@Xabi
- Pilote P746 FC
- 2020
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het gebied is prima, vooral als het tolhuisje kapot is en de slagboom openstaat – dan is het gratis. Het nadeel zijn de straten en de sfeer. We blijven hier overnachten, maar vertrekken 's ochtends snel weer. De service bij het toeristenbureau was ook niet goed. We stoppen hier niet meer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het gemeentelijke betaalgebied is prima, het enige minpuntje was dat de drinkwateraansluiting kapot was. €6,50 voor 24 uur elektriciteit is erg redelijk. Dank aan het gemeentehuis.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De prijs was €7,50 voor 24 uur, inclusief de bus die je elke 15 minuten van de parkeerplaats naar Intramuros brengt. Laat je parkeerkaartje aan de buschauffeur zien en maximaal vier andere personen kunnen met je meereizen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het is prima, erg rustig. De staanplaatsen worden niet optimaal benut. Ze wilden ons twee uur laten wachten omdat de receptie om 12.00 uur sluit. We hadden geboekt en betaald via Camper Contact, en toen ze zagen dat alles in orde was, brachten ze ons om 12:05 uur naar onze staanplaats. De service was erg goed na aankomst.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ze vragen zonder aarzeling €35 voor een nacht, terwijl er aan de overkant van de straat een half verborgen camperplaats is. En om je grijswatertank te legen, sturen ze je naar het einde van het aangewezen gebied. Ze profiteren van de moeilijk bereikbare omgeving van Dinan, waardoor je er pas kunt komen als het donker wordt. Als we het aangewezen gebied hadden gezien, waren we niet naar de camping gegaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Je moet de borden naar de parkeerplaats van de haven met 38 plaatsen volgen. Deze bevindt zich aan de Rennesweg via de D794. Anders kom je er niet. Men probeert het havengebied autovrij te maken en de toegang is in het weekend onmogelijk. De parkeerplaats is dan gesloten. Je kunt er ook komen via de viaductbrug. Het is zeker de moeite waard om een wandeling te maken en deze prachtige stad te bezoeken.
€16 voor één nacht + elektriciteit, de accommodatie is prima, het is bijna noodzakelijk om vooraf te reserveren.
Op 11 oktober betaalden we € 20 voor twee personen en € 5 extra voor elektriciteit voor één dag. Heel rustig, maar wel wat afgelegen. Een steile klim om er te komen. Verder was alles prima. Perfecte badkamers en douches.
Rustige buurt, vlakbij het stadscentrum. Zeker een bezoek waard. Zeer goede informatie bij het VVV-kantoor. 10€ per nacht plus 6€ voor 24-uurs elektriciteit. ParkingVerde-app.
Een zeer rustig gebied in een stad met veel culturele bezienswaardigheden. Voor een rondleiding met gids bij het VVV-kantoor betaalt u € 15,-. Antonio, de manager, laat u details en plekken zien die u misschien niet verwacht.