@WybevanDijk
Mooie locatie. Prijs per nacht voor camper, 2 personen en stroom is nu BAM 35 = €17.50 per nacht. Gratis WiFi.
Keurig verzorgde plek met alle voorzieningen gratis. We troffen echter geen wc of douche aan.

kan mij helemaal vinden in de andere beoordelingen. Let wel op met de route. Onze Garmin stuurde ons (toen wij van Kukés kwamen) allerlei kleine straatjes in waar wij volledig vast kwamen te zitten. De oplossing is om de kaart van de Garmin routeplanner groter te maken. Dan zie je dat de camping prima te bereiken is via grotere wegen.
schone en mooie camping op gras. wij betaalden €14 voor camper en 2 personen en €1 voor de hond in het naseizoe. Geen plek om vuil water te lozen. eventueel opvangen in teiltje. wel mogelijkeid lozen chemisch toilet. Drinkwater vullen mogelijk met eigen slang. gratis elektra en Wi-Fi. (rustige) weg oversteken en je staat op het strand met rolstenen. Kristal helder water. eetgelegenheden dicht bij.
Bij aankomst rond 17.00 uur nog net een plekje voor onze buscamper gevonden. Rustige plek behalve wanneer er verkeer over het slechte wegdek van de brug rijdt of soms dendert. Geschikt om een nacht door te brengen of een dag de camper te parkeren terwijl je een Canadese kanotocht maakt op de rivier. Vrijwel geen plek om campinggedrag te vertonen.
verblijf kost inmiddels €5 per nacht, te betalen dmv een betaalautomaat met muntgeld of betaalpas.
Prima locatie. Wanneer het waait hoor je een behoorlijk lawaai door het resoneren van de kabels van de brug. Je moet wel op tijd komen anders is de cp vol. Er stonden echter pok veel campers op de andere grote parkeerplaats die grenst aan de cp.
Ruime plek op asfalt in rustige omgeving. Alleen geschikt als overnachtingsplaats.
Zelf je plek zoeken op deze ruim opgezette Camperplaats aan het meer. Er is schaduw maar er zijn pok zonnige plekken. Twee schone wc’s en afwasgelegenheid (koud water). De prijs in september was €8 voor 24 uur, te betalen via een automaat met de bankpas. In de buurt kun je fietsen via fietspaden. Dichtst bijzijnde stad op 8,5 km met o.a. Super U en Aldi.
Rustig parkeerterrein met schaduw. Verhard met grint en omzoomd met grasranden. Eenvoudige bierstube waar je ook iets kunt eten op loopafstand. Een afvoer voor vuil water heb ik niet kunnen ontdekken. We een spoelplaats voor het chemisch toilet. Het water is geen drinkwater.
Camperplaats is in opbouw. Open van juni tot oktober. Alle voorzieningen incl WiFi €18 t/m € 25.
Rustige plek op 5 minuten fietsen van de stad. Mogelijkheid om te eten. Prijs is nu (incl. alle voorzieningen) €20 per nacht.
Plek kost inmiddels €20 voor camper + 2 personen. Verder alles gratis. Water lozen alleen op bepaalde uren van de dag. Half uur fietsen naar Colloseum.
Op het bord staat dat het terrein alleen toegankelijk is voor klanten van de “terme”. Er stonden al twee campers die ons vertelden dat we er wel konden gaan staan. Het terrein is gedeeltelijk verhard en er is verlichting. Verder geen voorzieningen.
Wij waren hier op 4 mei 2028. Het hek dat op afstand bediend wordt was gesloten en er hing een bord dat de plek wegens logistieke redenen tijdelijk was gesloten.
Rustige verharde plek met schaduw onder hoge parasol dennen aan de rand van het stadje. Er is water en een plek om je afvalwater kwijt te kunnen. Alle elektriciteitskasten zijn kapot. Ook is er een klein kinderspeeltuintje met glijbaantje, zitbanken en een picknick tafel.
Plek bij klein parkje met wat voorzieningen voor kinderen. Van de kerkklokken wordt je een beetje gek: elk kwartier luiden er verschillende klokken met tot 86 Decibel. (Vanaf 80 Db kun je al gehoorschade oplopen) Een rustige nacht kun je dus vergeten tenzij je al doof bent.
Mooie plaatsen aan het water. Kost nu €20 voor eerste 24 uur. Daarna €10 per 24 uur. Je moet alles met munten betalen dus een flinke voorraad is wel noodzakelijk. Alle voorzieningen zijn netjes en verder gratis.
Achter een boerderij kun je gratis op een rustige plaats staan. Je kunt er wijn of grappa kopen maar dat is niet verplicht. In de buurt zijn een aantal fietsroutes.
Zondag 28 mei 2017 hier overnacht. Mooie rustige plek aan meertje. Geen voorzieningen behalve afvalbakken.
Wij waren de enige toeristen op deze bewaakte parkeerplaats. Er is een toilet en fonteintje met warm water en er is verlichting en elektra. Het terrein is verhard en ook geschikt voor grote Campers. Op de fiets waren wij in een paar minuten in het centrum van Palermo. Het personeel is aardig en behulpzaam maar spreekt alleen Italiaans.
Grote rustige plaats op mix parking gelegen aan grote bergweide met prachtig uitzicht. Smachten is het rustig. Mooi uitzocht. Toilettrainers zelfs wc-papier aanwezig.
Hele nacht blaffende honden. Enige overlast van het verkeer. Drinkwater alleen on een flessenautomaat voor 5 cent per liter.