de camping. hier 2 nachtjes gestaan en het sanitair was brandschoon
rustige en veilige plek voor een nacht of 2 te staan. kosten 16 euro per nacht of 4 voor een uur. maximaal 48 uur staan hiero.
2 nachten gestaan, was een super plek. sanitair is goed en de camping eigenaar heel aardig. geweldig voor doorreis naar plitvice meren. het uitzicht is werkelijk adembenemend
plekken zijn op de heuveel zeer slecht door de schuine ondergrond, maar het plekje zelf is leuk, pula is een leuke stad en de camping was verder wel netjes. nogal hutje mutje en dat is absoluut niet ons ding. sanitair is prima verder, ene gebouw is aanzienlijk schoner dan de andere. de receptie is wel echt van red jezelf maar ergens hiero is nog een plekje. voor pula te bezoeken is het prima maar wij komen niet terug
hier gestaan om een dagje pisa te bezoeken, was een leuke camping voor pisa en alles is goed te doen op de fiets, het sanitair laat wel te wensen over maar de wasmachines zijn dan weer wel goed. was allemaal prima verder en het winkeltje heeft verse broodjes. voor een dagje pisa is dit een zeer goede plek!
prachtige locatie met geweldig uitzicht op de zee, is een staand mannen en vrouwen toilet. verschillende staanplaats lagen (totaal 6) waren hier in augustus en alle plek van de wereld nog, incl schaduw. het is maar 10 min lopen naar de kabelbaan en die kost maar 4,50. sluit pas om 01:00 snachts in augustus. wij komen zeker terug, staan hier veilig en geweldig!
Sitecode: 82031
geweldige plek. dorpje vipava is niet echt bijzonder, wel een pinautomaat aanwezig. hier 2 nachten gestaan en de wijnproeverij gedaan, €15 per persoon en het is dusdanig veel je moet echt niet avondeten. overnachten is €12,50 en je hebt stroom erbij. ook water kan je vullen en ze hebben hele schone sanitair voorzieningen. je kunt er wijn kopen uit de zwarte koelkast en prijzen staan erbij overal. wasje draaien is ook mogelijk voor €3 echt super!
Sitecode: 71914
voor doorreis hier gestopt bij deze aardige mevrouw vivi, hele mooie locatie. overdag warm maar koelt heel erg af ‘s nachts. kosten zijn €20,- per nacht voorzieningen: - koud water buiten douche 2x - 1 afwas plek - 2 wc’s - een bbq/vuurplaats verder geen luxe of poespas, echt een perfecte plek om even een nachtje te staan en de volgende dag de plitvice meren te bezoeken. is 37 minuten rijden naar entrance 2 en naar 1 ongeveer 45 minuten.
leuke plek voor doorreis, overzichtelijk rustig en heel netjes. zeer ruime plekken ook. het kost alleen geen €12,90 maar €15,10 en stroom is een muntje van €0,50 vooraf betalen en aanmelden bij de spa waar het van is. ideaal voor doorreis!