@Wouw
- 2017
- Carado T 448
- 2015
Prachtig plekje. Lekker kneuterig, beheerder bellen, code krijgen voor kastje met sleuteltjes stroom, sanitair en water en om een uur of vijf komt de alleraardigste havenmeester het geld innen met dank namens de watersportvereniging. En ja, uitzicht prachtig en fietsen naar Goes erg leuk ook ondanks 12 graden en windkracht 4. Goes zeker de moeite waard! Over de dijk fietsen zal ook leuk zijn, maar niet bij deze temperatuur en wind…..
Een Camping CAR Park , handig met zo’n pasje! Sanitair oud maar schoon. Veel vaste standplaatsen maar mooie plekken voor campers. Prima dus. Supermarkt op kleine 10 min fietsen. Verder omgeving niet echt verkend want opeens erg koud. Aanrader: de Auchan in Douai als je lekker een uurtje in een giga Franse supermarkt wil doorbrengen voordat je weer huiswaarts keert. Gemakkelijk te bereiken en meer dan voldoende parkeerruimte.
Inderdaad een pareltje met prachtig sanitair maar wel aan de prijs medio oktober, wij betaalden met hondje en 2 personen meer dan 27 euro en dat is het hoogste bedrag in 7 weken…. Terwijl aan de buitenkant een ACSI-bord prijkt maar dat geldt volgens de overigens zeer vriendelijke receptioniste niet in oktober en november…. huh? Maar…. verder niets op aan te merken en bakker om de hoek!
Wij hebben hier juist voortreffelijk gegeten in een zeer sfeervolle ruimte. Wat een verrassing! En wat een aardige mensen! Ook twee prachtige fietstochten gemaakt langs het kanaal maar ook naar Vézelay, de bedevaartplaats. Goed te doen met e-Nikes alleen het laatste stukje naar Vézelay is killing….
Sitecode: 2059
Heel relaxte plek aan de rivier, centrum lopend te bereiken en daar is een werkelijk fantastisch restaurant! We wilden er in de avond eten maar avond aan avond vol, dus zondaglunch en dat was een culinair feestje!
Mag ik ook 10 sterren geven? Dit is wat je als Camperservice die wel graag stroom heeft wil! Heerlijke gastvrouw, schoon toilet, prachtig uitzicht en ook nog eens mooi gefietst! Na 6 km kom je in Belleville bij de Saône, even drukke bruggen over (heb ik lopend gedaan) maar dan kun je linksaf of rechtsaf prachtig langs de rivier fietsen en Komoot wijst je bij een volgende brug ook nog eens een mooie terugweg!
Keurige camping, aardige eigenaren, heerlijke douche maar wel wat prijzig begin oktober, 24,44 per nacht….. omgeving of fietsmogelijkheden geen oordeel over, we waren hier op doorreis.
Een heerlijke plek met een fantastisch restaurantje en hele aardige mensen. Prachtig gefietst rondom de baai, Sète geweldig evenals Marseillan. Vrijwel helemaal fietspad, waar je op 100 meter van de camping op komt. Echt een aanrader! Wij betaalden begin oktober 18 euro per nacht incl stroom en hondje. Top!
Mooie camping, niks mis mee. Maar fietsen is altijd eerst langs drukke weg. Wel te doen hoor, maar niet echt prettig. Rechtsaf vanaf camping en dan na ca 1,5 km zijstraatje in. Maar dan wordt het ook echt mooi. Fietsen naar Port Leucate vrijwel helemaal over fietspaden! Prachtig!
Prima camping met prachtig sanitair. Over de omgeving g geen oordeel wij waren hier op doorreis.
Mooie camping, leuk gefietst. Wij zijn niet aan de rivier gaan staan omdat daar rattenvallen stonden. Als je hier op zondag een fietstocht maakt van 50 km kom je niemand tegen!
Top! prachtige omgeving. Mooie fietstocht ook naar Niort. Dit gebied is echt een aanrader!
Prachtige locatie en mooi sanitair alleen piesstraaltje uit de douche en lauw afwaswater. Mooi gefietst naar Royan en naar Mornac-sur-Seudre, bijzonder kunstenaarsdorpje en uiteraard huitres!
inderdaad een prachtige plek en mooie fietsroutes één nadeel, toen wij terugkwamen van een fietstocht zaten er minstens 100 bruine stinkwantsen op onze camper. en ook binnen, ze kruipen in de kleinste spleetjes. dus ga je hier naartoe, zorg er dan voor dat je camper volledig in de schaduw staat. dus let op bij warm weer
Prima zeer relaxte camping met mooie ruime plekken en net sanitair voor 18,20 incl stroom. Supermarkt wel even fietsen, 6 km. prachtige fietstochten gemaakt onder andere naar Piriac-sur-Mer. Prachtig!
Mooie locatie, mooi sanitair, aardige mensen en een hele leuke plaats met een en prachtige jachthaven met heeeeel veel gigantische zeilboten. Mooi fietsen O.a. naar de menhirs maar ook een mooie tocht gemaakt dankzij Komoot aan de andere kant van de brug. Enige nadeel van de camping: beetje volgepropt, dus erg krap allemaal.
De plekken zijn mooi, de mensen heel aardig en een prima uitvalsbasis om het prachtige schiereiland per fiets te verkennen. Maar dat sanitair…. dat kan echt niet meer in deze tijd!
Oase van rust! Schoon sanitair en mooi fietsen langs de rivier de Blavet. Wij zijn 15 km stroomafwaarts gegaan en kwamen langs 4 sluisjes (van de 24). Hele aardige beheerder die z’n best doet om Engels te praten maar dan nog slechter verstaanbaar is dan wanneer hij gewoon Frans spreekt….😄. Verder hier geen ervaring met fietsen, het lijkt hier allemaal best stijl.
Prima camping! wel beetje duur in september, 24 euro. Mooie fietstocht naar St. Malo via Komoot. Prachtige ommuurde oude stad! En vergeet niet oesters te slurpen bij de oestermarkt op de boulevard in Cancale, geweldig plekje en 13 stuks voor 5 euro!
Tja…. heel mooi plekje en leuk plaatsje en prima fietsen maar…. 19 euro wel veel omdat je geen vuil water kunt lozen, de douche gevoed wordt door een kleine boiler die snel leeg is en er geen drinkwater uit de kraan komt. Vandaar maar 3 sterren…..
Sitecode: 2086
Mooie ruime camping met goed sanitair voor 14,50 incl stroom. Mooie fietstocht naar Granville langs de kust. Denk niet: even strandje kijken vanaf de camping en dan een ogenschijnlijk makkelijk pad af te gaan met de fiets dat op Komoot wordt geadviseerd! Gevaarlijk paadje (met fiets, lopend wel erg mooi) en je moet dezelfde weg terug….
Prima camping, aardige uitbaters! Mooi fietsen naar Mont St Michel. Wel voor aankomst boodschappen doen want dichtstbijzijnde supermarkt is 10 km fietsen (wel mooi). Stokbrood wordt bezorgd ‘s ochtends, dus niet te laat wakker worden anders is het helemaal slap. We betaalden 19 euro incl. stroom.
Prima camping met broodjesservice. Oud sanitair, wel redelijk schoon. We betaalden nog geen 20 euro incl hond en stroom op 28 augustus. Mooie fietstocht gemaakt naar Dieppe, terug via omweg, gekozen op Komoot. Supermooie tocht, zeer goed te doen met e-bikes. Je kunt in Dieppe de pier op fietsen tussen alle vissers door, mooi uitzicht op krijtrotsen!
Top! Heerlijk rustig, zeer vriendelijke beheerder, schoon sanitair. Douchen wel koude onderneming als het maar 13 graden is buiten, douchehokjes open aan de bovenkant. Camping ligt vrij hoog, 130 meter. Naar Deauville gefietst, prachtig tochtje maar einde weer pittig klimmetje naar de camping. Met e-bikes wel te doen hoor!. Deauville en Youville zeker bezoekje waard!
Heerlijke plek, zo gastvrij en aardig! Op zoek naar een lekker restaurant? Het is even fietsen (13 km) maar de Bokkesprong (bij Hans en Stacy) in Groet is ons jaarlijkse uitje in deze regio, genieten!!!!
Alleen maar genieten hier!
fantastische plek! Zeer gastvrije en betrokken gastvrouw Carla, superschoon sanitair, heerlijk gebied om te fietsen en leuk eetcafé van dezelfde eigenaren in het dorp. aanrader!!!!
Top! Vriendelijk en superschoon. Kom wel op tijd want zeer geliefd vooral bij Duitsers. Wij arriveerden om 11 uur en hadden laatste plek op parkeerplaats waarvoor we geen 27 maar 20 euro betaalden, prima plek! Er kwamen daarna nog heel wat campers die weer moesten vertrekken…. Prachtig fietsen naar Bolzano en Merano. Beiden ca 34 km uit en thuis over mooi breed fietspad langs rivier.
Oase van rust, eens met alle positieve commentaren. Tip voor de fietsliefhebber: naar Pietra Ligure goed te doen, ca 14 km vrijwel geheel langs of over boulevards. 1 Stukje langs drukke weg of via trappen met gootjes voor de fiets maar die zijn erg steil. gewoon over de weg vonden wij het prettigs, het is hooguit twee minuten. Enige minpuntje van de camping: mijn douche was zo goed als koud.
Beetje dicht op elkaar maar verder prima. Pas alleen op bij het afrekenen! Wij waren hier van 6 tot 8 september. Volgens Campercontact 26 euro dacht ik. Mannetje vroeg 36 per nacht. Toen ik wat tegensputterde werd het opeens 30 als we contant betaalden….. Mooi spannend paadje naar het strand halverwege de camping en ga je beneden rechts dan kom je op een mooi terras aan zee.
heerlijke rustige camping met grote plaatsen. zeer behulpzame eigenaren en een lekker zwembad.van de camping loop je zo het bos in. fietsen is niet aan te bevelen. we hebben (met e-bikes) 6 km gefietst naar het dorp en terug en over die afstand al 100 hoogtemeters gemaakt. voor ATB’s een heerlijke omgeving. al met al wel een plek om naar terug te gaan.
prima camping maar pas opmet afrekenen. De jongen op de receptie rekende 44 euro voor 2 nachten terwijl op de balie een sticker zat met ACSI-tarief 2022 16 euro. Hij mompelde wat en kwam toen met een rekening van 34 euro…. Via Colonzelle en Chamaret naar Grignan gefietst. Daar heerlijk geluncht. Leuk dorpje!
Mooi! ACSI 20 euro, hoogseizoen wel duur. Wel beetje groot in onze ogen. Dag ervoor gebeld maar reserveren vond men niet nodig, planning was dat we er tegen tweeen zouden aankomen. Kom je later aan dan zeker reserveren want tegen 5 uur verscheen her bordje ‘complet’ op de deur van de receptie.
Niets op aan te merken, supervriendelijke eigenaar. Heeft een mooie fietstocht op papier staan en legt die ook nog eens haarfijn uit. ACSI 18 euro, top!
Mooie camping maar prijs klopt niet, wij betaalden 22 euro per nacht. gefietst langs de Saone richting Seurre. Mooi maar wel erg hobbelige fietspaden.
Perfecte camping voor wie van fietsen (e-biken) houdt. Plekken aan het water voor 12,90 inclusief electra en hond. Simpel maar schoon sanitair, zeer vriendelijke ontvangst. Gefietst naar Vesoul totaal 43 km en de volgende dag naar Soing-Cubry-Charantenay, ongeveer dezelfde afstand. Langs de Tunnel de Saint-Albin, heel apart, erg leuk restaurant bij de ingang van die pleziervaarttunnel die stamt uit de tijd van Napoleon. Haal fietskaartje bij VVV.
Prima camping! Voor nog geen 20 euro per nacht aan het strand en om de hoek gezellig straatje, ook al is er al veel gesloten op 1 oktober. En wat is het hier mooi fietsen! naar het prachtige Sete, naar de pittoreske haven van Marseillan Village waar je heerlijk kunt lunchen en uiteraard Noilly Prat kunt scoren en naar Agde met die prachtige jachthaven!
Een prachtige locatie met een geweldig zwembad. Maar die vliegen….. we wilden langer blijven maar zijn naar de kust ‘gevlucht’. Renee
Prima camping. Tip voor fietsliefhebbers: naar Empuriabrava. Vanaf de camping linksaf en op een gegeven moment kom je bordjes tegen. Is een prachtige plaats. Terug kun je groot deel langs het strand, wel op tijd linksaf slaan. Ook leuk voor e-bikers: de hele boulevard af naar Platja de Canyelles Petites. Prachtige uitzichten. Jammer dat ze dit soort info op de receptie niet verschaffen. Maar dat is het enige minpuntje aan deze prachtige camping.
Mooie kleine camping met heel goed sanitair in een schitterende omgeving. Aanrader
Prima camping met heel vriendelijk personeel. Een wijntje aan de bar? 1 euro! Goede plek om een dag naar Bilbao te gaan met de trein. Je rijdt met de auto of camper naar Orduna, een prachtige rit met mooie uitzichten, reken een uurtje. Parkeren bij station Orduna geen probleem. Een retourtje voor de trein naar Bilbao uit de automaat kost 7,60. De rit duurt ca 50 min en je staat midden in Bilbao!
Wat een heerlijke plek! Zeer gastvrije ontvangst, behulpzame eigenaar die heerlijk kookt. Standplaats kost 7 euro en eten rond 10 euro, echt een feestje voor iedereen die van rust houdt en graag verwend wordt. Staan hier midden in het hoogseizoen helemaal alleen, ongelooflijk! Paar mooie fietstochten gemaakt (e-bike). Aanrader!
Prima camping, amper Nederlanders hier terwijl het aan een prachtig meer ligt. We hebben eromheen gefietst, 52 kilometer, prachtige tocht (e-bikes). Veel luxe huizen rondom het meer, mensen die waarschijnlijk in Munchen werken...... Veel restaurants en terrassen
We kregen van de aardige beheerder het mooiste plekje van de camping, direct aan het meer, achter her muurtje. Voor 21 euro zo'n plek midden in her hoogseizoen! Mooi fietsen en heerlijk eten in gelijknamige restaurant. Prima sanitair en wasmachine met ernaast voldoende lijnen en knijpers om alles op te hangen.
Had geschreven dat de prijzen niet klopten maar ik had het mis. Alles klopt. Sorry voor de verwarring
Vergeet de prijs. Midweeks is 20 euro en in het weekend 40 euro. Stroom niet meegerekend.
Prima plek maar cijfer is vooral gebaseerd op prachtige fietstocht die we gemaakt hebben naar marmerstadje Lasa met prachtig pleintje in het midden om heerlijk te lunchen. Echt Italie! Heen en weer krap 40 (vlakke) kilometers. Heeeeerlijk!
Prima plek met prachtig sanitair op de camping. Voor 12 euro! En niets te maken met beheerders, simpel bij zuil betalen. Wij zijn e-bikers en konden hier prima fietsen, brus over naar Zeitserland, mooi langs de Rijn naar het westen, diverse mogelijkheden on de Rijn over te steken, wij namen de derde mogelijkheid op 20 kilometer westwaarts dus totaal rit gemaakt van ca 40 km.
Zijn hier voor de tweede keer midden in het hoogseizoen en staan bijna alleen, ongelooflijk. Prachtig plekje op 7 kilometer fietsen van het overvolle Gardameer. Het sanitair laat helaas te wensen over maar ondanks dat een dikke tien!
Leuk! Veel bijzondere details, ga vooral eten in ht restaurantje op de camping, prima en je kijkt je ogen uit! Prima startpunt voor prachtige tocht over de grossglockner. Fietsen lastig hier. Enige minpunt, alleeeeen maar Nederlanders op deze camping.
Top! Prima sanitair, vriendelijke mensen, heerlijk eten voor weinig geld in restaurantje. We waren hier voor de tweede keer en toevallig weer op de zondag dat de waldhoornblazers een optreden verzorgden (en daarvoor na hun optreden grote pullen bier kregen😊). En je kunt hier prachtig fietsen! Even bij VVV in het dorp vragen
Prachtig uitzicht, helemaal tot Frankfurt! Wel erg commercieel en wat ons betreft beetje afstandelijk. We hadden niet het gevoel dat ze het leuk vonden dat we er waren. Vroegen overal wel een bijdrage voor, ook voor het inleveren van afval, nog nooit meegemaakt..... Wil je fietsen? Ga naar het stadhuis van Nierstein, daar zit oom het VVV en ze hebben daar een mooie folder met leuke fietsroutes
Prima hoor, wel nog steeds douches met klapdeurtjes maar prima wasmachine voor 3,50. Beetje zakelijk allemaal, maar dat hoort denk ik bij een stadscamping.
Top! Leuk op de fiets naar prachtig oud centrum. Douche en toilet simpel, maar schoon. Gastvrij.
Aanrader voor wie van rust en ruimte houdt. Prachtige grote plekken. Geld in plastic zakje in brievenbus deponeren samen met je bestelling aan broodjes die dan de volgende ochtend om 8 uur aan je deur hangen, leuk! Wel weinig te beleven als je geen fan van een zwembad bent.
Prachtige plek met werkelijk fantastisch sanitair! Kosten 5 euro pp en 2,50 stroom. Je fietst zo de stad in! In het weekend kanoers die hun tenten voor een nachtje opzetten. Aanrader!
Mooie plek na prachtige tocht over de Gerlospas! We staan hier middenin het hoogseizoen alleen! Aardige Nederlandse eigenaren. Minpuntje vonden wij het niet al te schone sanitair.
Prijs/kwaliteitverhouding ver te zoeken..... We moesten 33 euro betalen en hadden niet eens plek om onze luifel uit te draaien...... Wel prachtig sanitair
Ja, de plek en de prijs voor deze locatie zijn top, maar je moet wel je eigen sanitair 100 procent gebruiken want dat is echt abominabel..... Vieze toiletten en een douche waar je je kont niet kunt keren en die voor 1 euro amper warm water geeft. Kwam nog eens bij dat her irrigatiesysteem van het meertje haperde bij een buitje zodat de eenden om onze camper zwommen toen we wakker werden...😂
Volgens de dorpsbewoners staat er bijna nooit een camper op deze cp. Gemiste kans, het is hier heerlijk rustig. Sleutel voor electra en toilet halen in het gemeentehuis op de tweede verdieping, dat is al een belevenis op zich! Een bureau en kamer vol stapels paperassen maar de ambtenaar weer feilloos zijn kwitantieboekje onder de puinhoop vandaan te halen! Niet gratis, 10 euro?
Heerlijke plek, precies zoals we het willen: niet massaal, ruimte, lekkere douches, stroom, betaalbaar. En wat een feest, dat eten op het terrasje bij eigenaar Hans en zijn vrouw(en). Na een heerlijke maaltijd met een fles Moezelwijn moesten we 24 euro afrekenen! We komen terug!
Prima plek! Gastvrije ontvangst, mooi en zeer ruim sanitair en super stil, vooral s nachts. Een paar heerlijke fietstochten gemaakt en verrast door de charme van Enschede!
Prachtige plek, we waren hier van 8 tot 10 april 2016. De rust, al die vogeltjes die ons wakker maakten en de pikkedonkere nacht zonder geluid van wegen, vliegtuigen of zo. Prachtig sanitair, vriendelijke ontvangst! Aanrader!