@X1TP
Lid van Campercontact sinds 2019
Coördinaten zijn eigenlijk: 39.08068, -8.76050.
Hield echt van deze plek en ik was de enige daar 's nachts. Ja, de onverharde weg is slecht en verrassend druk, maar doe rustig aan en het komt wel goed.
Zeer mooie plaats, goede faciliteiten;)
Ik bleef hier eigenlijk voor 2 nachten, heb niet zoveel deze reis gedaan. Rustig, goed uitzicht. Zeer winderig maar stoorde me niet. Dan rijdend de straat af en ziende hoe druk en verkrampte de andere Aire is onderaan de heuvel maakte me beseffen hoe gelukkig ik daar in mijn eentje was! :)
Niet mijn type plek, te veel andere mensen. Maar dat gezegd hebbende, was er veel ruimte, zelfs met meer dan 30 andere motorhomes. Het weer was niet geweldig, dus ik heb niet veel te verkennen.
Er zijn al veel motorhomes (tegen het einde van januari moet het 30+ zijn). Nog steeds veel ruimte. Vliegtuigen stoorden me niet. Ok plek om te stoppen, gemakkelijk te bereiken.
Erg druk en erg strak achter de hekken, zelfs in mijn 6,5m busje. Faciliteiten zijn goed. De stad lijkt te willen proberen het toerisme aan te moedigen maar van wat ik zag, valt het een beetje tekort. Ik heb zojuist enkele van de andere recensies gelezen over de kinderen in de auto's met luide muziek. Je zou denken dat ze zich zouden vervelen van deze plek. Stoorde me niet, ze vertrokken na een uur.
Ik stopte alleen voor de faciliteiten, beide keren dat ik er was, was het behoorlijk vol. Niet mijn soort plaats om te druk.
Mooi uitzicht, rustig, leuke plek om te verblijven.
Het is een prima plek, faciliteiten zijn er maar hebben ze niet gebruikt. Als er meer kampeerders waren, zou het een beetje lastig kunnen zijn om in positie te manoeuvreren. Slechts 2 andere bestelwagens in februari
Het is ok, erg druk veel campers (20 +) in februari. Dicht bij het strand, winkels ect.
Rustig uitzicht op het stuwmeer. Perfect.
Meer als gemengd parkeren naast speeltuin. Ik stopte hier gewoon voor de nacht en had geen faciliteiten nodig. Goed geslapen. Het lijkt erop dat er een tik was, niet langer daar. Geen afvoer voor grijs water. Er lijkt een putdeksel te zijn met een touw bevestigd op de stoep, toiletafval?
Sitecode: 20611
Het is eigenlijk het Repsol tankstation, voor gratis wifi dien je je te registreren. Het is allemaal in het Spaans, maar makkelijk genoeg. Ik heb overnacht op de truck stop in de buurt van de motorhome faciliteiten blijven, een beetje luidruchtig, maar verbleven in slechtere plaatsen. Ik zou opnieuw gebruiken.
Kreeg hier en gelukkig was er een vrije ruimte, de meer dan 4 was gevuld met auto's, zelfs al is er een enorme hoogte beperkt parkeerplaats ernaast. anders dan dat mooi uitzicht. Geen wifi.
Alles wat ik kan zeggen: luidruchtig. Maar anders dan dat OK. Je zou het geluk om een plek als zelfs in december 4 van de 5 ruimtes waar vol.
Probeer de volgende coördinaten: 44,36256, 7,51598. moeite om het te vinden met behulp van de meegeleverde coördinaten.
Ik wil mijn beoordeling bewerken. Ik vond de camper faciliteiten aan de achterkant van de parkeergarage op een kleine weg. Ze waren schoon, volledig werkende en gratis. Er waren ook 3 ruimtes om kampeerauto's te parkeren. Over het algemeen is dit een uitstekende plek met betrekking tot faciliteiten.
Rustige gemengde parkeerplaatsen, plaatsen een beetje kort voor mijn 7m bus, maar had geen problemen. Gratis wifi vodafone hot spot als je deel uitmaakt van het Fon-netwerk (2Mbps).
Vies sani station, ongezellige parkeerplaats zonder speciale plaatsen voor campers. Ik verbleef in de hoek buiten het in hoogte beperkte gebied. Beetje lawaaierig. Maar geen problemen voor één nacht.
Ik vond het parkeerterrein, het is alleen geschikt voor kleine campers. Er is gratis wifi. Laaghangende takken.
Gratis water, hoewel een beetje traag. Tank legen gratis. Alhoewel niet prettig als je er niet tegen kunt datdat ding in principe een gat in de grond is. Gratis wifi als je een wifi-booster (SSID: Oratorio) hebt met een goede internet snelheid. 100 meter afstand van Lidl, tegen de weg, maar wordt omringd door hagen, heb niet geprobeerd te overnachten.
Een beetje luidruchtig, maar de wifi maakte alles weer goed. Helaas 2 van ten minste 3 routers werkten niet, maar ik vond 1 (WiFi AREA Lineacom) in de buurt van het voetbalveld. Zeer goede snelheid. Geen problemen om daar te verblijven.
Zorg ervoor dat je er ofwel vroeg of laat komt en niet zoals ik dat deed (16:00), de parkeerplaats was meer dan vol met auto's, zelfs niet geparkeerd in de vakken. Dus ik moest ergens anders iets vinden.
(22/1016). Goed uitzicht, verder niets bijzonders. Door de stad gelopen, het was er erg rustig. Het was op zondag, dat zou de verklaring kunnen zijn.
(31/10/16). Mooie plek met uitzicht op het meer.
We verbleven hier 8 nachten, dat is de langste stop sinds ik op de reis na mijn start 2 maanden geleden. Zeer gastvrij hoewel mijn busje ziet er niet uit als een camper. Je krijgt een sleutel tot een kleine poort te openen als je terug laat komen van uw avonturen in Praag (of in mijn geval vertrekken vroeg (05:00) om iemand te bezoeken)
Gratis elektriciteit. Niet veel te ontdekken vergeleken met Praag waar ik de avond tevoren was, ik was een beetje moe. Alleen gekeken naar de sneeuw die viel.
Het is hier misschien beter in de zomer. Water bijgevuld (ik kan me niet herinneren hoeveel het was, maar ik meen mij te herinneren dat het niet veel kostte). Verder was er niet veel, hoewel ik een beetje afgeleid was en de stad niet bezocht heb.
Mooie rustige plek, gratis elektriciteit.
We verbleven hier meerdere keren omdat er gratis wifi is, in de omtrek van 70km kon ik dat nergens krijgen. Wifi is snel genoeg om video te streamen en om nieuwe kaarten te downloaden.
Hebben wat rondgelopen, er is niet veel daar. Heb geen gebruik gemaakt van de faciliteiten.
Mooie plek, heb alles behalve wifi.
Goede overnachtingsplaats, geen faciliteiten. geen wifi.
Bleef er een paar nachten, beetje op een helling maar het maakt het goed met gratis water, elektriciteit etc.
Plaats is OK, maar gratis water maakt alles goed. Het sanistation ziet er een beetje versleten / oud uit. De knop voor water is kapot, maar werkt nog steeds. Je moet moet hem wel ingedrukt houden en je wordt een beetje nat omdat de aansluiting een beetje lekt). Het loospunt is niet goed ontworpen, het is moeilijk om het een beetje schoon te houden bij het legen.
Ik arriveerde er in het donker en zag niet de parkeerplaats , maar ik gebruikte parkeerterrein 1 en het is gratis wifi. Ik zou misschien weggestuurd zijn, maar het was erg rustig en mijn camper ziet eruit als een busje, zodat je misschien niet zie, maar het is de moeite waard.
lijkt erop dat je niet kunt parkeren waar de foto is zoals je zou moeten betalen, in plaats daarvan worden de campers geparkeerd op het onderste veld dat is gratis. maar geen wifi.
Kan geen verbinding krijgen met wifi, sterk signaal maar je kan gewoon niets ontvangen. Ziet eruit alsof ze de router opnieuw op moeten starten.
Luidruchtig, vooral als het sportcentrum wordt gebruikt na 23:00 uur. Ik denk dat het hockey was. Geen faciliteiten werken op het moment van schrijven, maar misschien pech geweest.
Erg rustig, geen wind hoewel het zeer winderig was toen we er heen reden. Geen sneeuw toen we aankwamen, maar veel sneeuw gevallen tijdens de nacht.
Leuke plek met water, snelle gratis wifi, elektriciteit en toilet ter beschikking. Je hebt alleen maar een paar 50 cent munten nodig voor elektriciteit en water, welke ik niet gebruikt heb.
Het is een redelijke plek om te stoppen, elektriciteit een beetje duur in vergelijking met de vorige stops. €1 voor 2 uur. Van water kon ik de prijs niet vinden, kan goed zijn dat het €2 is. Ik had wat problemen met de instructies en de prijzen, maar dat komt omdat ik geen Duits spreek. Eigenlijk is het gebruik van het apparaat vrij eenvoudig, draai de knop naar de aansluiting die je wilt gebruiken en doe dan het geld erin.
Verbleef hier twee nachten, geen gratis wifi (tenzij bedoeld wordt dat je erom vraagt bij de receptie van het hotel, ze hebben een sterk wifi signaal). Elektriciteit was goed €1 voor 3kWh, voor zeer lange tijd.
Mooie plek. Elektriciteit goed voor € 1 voor 4 uur, € 2 voor 8 uur en € 3 voor 12 uur. Heb geen gebruik gemaakt van het water of de faciliteiten voor het legen van de tanks, dus kan geen oordeel hier over geven. 2 nachten verbleven, erg druk, dus ik had het geluk om een plek te krijgen.
Mooie plek. Niet veel meer dan een nacht te overnachten.
Verbleven hier 2 nachten, beetje lawaaierig met de kinderen van de hockey, maar niet hinderlijk. Oké er is wifi.
Leuke gratis stop voor de nacht, gratis internet, alleen goed voor webpagina's of e-mail.
Beetje luidruchtig, maar sliep OK. Er is Bt wifi-hotspot, leuk, maar 2Mbps. Toiletten niet erg schoon.
mooi gebied, maar 's avonds en 's nachts vol vrachtwagens dus je moet hier vroeg zijn om te kunnen parkeren.