@Woutervdlinden
pluspunten: prachtig strandje, leuke speeltuin, geweldig nieuw sanitair, vriendelijke en behulpzame eigenaren minpunt: camping vol met seizoenscaravans allemaal in rijtjes. 41 CHF 2 personen met stroom
30 CHF per nacht. Rustige, rustige locatie met vriendelijke eigenaren. twee ezels, vijf geiten. in de buurt van de rivier de Reuss, onze kinderen speelden graag in de rivier.
Het enige goede is dat deze plek dicht bij de metro naar Valencia ligt, plekken zijn klein, dus het voelt meer als een parkeerplaats. Faciliteiten zijn oké, hoewel de douche niet altijd warm was. Mensen waren erg vriendelijk.
Geweldige plek aan het kanaal. Enige nadeel voor ons was dat het water was afgesloten - net toen we helemaal leeg waren 😬 toiletten waren ook gesloten. Misschien was dit omdat het half december is?
Heerlijke olijfolie, vriendelijke eigenaren en zelfs een toilet en een douche, allemaal gratis. We houden van France Passion!
Geweldige plek en absoluut de € 5 waard. De mensen waren erg vriendelijk en onze kinderen genoten van het zien van de boerderijdieren. We hebben jam (zonder suiker 😋) en andere lekkernijen op voorraad. Geweldige plek voor ons om de nacht door te brengen.
Geweldige plek en helemaal gratis (incl elektriciteit en water). We verbleven hier begin december 2019 en zouden graag terugkomen. Zo stil en vredig. Er is geen speeltuin voor kinderen, maar er is wel fitnessapparatuur (waar onze kinderen ook graag op spelen :)).
Leuke kleine camping met schone en comfortabele voorzieningen. Er is ook een kleine vijver en een speeltuin voor kinderen
Prachtige locatie, dicht bij kasteelruïnes en naast de rivier
Prachtig uitzicht op Montserrat.
Geweldig voor kinderen: op het strand, met speeltuin en springkasteel, zwembad (fris in oktober). We waren hier in het laagseizoen en vonden het geweldig (€ 22 per nacht). Ze hebben ook een animatieprogramma als je daar zin in hebt.
Mooie eigenaar! Ontspannende plek met uitstekende faciliteiten, echt goede douche. We kozen een aantal lekkere hazelnoten die uit de bomen waren gevallen. Aanbevolen!
Mooie camping: ruim veld midden in het bos. We verbleven hier 24 september 2019, het was het einde van het seizoen dus het was erg rustig. Leuke speeltuin, babywasfaciliteiten, zeer vriendelijke beheerders.
Geweldige camping voor windsurfen. Zeer kindvriendelijk met trampoline en speeltuin. Uitstekend, nieuw, schoon sanitair.