@Wrdlbrmft
Sitecode: 19289
We waren op deze prachtige plek op 10 en 11 juni 2019. Zonder elektriciteit betaalden we 20 € per nacht. De plaats heeft moderne en schone sanitaire voorzieningen. Het prachtige zwembad lokt om te zwemmen. Op dit moment was zwemmen in zee niet mogelijk. Op het strand werd alleen nieuw zand opgestapeld. Zeer goed eten. Let op !!! Plaats uw camper niet onder moerbeibomen als het rijpe, extreem plakkerige fruit (blauw of wit) er gewoon afvalt. Het zonnescherm blijft volledig hangen, de vruchten wikkelen zich in en moeten volledig worden schoongemaakt.
We waren op 1 en 2 juni 2019 op deze prachtige plek. Het was nog geen badseizoen. Daarom "behoorde" de hele weide parkeerplaats tot de ongeveer 8 stacaravans. Water, toilet, elektriciteit, alles is aanwezig. De plaats is gratis, alleen voor elektriciteit moet je betalen. Het was daarom vanzelfsprekend om 's avonds in het restaurant te eten. Het was heerlijk en goedkoop. Dank aan de baas mevrouw Flora en haar medewerkers voor jullie gastvrijheid.
Een leuke kleine plaats, direct aan het strand. Helaas was het badseizoen nog niet begonnen. Maar we kunnen raden dat het erg leuk is om hier in de zomer te zwemmen. We hebben genoten van het goede eten in het paviljoen. Iedereen was geweldig.
We waren hier op 21 mei 2019. Uit voorzorg vroegen we in het restaurant of we de nacht op de parkeerplaats konden doorbrengen als we in het restaurant dineerden voor het diner. Dat zou goed zijn voor een nacht, zei de baas. Het eten was goed en goedkoop. De wijn smaakte heerlijk. Het parkeren was een beetje geneigd, maar dat stoorde ons niet. We kunnen ons echter voorstellen dat andere kampeerders al slechter zouden zijn dan wiggen. We stonden alleen op het plein en hadden een rustige nacht.
We verbleven op deze plek op 03.10.2018. Hij was moeilijk te vinden omdat de geo-coördinaten verkeerd waren. We hebben de juiste al gemeld aan Campercontact. Het gebruikelijke teken voor een Womo-parkeerplaats ontbreekt ook. De toegangsweg bevindt zich op de weg St2152 naar Schneeberg / Winklam bij een bushalte en is alleen gemarkeerd met een bord met parkeerplaatsen. Het is een zeer rustige plaats. Er is een drinkwaterkraan. De toiletten zijn helaas alleen in het weekend en op feestdagen geopend. Het is een ideale plek voor fietsers. Het voormalige baanbed werd uitgebreid als fietspad. Er is een e-bike-laadstation beschikbaar, evenals een speeltuin. In Gaisthal zijn verschillende horecagelegenheden.
We kwamen aan na 20.00 uur. Desalniettemin vonden we nog steeds een plaats, hoewel er daarnaast een bus op de parkeerplaats stond. Heerlijk eten in de nabijgelegen herberg. "Geheime tip": naast de huiselijke keuken zijn er ook Keniaanse gerechten.