@Wouti51
Lid van Campercontact sinds 2026
Parkeerplaatsen op grind; de voorste rij biedt een fantastisch uitzicht op de krijtrotsen. Monument en Cinema Circulaire. Veel toeristen. Een leuk stadje met een museum ligt op loopafstand. Parkeermeter: € 12,50 voor 24 uur. Let op: Easypark is twee euro duurder dan betalen met pinpas! Water en afvalverwerking zijn momenteel niet beschikbaar, alleen afvoer van grijs water. Aanbevolen voor één nacht.
Een prima plek om de stad te verkennen. De parkeerplaats is van grind. Alles is op loopafstand. Betalen kan via een automaat met een slagboom. Wij betaalden €40 voor 2 nachten (2 personen). Dat is een redelijke prijs gezien de locatie. De water- en afvalverwerkingsvoorzieningen zijn echter dringend aan verbetering toe.
Eigenlijk best een fijne camping. Grote, vaste staanplaatsen op gras, sommige vlakbij het strand met zand. Het binnenzwembad is prima. Vriendelijk personeel bij de receptie. Reserveren kan via een callcenter. De sanitaire voorzieningen zijn echter dringend aan renovatie toe. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op ongeveer 1 km afstand langs het strand. We betaalden €73 voor twee nachten (2 personen) na reservering. ACSI-kaarten worden niet geaccepteerd bij reserveringen vooraf.
Een ietwat verwaarloosde parkeerplaats aan het kanaal. Gratis. Rustig. Het stadscentrum is in ongeveer 40 minuten lopen te bereiken via een mooi fietspad. Helaas staan er ook auto's geparkeerd. Geschikt voor één nacht.