@Wouters-Wim
- 2020
Sitecode: 61925
Mooie locatie vlak naast de Mont Blanc. Het openbaar vervoer naar Chamonix is heel goed geregeld. Het sanitair is in de kelder onder de receptie en restaurant. Heel vochtig (vol schimmel), dus kan wel eens een opknapbeurt gebruiken.
Zeer goede camping. Alles aanwezig met een héél mooie en propere sanitaire blok. Shuttle en bus naar Turijn heel goed geregeld.
Vanaf 12u iemand aanwezig (je zou kunnen bellen naar een nummer, maar daar pakte niemand op). Toffe locatie, wel plaatsen naast elkaar, dus niet veel plaats naast de camper als het vol staat. Geen sanitair, maar wel elektriciteit, grijs water lozen en water bijvullen. Centrum van het stadje La Morra op wandelafstand. €12 per nacht is een goede prijs!
Toffe camperplaats met mooi uitzicht en elektriciteit. Goede uitvalsbasis voor het bezoeken van de mooiste dorpjes in Piëmonte. Sanitair aanwezig, maar is een verouderd badkamertje met een wc en douche (met vuil douchegordijn). Te weinig sanitair voor het aantal camperplaatsen. Je mag gebruik maken van het zwembad voor €8/persoon/dag.
Voor 1 nacht perfecte camperplaats! Grasveld waar je kan kiezen waar je staat, gratis grijs water lozen, water bijvullen en vuilzak wegsmijten. ‘s avonds in het dorp nog iets gaan drinken (op wandelafstand), heel gezellig. Ook lekker bakkertje in het dorp.
Kleine camping met zwembad en mooi en proper sanitair (vooral bovenste blok, benedenblok niet getest). Zeer vriendelijk personeel.
Grote camping aan zee. Wel iets te duur. Sanitair was proper. Wij zijn hier maar 1 nacht gebleven. Tof om langs het water naar Vrsar te wandelen.
Grote camping aan de zee met heel veel schaduw. Voldoende sanitair en proper. Tip: indien de zon schijnt, ‘s avonds iets gaan drinken bij Beach Bar Levante (bereikbaar vanop de camping). Super mooie zonsondergang.
Sitecode: 82031
Toffe locatie met mooie camperplaatsen (€15/per nacht). Sanitair waren containers met te weinig douches voor het aantal camperplaatsen.
Topplek! Met wijndegustatie (€15/persoon) moet je niets betalen om te blijven slapen. Super vriendelijke mensen, topwijnen, prachtig uitzicht! Je mag gebruik maken van de wc binnen en er is een buitendouche met koud water.
Plek zelf te kiezen. Wij hebben ons bovenaan (langs de baan) gezet, want dicht bij de bar kan het iets luidruchtiger zijn (muziek en vaste stamgasten op het terras). Sanitair is proper, alleen als er meerdere mensen tegelijk douchen kan het water iets minder warm zijn.
Sitecode: 20186
Goede camping, zonder vaste plekken. Als je toe komt en de receptie is gesloten, mag je al een plek kiezen en je later inchecken. De plekken staan wel redelijk dicht op elkaar (met enkel een touw om ze af te bakenen) Sanitaire blok is sober, maar wel proper. €0,5 voor 4min warm water (koud water altijd beschikbaar). Het bakje hangt in de douche, dus je kan ook meerdere 50 centen gebruiken.
Prachtige locatie om te slapen. Je kan bovenaan aan het restaurant staan, maar ook iets lager op de parking (hier stonden wij). Je krijgt een muntje bij het binnenrijden, dat moet je wanneer je vertrekt in de automaat steken en cash betalen. Wij betaalden €15 voor een nacht.
camperplaats was ok, maar reservatiesysteem zal ik nooit meer gebruiken. Was om 12u aanwezig en had via automaat een ticket gekocht, had direct sms en mail gestuurd, maar kreeg toch nog factuur van€0,30 app aan.uit.net verwijder ik onmiddellijk en zal ik nooit meer gebruiken.
goede camping, sanitaire blok wel verouderd maar wel proper. Hebben aan het water gestaan(was €6 duurder p/n) maar zeker wel de moeite waard, prachtig zicht op het meer.
Sitecode: 2062
een prima camping, 4 sterren waard, maar prijs klopt niet, wij betaalde €38 p/nacht . er zijn ook geen speciale camperplaatsen. Moesten die er toch zijn, hebben ze die ons toch niet voorgesteld. Het is wel een zeer kindvriendelijke camping en proper sanitair.
Een mooie en rustige cp, alle voorzieningen zijn er, maar winkels waren wel gesloten toen wij er waren.
prachtige en rustige plaats met zicht op de jachthaven gekregen van havenmeester, alle camperplaatsen waren volzet . Je kan er mooie wandelingen maken in de heuvelse heide. enige minpuntje is het lozen van afvalwater, bak staat slecht geplaatst.
vriendelijke ontvangst, lekker gegeten (taken away, ontbijt wordt naar Camper gebracht. ) Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
prima camperplaats, mooi fiets- en wandelgebied in de nabijheid. Vriendelijke eigenaar, goed geholpen bij een probleem dat ik had.
Het is een prima camperplaats om te overnachten geen voorzieningen en afgelegen.
ideale camperplaats wanneer je de boot neemt naar Calais. Pluspunt is dat er een winkeltje is en je kan er ook ontbijten. Nette campingplaats maar over sanitaire blok kan ik weinig zeggen.(Covid 19, blok was gesloten)
goede overnachtingscamping, mooi uitzicht . Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Wel veel wind daar het op een heuvel gelegen is.
prima camperplaats om te overnachten wanneer je de boot naar Engeland wil. Geen faciliteiten en momenteel zijn er werken bezig.
het waren mooie plaatsen, rustige camping, het sanitaire hebben we niet kunnen beoordelen vanwege corona.
Eerste maal met onze nieuwe camper. Deze camperplaats is ons prima bevallen, zeker voor een city tripje Kortrijk. een rustige plek en alle faciliteiten zijn aanwezig. Wat zeker aan te raden is, is de wandelroute metamorfose van de stad (klinknagels volgen).