@Woverweg
- 2020
Rustig plek heel dicht bij de 61. een prullenbak. heel leuk restaurant in de brouwerij, en een shop voor bier.
4 jaar geleden ook hier gestaan en nog met de fiets naar een mooie outlet in de buurt geweest. 3 dagen geleden, was aan de ene kant van de camper zo veel wind, en aan de andere kant zo veel vliegen dat je niet relaxed een boek kon lezen. onze buren waren al binnen gaan zitten. we zijn vertrokken, 25 euro betaald, en naar de camping 5 km verderop gereden. nergens last van en lekker in de zon kunnen zitten. met ACSI kaart 27 euro.
zeer vriendelijk ontvangen door Luciana en Camilla, een plek met heerlijke schaduw, in het weekend was het vol en is er gezellige bedrijvigheid. 50 cent is de douche en kun je alleen met badjas of zwemkleding in , weinig ruimte. aan de andere kant van de doorgaande weg is een mooi zandstrand . verse broodjes te koop in de bar naast de camperplaats . fietsen naar Gaeta is te gevaarlijk, maar een uitstekende shuttle service op afspraak.
Wij stonden heerlijk in de schaduw, een douche werkt op zonne-energie, en een heeft een boiler, voor 1 euro 4 min douche. het terrein is met een grote poort afgesloten. suzanne is zeer vriendelijk, en spreekt heel goed Duits. Tivoli op de elektrische fiets goed te doen, ( villa D’Este) ook villa Adriana, ook ongeveer 5 km op de fiets. grote supermarkt op ongeveer 3 km. daar boven kun je zitten en hebben een heerlijke “ hamburger “ gegeten.
mooie plek in het groen, twee prullenbakken waar wij ons afval in kwijt konden. Geen hinder van de vliegtuigen gehad. 300 meter net over het water een leuk restaurant, vandaar een verassende wandeling gemaakt, je gaat meteen de hoogte in met mooie uitzichten.
perfecte cp om orvieto te bezoeken. netjes verzorgd en de mogelijkheid om nog een stoeltje buiten te zetten. de douches en toiletten verouderd maar keurig schoon en goed werkend. een aanrader. met de kabeltrein ben je in 5 minuten in de oude binnenstad.
super mooie locatie. vriendelijk ontvangst. dichtbij de snelweg. fijne veilige plek.
Ruim opgezette plaatsen. voorzieningen zijn keurig. Mooie fiets en wandel tochten. Eigenaren zeer vriendelijk. En op vrijdag vers gerookte forel.
Super plek om de mooie stad Zutphen te bezoeken. Erg rustig en mooie ruime plekken met prachtig uitzicht. komen zeker nog eens terug.