@X1TP
7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Coördinaten zijn eigenlijk: 39.08068, -8.76050.
Hield echt van deze plek en ik was de enige daar 's nachts. Ja, de onverharde weg is slecht en verrassend druk, maar doe rustig aan en het komt wel goed.
Zeer mooie plaats, goede faciliteiten;)
Ik bleef hier eigenlijk voor 2 nachten, heb niet zoveel deze reis gedaan. Rustig, goed uitzicht. Zeer winderig maar stoorde me niet. Dan rijdend de straat af en ziende hoe druk en verkrampte de andere Aire is onderaan de heuvel maakte me beseffen hoe gelukkig ik daar in mijn eentje was! :)
Niet mijn type plek, te veel andere mensen. Maar dat gezegd hebbende, was er veel ruimte, zelfs met meer dan 30 andere motorhomes. Het weer was niet geweldig, dus ik heb niet veel te verkennen.
Er zijn al veel motorhomes (tegen het einde van januari moet het 30+ zijn). Nog steeds veel ruimte. Vliegtuigen stoorden me niet. Ok plek om te stoppen, gemakkelijk te bereiken.
Erg druk en erg strak achter de hekken, zelfs in mijn 6,5m busje. Faciliteiten zijn goed. De stad lijkt te willen proberen het toerisme aan te moedigen maar van wat ik zag, valt het een beetje tekort. Ik heb zojuist enkele van de andere recensies gelezen over de kinderen in de auto's met luide muziek. Je zou denken dat ze zich zouden vervelen van deze plek. Stoorde me niet, ze vertrokken na een uur.