@WoutWieland
Dit is nog eens een camperplek. Een oase van rust, centraal gelegen tussen de Koog en Den Burg en een fantastisch uitzicht. Met zeer gastvrije eigenaren voel je in alles dat je welkom bent. De schaapjes lopen vlak langs de camper, prima sanitair, ‘s avonds zie je de lichtbaan van de vuurtoren; hier kom je echt tot rust. Dankjulliewel voor 2 heerlijke nachten op deze mooie plek en ik weet zeker: tot de volgende keer
Een fijne camping met zeer vriendelijke ontvangst. Mooi zwembad, vrij strand exclusief voor campinggasten. Tegenvaller was de prijs die niet klopt met vermelding hier in de app. De genoemde prijzen in de app zijn voor een ‘pit stop’: Aankomst ná 18.00 en vertrek voor 9.00. De juiste prijs nu is € 27 ipv de € 22. Maar een fijne camping met leuke mogelijkheden in de omgeving die uitgelegd en aangestipt worden. Top!
Prima plek om Napels en Pompeii te bezoeken. Wel veel overlast van katten en vliegen. Bij de pizzeria voor aan de camping wordt ongevraagd €5 extra in rekening gebracht. Onvriendelijke bejegening. no go area voor ons.
Een zeer goede camperplaats. Dank Sittard! Wel jammer dat sommige mensen hier weken staan, met meerdere campers, een auto gebruikt wordt als ‘camper’ en zo een plaats bezet houden en dan ook nog uitgebreid bouwen en klussen aan een zelf te bouwen camper. Zonde van deze fijne plek.
Mooie camperplaats, mooi uitzicht. De wc en douche zijn vies en dus niet gebruikt. De gratis WiFi werkt niet en een mail naar het opgegeven e-mailadres geeft géén antwoord. niet netjes.
prima camperplaats. Rustige ligging met weinig in de buurt maar wat een uitzicht, wat een rust. Je staat achter de pizzeria. Vandaag staan we hier met 3 campers. Voor ons voor een overnachting helemaal prima.
zeer vriendelijke beheerder die goed Engels spreekt en telefonisch goed bereikbaar is. De basisbenodigdheden zijn aanwezig. Alles nieuw en netjes. Stroom is beschikbaar voor 5 staanplaatsen. Vrijwel geen schaduw en de plaatsen zouden wat ruimer mogen.
De camperplaats is open, tot de nieuwe klaar is. Dat gaat nog even duren, volgens de tourist-info. Er staan nu 6 campers.
De camperplaats is al een tijdje gesloten, ivm COVID. Minstens tot en met 16 januari zit er een afzetlint voor de toegang. Hopelijk is het snel weer open.

Topplek om Rome te bezoeken. Veilig, vriendelijk en half uurtje fietsen van het centrum. Reserveren is gewenst. Tel: +39 347 8441434 (andere nummer kregen we geen verbinding) Juist mailadres: romaexpress@romaexpress.it. beide gekregen van de beheerster
Sitecode: 20479
Prachtige camping met een schitterend uitzicht. let op: ACSI tarief van €20 wordt ongevraagd en onvermeld standaard met 3€ verhoogd: ‘all inclusive’. zie foto. Verder echt Top!
Dit is geen camperplaats helaas. Een prachtige locatie maar streng verboden voor campers. Er staan overal verbodsborden.
Prima camperplaats. Zeer ruim en leuke locatie. Goed eten in de haven, op loopafstand.
Wat een paradijsje. Deze keer bij het vennetje gestaan. Wat een uitzicht tijdens je ontbijtje. Heerlijke CP waar je je, samen met je hond welkom voelt. We komen zeker weer terug!
Mooie plaats, wel wat duur voor een CP dorpje leuk, fijne sfeer, broodjes bij de molen , ik zeg we komen vast wel eens weer
Mooi gelegen ietwat verouderd maar schoon sanitair, prachtig zelf uit te zoeken plek. Schitterend uitzicht en leuk restaurant naast de camping
Een prima functionele overnachtingsplaats. Groot parkeerterrein met veel bomen en veel ruimte. De strandtent voegt heel veel toe: gezelligheid, drankjes en lekker eten voor weinig geld. Op doorreis naar Oostenrijk is dit een hele goede halte.
Wilden hier een nacht slapen en dachten op een officiële plaats te staan. Door de onduidelijkheid over wat de officiële plaatsen zijn en de angst voor een torenhoge bekeuring zijn we weer vertrokken naar het campervriendelijke Langweer. Graag meer duidelijkheid bij zulke strenge regels.
Een 's avond rustige plek in de buurt van woningen en het is verlicht. Jammer dat er de volgende ochtend om zeven uur al behoorlijk veel lawaai is. Busladingen vol mensen worden afgeleverd, kinderen worden weggebracht naar de sporthal en dus veel portieren, geschreeuw en draaiende automotoren.
Sitecode: 19155
Prachtige, schone en ruime plaatsen. Mooi verlicht en 's avonds een prachtig uitzicht over de verlichte stad. Fietspad naar de oude stad gaat over het spoor, via de houten brug, klein stukje rechtdoor en bij het benzinestation linksaf en in principe steeds rechtdoor. Je komt in een mooi oid stadje. Echt de moeite waard.
Groot weiland met apart gedeelte voor campers, verder niks bijzonders, 's nachts donker.
Prima plek met mooi uitzicht op het water. Alles ziet er netjes uit. Met recht een topplatz!
Heerlijk weekend gehad, naast het oerbos en op loop/fiets afstand van het dorp. Hartelijk ontvangst van de beheerders. We komen zeker terug!
Prima plek om Amsterdam te bezoeken. Je bent zo over met het pontje en dan sta je in het centrum van A'dam. Let op: Aankomsttijd is ook vertrektijd, 24 uur later. Wij kwamen om 13.00u voor de volgende dag de stad te bezoeken maar moesten volgende dag om 13.00 weer weg. Verlenging is wel mogelijk. Daarmee rekening houdend: mooie uitvalsbasis!
Lieflijk plekje om te staan maar jammer van de overlast. Bij ons stonden om 15.00uur de eerste auto's er al, met keiharde muziek en hangjeugd. We hebben het niet afgewacht en zijn vertrokken.
Sitecode: 20601
Mooie rustige camping met super sanitair. Mooie omgeving met veel mogelijkheden. Lekkere broodjes in de ochtend. Aanrader!
Mooie camperplaats aan het water. Fijn dat je je toiletcassette kunt legen, maar jammer dat je deze niet kunt omspoelen. Stroompaal zou pre zijn. Toch een prachtige plek met een fraai uitzicht.
Wat een prachtige camperlocatie. Groot, groen, en overdag toiletgelegenheid. Bij een prachtig stuwmeer waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Toplocatie!
Leuke schaduwrijke plek dicht bij het oude centrum. Zonder voorzieningen. 's Morgens of 's avonds komt er iemand geld halen, 10 euro stageld en 3 euro voor 24 uur stroom.
Mooi uitzicht, vrije toegang tot toiletten, niet veel te beleven, zeer rustige camperplaats, prachtige omgeving.
Ruime plek incl stroom 10,00 EUR eerste nacht daarna 12 euro leuke doorreis plek met zicht op meer en gebruik van oubollig camping faciliteiten.