@Xaver60
- 1981
- 2017
- Ander
- Buscamper
De plaats verdient eigenlijk vijf sterren. Prachtige locatie goede aan- en afvoer. De parkeerchaos brak echter uit door de vele kampeerders die na 9.00 uur nog op zoek waren naar een parkeerplaats. Uiteindelijk stonden er twee keer zoveel voertuigen geparkeerd als gepland. Tot overmaat van ramp begon de pub ernaast om 10.00 uur met livemuziek. Slapen was ondenkbaar zonder oordoppen.
Zoals al door velen beschreven, is de officiële parkeerplaats veel te klein voor de drukte. Toen we in de late ochtend aankwamen, waren alle plaatsen bezet en stonden er al veel campers langs de weg. Toen stonden we daar in de rij. Hoewel we geen parkeerbeperkingen zagen, werden we beleefd maar vastberaden door de politie gevraagd om ons voertuig te verwijderen. Als we binnen 20 minuten weg waren, zou er geen straf zijn.
Het veld is over het algemeen vrij goed ingedeeld. De aan- en afvoer is zeer goed. De PO510, die er pal naast staat en erg druk is, zorgt echter voor een permanent achtergrondgeluid, dat waarschijnlijk ook 's nachts onmiskenbaar zal zijn.
De informatie over de ligging en de omgeving is correct. Wel is het plein opnieuw ingericht en zijn parkeerplaatsen gemarkeerd, die veel te klein zijn voor campers. Helemaal achterin het bos zijn twee officiële parkeerplaatsen gebleven. Meer Womo's waren vandaag op parkeerplaatsen en direct in de overgang naar het bos.
Prachtig uitzicht op de plaats Prijs: gratis!
Parkeerplaats voor 4 voertuigen onder het nieuw gecreëerde dorp (bewegwijzerd in de stad, ongeveer 500 meter van het centrum). Ondergronds asfalt, V + E, wiggen zonder elektriciteit vereist een geweldig uitzicht dankzij de gemeenschap voor de uitstekende service
Banon geeft 50 parkeerplaatsen aan bij de ingang. Als de weide hieronder en het gebied dat ook wordt gebruikt voor jeu de boules zoals vandaag wordt gebruikt, kan dat waar zijn. Elektrische dozen zijn verkrijgbaar bij de straatlantaarns (Franse Schuckostecker). Staat deze aan, dan is er macht, anders niet. Aan- en afvoer op het kruispunt onder de supermarkt
Sehr schöner Platz mit Aussicht auf das Tal und die umliegenden Berge. Sehr schöner und interessanter Ort mit vielen Restaurants und Kneipen. Heute warena viele Einheimische unterwegs. Wasser und Strom kostenlos über Jetons, die in der Touristeninformation erhältlich sind. Entsorgung frei zugänglich.