@Xtian
Lid van Campercontact sinds 2020
Grote parkeerplaats in aarde of gras, niet verlicht en zeer stil. Remuzat is een must voor het observeren van monniksgier en vale gier.
Klein gebied op het platteland, met 7 goed gedefinieerde locaties op in elkaar grijpende straatstenen en gras, verlicht. Juiste services.
Sitecode: 61980
Aangenaam, asfalt en verlicht gebied, grote plaatsen die op de grond zijn gemarkeerd met verf. Beschikbare services in een aangelegd gebied (grijs water in de emmer legen). Hartelijk welkom.
Eenvoudig parkeren langs de weg, verhard en verlicht. 10 plaatsen voor campers vermelden riservato op de grond. Het is schoon, een beetje luidruchtig gedurende de dag
Geteerd en verlicht parkeren, gratis. Lawaai van de weg aan de andere kant van de rivier, niet erg druk 's nachts. Toiletten (gemarkeerd) op de hoek van het heiligdomgebouw. Gratis.
Mooi recent gebied met 8 grote sites op beton, verlicht met alle diensten. Ongeautoriseerd uitpakken, parkeren beperkt tot 48 uur, picknicktafels. Dichtbij het stadscentrum.
Parkeren geteerd, verlicht, gratis maar merkbaar glooiend, naast een prachtig park waar het goed wandelen is om frisheid te vinden. Binnen 20 minuten lopen naar het centrum, wat we deden, maar kerken en musea waren op 15 augustus gesloten.
Mooi parkeren aan de oevers van de Loire en ondersteund door een recreatiepark, geplaveid, verlicht en licht hellend, picknicktafels en openbare toiletten in de buurt.
Een nieuw gebied werd geopend ten oosten van de begraafplaats in 2918, met grote, goed gedefinieerde locaties, de dienstpaal blijft op zijn voormalige locatie aan de zuidkant van de begraafplaats ... Men kan ook landen op de uitgestrekte graslanden hieronder Tarn. Het is erg steil en vermijd regenachtige dagen .. Hier hebben we onze nacht doorgebracht met een dertigtal CC genietend van de frisheid aan de oevers van de Tarn.
Sitecode: 11907
Stenen gebied met hoog gras en verlicht, parkeren en gratis diensten. De omgeving suggereert een niet-onderhouden gebied. Er is niet veel nodig om het aangenaam te maken, vooral omdat technische diensten in de stad recht tegenover je staan!
Mooi gebied met 7 ruime plaatsen, verhard, verlicht en schaduwrijk. Licht hellend. De ingang, vierkant met de straat, is smal en het gebied is niet aan te bevelen voor CC van meer dan zes meter. Gratis behalve elektriciteit.
Gebied in het stadscentrum, 33 ruime plaatsen, verhard, verlicht en een beetje hellend. 10 euro voor 24 uur. We registreren door het kenteken te schrijven, we betalen en om uit te gaan, is er herkenning van het kenteken. Schoon gebied en video, goed geplaatst om het historische centrum te bezoeken, maar erg lawaaierig vanwege het verkeer voor het gebied.
Dit gebied bestaat nu uit drie delen, de eerste vanaf de aankomst op de straat, geasfalteerd en verlicht, de tweede een beetje verder, ondersteund door een haag van ook geteerde struiken, de derde vóór de tweede, stoned met oneffen grond . De serviceterminal bevindt zich tegen de spoorweg, dicht bij het tweede gebied. Parkeren en diensten zijn nu gratis.
Sitecode: 20092
Geasfalteerd gebied, slecht verlichte, licht hellende, twintig plaatsen. Minimale serviceterminal. Parkeren en gratis diensten. Correct restaurant, leuk welkom. We waren 14 CC en 3 grote opleggers om de nacht op dit gebied door te brengen.
Passage op 15 augustus. Getarieerd en verlicht DC-gebied, 16 locaties van verschillende grootte, parkeren (beperkt 72 uur) en gratis diensten. Het was vol toen we aankwamen, maar we konden lunchtijd parkeren op een nabijgelegen locatie, betalen behalve op zon- en feestdagen voordat we vertrokken naar de Parque del Invierno-parkeerplaats toegankelijk voor de CC.
Gebied aan de haven en bijna in het hart van het dorp, twintig plaatsen, verhard en verlicht, zeer rustig 's nachts.
Mooi gebied op in elkaar grijpende straatstenen, verlicht maar steil glooiend. Gratis. → Het is verboden om uit tafel en stoelen te gaan en ZELFS LES CALES! We wilden liever lid worden van een ander gebied 7 Camino Da Valad, stiller, dichter bij het historische centrum en vooral vlak!
Mooi gebied met dertig locaties bijna aan de rand van het estuarium, geplaveid en verlicht. Gratis. → De serviceterminal, een enkele plaat en 2 waterkranen + bevindt zich op het hek, is 180 meter, aan de andere kant van het zwembad (43.68595 -007.85833). We waren 15 CC's om een nacht gekalmeerd te hebben ...
Grote geasfalteerde, verlichte en licht hellende parkeerplaats bij de uitgang van het dorp richting de Mattmark Dam. We hadden een leuke en koele nacht terwijl de hittegolf woedde.
Groot asfaltgebied, licht hellend, dicht bij het historische centrum. Parkeren en gratis diensten. We zullen 's avonds meer dan 30 CC zijn.
Geasfalteerd en verlicht gebied, een dozijn afgebakende plaatsen, serviceterminal, de set is gratis, maar wanneer we om 18 uur 20 aankomen, is deze vol. Parkeren vlak naast het grind zoals 8 andere CC's.
Mooi grasveld, ruim, niet verlicht aan de rand van het estuarium. Gratis. Maar een beetje lawaaierig omdat het zich tussen twee wegbruggen bevindt. Stille nacht
Grote parkeerplaats, niet verlicht en hellend. Geen schaduw of diensten maar gratis. We brachten twee rustige nachten door met ongeveer twintig CC per keer.
Aangekomen in het stadium om 20:30 uur afspraak met Pat en Jipe. Bivak in Hondarribia. Grote ruimte (200 mx 50 m) in de natuur, steen, niet verlicht, met toiletten en geen water. Gratis. We waren ongeveer vijftien voertuigen, voornamelijk busjes.
Mooi klein gebied verwijderd van hoofdwegen, 4 locaties op zandgrond, parkeren en gratis diensten, toiletten, picknicktafels, speeltuin voor kinderen, jeu de boulesbaan. We waren alleen voor de nacht. Fantastisch...
In tegenstelling tot wat Josskees zegt, parkeren is GRATIS van 18:00 tot 09:00 de volgende dag, het betaalt alleen gedurende de dag. Er is niets veranderd sinds mijn bezoek in oktober 2018, maar een gekke wereld op het strand in deze tijden van hittegolf!
Grote parkeerplaats, 2.259 m boven zeeniveau, onverlicht, in een weelderige omgeving. Plaatsen zijn gereserveerd voor campers, maar u kunt overal naartoe. Vertrek van hooggelegen wandelingen naar de Moiry-hut (2.825 m) of naar de Tsaté-pas (2.868 m).
Onaangename camping waar campers, caravans en campers zich opstapelen in een kleine ruimte. Bovendien is parkeren 24 uur erg duur. Het is mogelijk om te parkeren op de grote parkeerplaats in de buurt (245 geasfalteerde maar niet verlichte plaatsen) tegen een bescheiden prijs van 7 CHF / 24 uur wat we deden! Uitgangspunt voor prachtige wandelingen.
Grote parkeerplaats met de omgeving onaangenaam (met uitzicht op parkeersilo's en ruimte in de omgeving). Parkeren erg duur, maar gratis diensten. Laten we zeggen dat het gebied de verdienste heeft te bestaan!
Aangename camping met voornamelijk grasvelden onder de bomen. Elektrische klemmen overal gerangschikt. Sanitair onberispelijk. De prijs is laag voor Zwitserland (6 CHF / persoon + 8 CHF voor DC en 5 CHF voor elektriciteit) maar we begrijpen waarom: de camping is geïnstalleerd onder de Simplonpass-oprit!
Doorgang op 17/05/2019. De plek is leuk en ik heb er vaak doorgebracht, het gebied gereserveerd voor CC is groot en steen, de parkeerplaats is toegestaan voor 48 H. De plaatsbaas besteedt elke nacht contant 6,50 euro en spreekt met zijn glimlach en met hart van zijn stad, evenementen en plaatsen om te bezoeken.
Sitecode: 19642
Altijd open, de serviceterminal is niet toegankelijk in de winter. Daarnaast zijn er 4 afgebakende plaatsen (en niet 6) en 3 tot 4 CC naast plus een dozijn onder de platanen tussen het spoor en de straat. We hadden een rustige nacht met 10 andere CC's.
In de buurt van het Alexandra David-Neil Foundation Museum ligt dit gebied aan de zuidkant van de Halle des Sports, met steenachtige grond, verlicht maar zonder schaduw. Eenvoudig parkeren vroeger, een tankstation werd opgericht en het gebied werd ingehuldigd op 10/12/2016. Gratis parkeren en legen, vol met water 2,50 EUR.
Verhuisd in 2017, omvat het nieuwe asfaltkampeerterrein met alle diensten inclusief elektriciteit 15 plaatsen. Nieuwe coördinaten N46.173616 E007.57263. Prijs (zomer en winter) 30 CHF / 24 uur. De enorme geasfalteerde en slecht verlichte parkeerplaats verder zuid N46.173479 E007.57125 staat ook open voor motorhomes. Tarief 5 CHF / 24 uur. We hebben daar een rustige nacht doorgebracht.
Ik vond de parkeerplaats schoon, het serviceterrein ten zuiden was iets minder. Geen folichon als frame echter
Mooie en rustige omgeving, gratis. Ik stop daar vrij vaak en het is altijd een plezier
Grote geasfalteerde en onverlichte parkeerplaats voor het grootste deel. Uitgangspunt voor cross-country ski-pistes in de winter en mooie wandelingen in de zomer. Zeer stil 's nachts.
Eenvoudige serviceterminal. voor het parkeren is het noodzakelijk om naar het oosten van de kraag van Cuvéry te gaan op 700 meter.
Een heel mooie omgeving, heel rustig, geplaveid, verlicht en schaduwrijk.
Handige servicekiosk. Het water wordt afgesneden in de winter.
Het gebied is kalm en het is zijn enige voordeel! Het is VERPLICHT om aan te komen bij de Avenue of the Blessed Fountain en dan bij de Ramp Tanneries (volg NOOIT je GPS die je via de Avenue Perrine wil laten gaan). De oprit is inderdaad heel, heel, steile ...
Passage 23 januari 2018, we waren een goede twintig motorhomes, een of meerdere dagen hier doorbrengen is veel beter dan de officiële campers van Colmyr Road. Toegang tot deze grote parkeerplaats, zolang de lengte is verboden van 1 april tot 31 oktober? Met uitzicht op het meer, als het mooi weer is, is het uitzicht geweldig.
Mooi met kiezelstenen en verlicht terrein, tussen de rivier en de weg waar 's nachts het verkeer niet bestaat. Het is gratis.
Mooie parkeergelegenheid dicht bij de rand van het water. Vroeger konden we parkeren voor het meer, nu moeten we parkeren aan de achterkant van het meer (de straat is eenrichtingsweg). 3 plaatsen gereserveerd voor CC (geen toegestane auto's) maar we kunnen op andere locaties landen. Licht hellend, moet je kraam.
Grote parkeerplaats dicht bij het middeleeuwse dorp waarvan het bezoek een must is in dit deel van de Haute Savoie. Prijs afhankelijk van de bestede tijd, van kwartier tot kwartier bijvoorbeeld 2,40 € per uur (één nacht is 13,40 €).
Doorgang op 4/08/2018. Serie van verschillende grote parkings in het groen van de wijk Hietasaari, klei, onverlicht en gedeeltelijk in de schaduw. Het is natuurlijk erg rustig!
Bezocht op 2 augustus 2018. Kleine geplaveide parkeerplaats, onverlicht en min of meer hobbelig, maar aan de rand van het water. Schoon drinkwater in een houten kast. Het is gratis.
Sitecode: 20871
Voortgezet op 12/04/2018. Minicamping met 10 plaatsen op gras of bitumen op een rustige locatie, warm welkom van Daiva en Kees, eigenaars spreken Engels en Frans, Nederlands, Duits en Russisch! Charmante tussenstop in een klein Litouws dorp. Prijs diensten inbegrepen 15 €.
OK, niets mis. Moeilijk toegankelijk als je uit het noorden komt
Prachtig aan de rand van de Aare en dicht bij de beroemde overdekte brug, prachtig gebied voor 8 mcampers op keien, schaduwrijk, niet verlicht, met 8 stopcontacten (betaling door delen volgens verbruik in kw / h. Resterend redelijk .. Maar de auto's op de plaatsen aan beide zijden betalen slechts 5 CHF voor een identieke service. Dat is niet correct
Achter de parkeerplaats van Remparts (geasfalteerd en gereserveerd voor alleen auto's), enorme open ruimte voor alle voertuigen, inclusief campers, steenachtig, stoffig en onverlicht. Zeer lawaaierig gedurende de dag met de vele passages van TER-treinen. Er stonden ongeveer dertig campers om de nacht door te brengen en er was nog steeds plaats!
Gebied in twee delen, de eerste is fantastisch, de tweede meer klassiek. Onderweg was het water vol.
In een hoek van het asfalt en de verlichte parkeerplaats van het zwembad zijn 6 grote plaatsen op straatstenen gereserveerd voor campers. Het is erg stil en goedkoop: € 5 voor parkeren, € 1 voor volledig water en € 0,50 per KW / H voor elektriciteit. De parkeerbetaling werd gedaan aan een werknemer die geslaagd was.
Gratis parkeren op het parkeerterrein van het zwembad, geasfalteerd maar niet verlicht. Het is ook mogelijk om op het grasveld te landen. Na het vertrek van de laatste baders is de parkeerplaats leeg. We hebben al een stop gemaakt in dit kleine stadje Nedersaksen, het is fantastisch, het rathaus is in renaissancestijl en er zijn 700 vakwerkhuizen.
Mooi grind gebied voorgesteld door de Toreby Sejiklub in zijn jachthaven met een prachtig uitzicht op Nykobing. Douche en toilet aan de achterkant van het clubhuis. Alleen negatief punt geen lozing van grijs en zwart water. De getoonde prijs is 120 SEK of 17 EUR in een envelop te deponeren in een kolom aan de noordkant van het clubhuis.
Klein stenig gebied, slecht verlicht met 3 plaatsen gereserveerd voor de CC (4 tijdens het aanhalen) op de Fureso Museer-parkeerplaats. Gratis. Een informatiepaneel geeft wat informatie over de stad inclusief de coördinaten van een punt van lediging.
Charmante gebied aan de rand van Gotaalv, grind, schemerig verlicht en schaduwrijk. Eenvoudige maar voldoende diensten.
Grote esplanade ingevoegd tussen een kruising en de boten en andere boten van de jachthaven. Het uitzicht is leuk, het verkeerslawaai is constant ...
Leuke plek, naast de rivier, rustig, onverlichte en redelijk aflopend. Sanitaire correct en picknicktafels.
Prachtig geënsceneerd gebied op 5 niveaus, steen en onverlichte, met uitzicht op de Losna-vallei en gedomineerd door sprongen op ski's. NOK 100 betaling.
Aangename kleine camping hoewel gelegen aan de rand van de E6 erg druk dus gehorig. Locatie 200 NOK, elektriciteit 40 NOK. Sanitair zeer correct.
In de buurt van de rotskunst site van Bolarein, prachtige stenen gebied omringd door dennen en in de buurt van Snasavatnet. Het lijkt erop dat het parkeren nu gratis is, de enveloppen waar je 50 NOK moest doen zijn verdwenen en de brievenbus is verwijderd.
Asfalt en verlichte parkeerplaats in de buurt van de Sund, beperkt tot 12 uur. De betaling van 225 NOK moet door de smartphone worden gedaan na LOADING in de Google Play-applicatie GOMARINA. We begrijpen dat voor niet-Scandinaviërs het bijna onmogelijk is om iets te betalen!
Sitecode: 11914
Mooie camperplaats langs de Rv17 en domineert de Rabafjord, geasfalteerd, onverlicht. Juiste sanitaire voorzieningen. Een trap leidt naar de kust waar de leerlingvissers land en kabeljauw proberen te vangen met een beruchte insucces.
Sinds ons vorige bezoek is het betalingssysteem gewijzigd, we betalen met een creditcard aan de slagboom. Anders is het nog steeds een prachtig gebied voor campers.
Splendid! Alles is aanwezig, de omgeving is prachtig, de geasfalteerde en verspringende velden zijn gescheiden van de Noorse regeling van 4 meter door een tapijt dat het gras doet geloven. Ja, prachtig ...
Mooi klein gebied met 6 geasfalteerde en onverlichte velden, dicht bij de rivier de Tornoalven. Droge toiletten.
Schitterende sanitaire voorziening met lokale zwartwaterafvoer, picknickplaats op een verhoogd houten terras. Het zou perfect zijn als deze rustplaats langs de weg was die erg druk is. We gingen verder slapen!
Grote ruimte (minstens 30 voertuigen kunnen toegang hebben), grind met overblijfselen van een oude teer, nogal hellend en aan de rand van een meer. Ver van de Rv 93 en dus erg stil.
De serviceterminal is niet meer bruikbaar, het legen gebeurt door een van de roestvrijstalen platen op te tillen na betaling van 20 Nok op het station. Vol water achter het benzinestation.
Kleine parking en een beetje schuin aan de voet van een windturbine (stonden stil toen wij er waren) en op een kaal plateau met uitzicht op de zee meer dan 200 meter. We begrijpen dat het erg winderig is ...
Plaats op grind tussen de Rv98 (heel weinig druk) en een meer, een schitterende omgeving
Kleine camping aan het einde van de wereld, de weg ernaartoe is schitterend, op gras of grind, sanitair correct, leegtes eenvoudig.
Klein stenig en onverlichte streek aan de noordpunt van het eiland. Geen diensten, alleen vuilnisbakken en wat picknicktafels. Ver van het centrum van de stad, maar in een prachtige omgeving.
Mooi terras boven de weg met uitzicht op de zee, verhard, onverlicht. Picknicktafels, vuilnis en droogtoiletten. De weg is erg druk, zelfs 's nachts ...
Het is zeker mogelijk om te parkeren op de kleine verharde parkeerplaats tussen de winkel en de weg, maar het is beter om enkele tientallen meters verder te landen op een ruimte met aarde en grind, niet verlicht. Droogtoiletten. De omgeving is fantastisch!
Zeer mooi gebied in het midden van pijnbomen bijna in het water van de Botnische Golf, een tiental asfaltplaatsen, verlicht en natuurlijk schaduwrijk. Sanitair vlekkeloos met heet water!
Sitecode: 20797
Klassiek servicegebied bij ABC- of TEBOIL-benzinestations. Duidelijke waterkraan en cassette leeg in de kamer, grijs geschilderd aan de achterkant van de gebouwen van het tankstation. Het is gratis.
Sitecode: 19217
Merkwaardige camping! Het wordt doorkruist door een weg die eindigt in het midden van de camping op een parkeerplaats die wordt bezocht door gebruikers van het nabijgelegen strand. Hierdoor intens verkeer gedurende de dag. Er is zelfs een bushalte! Anders grote camping in het midden van het groen, met verschillende gebieden om te landen. Prijs voor twee € 28.
Het sanistation bevindt zich achter en onder het servicestation (eigenlijk op parkeerplaats pl). Dus je moet rond gaan om het te bereiken. Het heldere water en de cassette worden geleegd in de kleine glazen kast.
Leuke gratis parkeerplaats verdeeld over 3 terrassen waar je kunt parkeren waar je maar wilt. We kozen het onderste terras bijna aan de rand van het water. Gratis toilet aan de andere kant van het sportstadion. Bus 16 brengt je in ongeveer twintig minuten naar het stadscentrum.
Grote parkeerplaats met 160 plaatsen voor terminal A veerboten, geasfalteerd, verlicht maar zonder schaduw, erg druk gedurende de dag, maar erg rustig vanaf het begin van de avond. € 1,50 / uur of € 9/24 uur. WC in de terminalhal. Er zijn andere parkeergarages in de buurt waar je kunt parkeren voor 8 € / 24u maar blijkbaar luidruchtiger.
Kleine camping in de dennen en aan de rand van een meer dat meer van een natuurlijke omgeving houdt dan een klassieke camping. Eenvoudige diensten, droge toiletten. Het lawaai van zwaar verkeer op de A1 is overdag moeilijk, maar deze nadelen worden gecompenseerd door het warme welkom van de eigenaars en de prachtige omgeving van het bivak aan het meer. Prijs 15 €, een beetje hoog voor voordelen.
Schitterend gebied met grote plaatsen op gazons met elk zijn waterkraan. Kolom stopcontacten, de verbinding is Europese twee-pins. Sanitair onberispelijk met een grote ruimte voor gehandicapten. Enige negatieve punt geen serviceterminal, zwart water moet in een mangat legen, geen spoelen. Een ontwerpfout in de constructie?
Mooie camping aangekondigd voor 4 sterren (het zou eerder 3 zijn in West-Europa). Goed onderhouden faciliteiten. Deze camping werd geadverteerd als vaak vol we 10 e-mail eerder hadden gereserveerd via e-mail en we deden het goed, want bij onze aankomst waren er niet veel plaatsen over. We betaalden 100 zloty-elektriciteit en diensten inbegrepen.
Charmant gebied gelegen langs een arm van de Oder, omheind, verlicht en gedeeltelijk in de schaduw. 7 grote staanplaatsen waar u uit tafel en stoelen kunt komen. 15 € douche en diensten (geen ledigen van grijs water). De toegangspoort werd bij onze aankomst gesloten en we staan op het punt om het aangegeven nummer te bellen, maar de student die de leiding heeft over de receptie is ons komen openen en plaatsen.
Mooi gebied met uitzicht op een arm van de Elbe op gemalen kiezels, onbeschaduwd en dicht genoeg bij het stadscentrum. De betaling wordt gedaan door een kaartje van 10 € in een envelop te laten glijden, maar een begeleider slaagt er vroeg in de avond om te controleren, geef een kaart van de stad en informatie.
Grote parkeerplaats geplaveid verdeeld in twee gebieden, een voor auto's, de andere voor campers, in de buurt van het stadscentrum. Dit gebied zou zeer goed zijn, maar: 1- de betaling van parkeren is 10 euro we blijven een paar uur of 24 uur 2- de terminal accepteert geen betaling met internationale bankkaart als Visa
Prachtig gebied op een doodlopend straatje zonder mogelijkheid om te keren, geplaveid, verlicht en in de schaduw in een prachtige groene omgeving. Het zou perfect zijn als het niet werd overladen door de auto's van de wandelaars en het vinden van een plaats is een meevaller. Metro om het stadscentrum te bereiken
Prachtig gebied in de groene, gravel-velden, verlicht opgedeeld in verschillende zones, een beetje lawaaierig door het verkeer op de naburige weg. Toegang tot het zwembad waar de betaling van 5 euro wordt gedaan.
De serviceterminal bevindt zich niet op Parking P4, maar aan de andere kant van de stream (N46.07670 E 007.21923). Wat betreft de nacht parkeren, het is VERBODEN op alle parkeerplaatsen van de gemeente van 1 mei-30 november. De andere maanden, verplichte doorgang naar het VVV-kantoor of andere plaatsen (gerapporteerd). We bivakten op hoogte.
Grote parkeerplaats op 1040 m hoogte met een prachtig uitzicht op de Walliser Alpen aan de andere kant van het Rhônedal. Gratis parkeren, diensten (schoon water, legen, elektriciteit) 2 CHF, douche 3 CHF, toeristenbelasting 0,80 CHF. Rust verzekerd maar aankomst hier is niet erg eenvoudig met steile en smalle wegen ...
De aangegeven plaatsen zijn verhard, verlicht en een beetje glooiend, maar goed voor de nacht, je moet je wagen want op minder dan drie meter van de weg ligt Sierre → Brig HEEL druk. Toen we aankwamen op 7 juli, was er geen water bij de serviceterminal waar alleen zwart water zou worden afgevoerd!
Geasfalteerd gebied, schaduwrijk is merkbaar met het warme weer van begin juli), de gemarkeerde locaties (aanvankelijk voor auto's zo smal) zijn een beetje aflopend. Rustige omgeving en dicht bij het centrum van het resort.
Gebied met 40 plaatsen op grind verdicht, verlicht en in de schaduw in een prachtige landelijke omgeving op 3,7 km van het dorp. Loop rond het meer waar je kunt vissen. Stille nacht in het gezelschap van een andere CC.
Sitecode: 1948
Voortgezet op 25/06/2018. Tarmac gebied, verlicht zonder schaduw. Een paar jaar geleden waren de sites die aan de CC's werden voorgesteld talrijker, maar het gebied is nu overbelast door bouwmaterialen en (overdag) door voertuigen van naburige bedrijven. Elektriciteit wordt niet meer verstrekt, maar water is gratis als parkeren.
Sitecode: 19389
Doorgang op 24/06/2018. Grote parkeerplaats, te delen met bussen, grote plaatsen begrensd, verlicht en deels (volgens de uren) in de schaduw. Klein groen gebied naast en dicht bij het historische centrum en een beetje lawaaierig vanwege bussen. Parkeren en diensten zijn gratis. Zeer mooie stop.
Doorgang op 23/06/2018. Geasfalteerde staanplaatsen afgebakend, licht glooiend en niet erg schaduwrijk. Buitengewone panorama van de Mallos als de gieren wikkel afkomst boven ons hoofd. Nacht in de rust. → Het parkeerterrein dat zich het dichtst bij het dorp bevindt, is verboden voor voertuigen van meer dan meters.
Passage op 22/06/2018. Mooi balkon op de camping en gedomineerd door het kasteel, glimlachend thuis en geïnstalleerd op een mooi schaduwrijk grasveld! Prijs CC 6 €, volwassene 4,50 €, elektriciteit 5 €. Leuke avond en nacht ...
Voorlopig op 21/06/2018. Ruimte gereserveerd voor CC en caravans, 17 afgebakende plaatsen (waarvan 2 voor gehandicapten) op beton, gedeeltelijk in de schaduw. Parkeren verboden onder de bomen af locaties (maar tien van ons hebben het niet gemist in de hoop de tolerantie van de lokale Policia belast met het toezicht op het gebied). Juiste servicezone. Overdag is het erg lawaaierig, veel minder 's nachts.
Service bolder met helder water en zwart water afvoer, geen grijze afvoer, behalve om een emmer te gebruiken. RAS
Passage op 19/06/2018. Stoffig gebied wanneer de grond droog is, modderig als het regende (we zagen de sporen op de grond), verlicht en dicht bij de Ebro. Muggen in de avond, maar rustige en eenzame nacht. Waarschuwing: kom niet het dorp oversteken (smalle en glooiende straten, de hoofdstraat gaat onder een veranda hoogte en breedte beperkt tot 2,40 m maar komende door de A-221).
Kleine parkeerplaats voor de geteerde begraafplaats, verlicht met 21 afgebakende maar smalle plaatsen, er waren er nog drie bij onze aankomst en slechts één in de avond. Geen water en toilet. Rustige nacht ... → De andere parkeerplaatsen op de begraafplaats zijn verboden voor campers.
Als men het VVV-kantoor Crans sur Sierre gelooft, is deze enorme parkeerplaats de enige gratis op het hele toeristenresort. In ieder geval waren we niet gestoord tijdens de avond en nacht die we hier doorbrachten voordat we de volgende dag gingen wandelen.
Klassieke rustplaats om te gebruiken voor diensten. Het is eenvoudig maar praktisch. Grijs water legen met de emmer.
Deze recentie bevat geen tekst.
In een mooie omgeving is de stop hier leuk en voor vissers is het een plekje. Laat het gezegd worden!
Deze recentie bevat geen tekst.
Dertig plaatsen voor CC zijn beschikbaar op deze grote parkeerplaats en als het overdag en vooral in de zomer erg levendig is, zijn de nachten erg rustig. Ik ben hier al tientallen keren gestopt en zowel in de zomer als in de winter ... Dank aan de eigenaar van de Bains de Saillon die zijn parkeerplaats tot onze beschikking stelt.
Een zeer mooie omgeving, goed ingericht. Het is mogelijk om te parkeren op het gras van de naburige weide. Bovendien, wanneer in de winter diensten niet langer toegankelijk zijn, is parkeren gratis ...
Op een grote verharde parkeerplaats, 6 verlichte parkeerplaatsen, maar niets verbiedt parkeren elders, maar onder de bomen is de duur van het parkeren beperkt tot een uur van 8 tot 17 uur. Gratis parkeren, elektriciteit 0,50 € kW / h, helder water 1 € / 100 liter. Drainage aan de andere kant van het plein voor het toiletgebouw.
Camperplaats op gras, niet verlicht met een tiental stroompunten overal verspreid, in een prachtige omgeving met de vissershaven aan de ene kant, de Oostzee aan de andere kant. Een droom ...
Sitecode: 19143
Sinds 2008 zijn we meerdere keren in Tromsø geweest, elke nacht tien campers hier gestationeerd om de nacht door te brengen. Door te betalen voor 4 uur parkeren, het ticket kort na 21 uur, staat parkeren toe tot de volgende dag 8 uur, geweldig!
Deze recentie bevat geen tekst.
De parking P2 is een enorm gebied op gras, niet verlicht, het is zo groot dat het lijkt dat er bijna niemand is en toch waren we met vijftien campers... Absoluut rustige nacht.
Deze recentie bevat geen tekst.
Parking bij ker, verhard, verlicht. Gebruik het slim door zo ver mogelijk van de gebouwen van de crèche te parkeren, zodat u de volgende ochtend geen ouders stoort die hun peuters komen brengen.
Een kleine parking met grind, verlicht en glooiend, met ongeveer vijftien locaties, is handig om de stad te bezoeken.
Op een kleine parkeerplaats in de lengte zijn 6 locaties gereserveerd voor caravans en ook campers, geplaveid, verlicht en vrij maar overdag lawaaierig en misschien 's nachts ook. Aanwezigheid van een hotspot. We stopten om het kasteel van Olaf te bezoeken.
Deze recentie bevat geen tekst.
Zeer functionele sanistation op het parkeerterrein bij een ABC-winkelcentrum. Je kunt hier overnachten, maar vermijd het omdat het gebied aan beide zijden wordt begrensd door drukke wegen en aan de derde kant door de snelweg!
Deze recentie bevat geen tekst.
In deze bijna verloren hoek aan de rand van het grote meer Pielinen was de nacht erg stil ...
Deze recentie bevat geen tekst.
Aangename parkeergelegenheid met 5/6 locaties aan de rand van een baai van de Oostzee en nabij het stadscentrum. Vrijdagavond kwamen de jonge mensen om Vatanen hun rallykampioen na te doen, gelukkig was de avond later rustig.
Het is parking bij het stadion, een beetje ver van het stadscentrum. We hadden gepland om de nacht door te brengen op de parkeerplaats van de Puhän Laurin Kirkko (kerk Saint Laurent), maar in het centrum, waarschijnlijk te druk voor een rustige nacht. De volgende dag deze prachtige kerk bezocht, waarvan de fresco's beroemd zijn.
Parkeren op aarde en grind, in de schaduw en verlicht, zeer handig om de historische wijk te bezoeken, die is geclassificeerd als werelderfgoed door de UNESCO (het is ongetwijfeld uniek in de wereld, deze kleine stad heeft twee sites ingedeeld door de UNESCO!).
Deze recentie bevat geen tekst.
Geweldige parkeergelegenheid van een goede dertig plaatsen op 300 m van het historische centrum, geasfalteerd en verlicht, maar zonder schaduw, te delen met auto's. Prijs 15 €, vertrek de volgende dag vóór 10 uur. Ideaal voor een bezoek aan de stad ...
Sitecode: 19991
Deze recentie bevat geen tekst.
We waren hier op 24/04/2018. De grote parkeerplaats op de Place Champs de Mars is over het algemeen erg druk met auto's, inclusief plaatsen gereserveerd voor campers. De serviceterminal aan de oostkant was buiten dienst toen we passeerden.
Voortgezet op 15/04/2018. Enorme grind, verlicht en gratis parkeren om te delen met vrachtwagens en auto's. Helder water in de Fontanelle nabij het centrum van Croce Rossa Italiana. We hadden daar een heel stille nacht. Het historische centrum is bereikbaar via kleine straatjes en fietspaden in een paar minuten.
Deze recentie bevat geen tekst.
Voorlopig op 13/04/2018. Gebied met 50 grind en verlichte plaatsen, beheerd door de plaatselijke vereniging van campers. Bij de ingang (geen slagboom) levert een terminal een ticket (5 € / 24 h), elektriciteit 2 € om de 2 uur, diensten zijn functioneel en drinkwater naar de fontanelle aan de andere kant van de oprit. De zeer "middeleeuwse" stad is een bezoek waard.
Deze recentie bevat geen tekst.
Passage op 04/11/2018 om de stad te bezoeken. Ruimte om te delen met auto's, geplaveid en verlicht, maar erg druk gedurende de dag. We vonden een plaats: een klein wonder ... Het servicegebied is een eenvoudige plaat, die de fontanel helder water geeft.
Het doorgeven van 10/04/2018. Een onlangs vernieuwd, geasfalteerd en verlicht, omheind en video bewaakt gebied met 25 grote plaatsen, twee kolommen met elk zes stopcontacten. Gratis pendeldienst naar het historische centrum. Stille nacht met drie andere CC's.
Doorgang op 9/04/2018. Aan de onderkant van een enorme parkeerplaats, 15 plaatsen gereserveerd voor CC, op in elkaar grijpende straatstenen en gras, verlicht, vrij buiten het seizoen!
Deze recentie bevat geen tekst.
Passage op 6 april. Dit asfaltgebied, verlicht, omheind en videobewaking, in een hoek van de uitgestrekte parking Rampari di San Paolo met 31 locaties is nu alleen nog maar op reservering per post beschikbaar! We konden deze reservering niet openen ondanks een oproep aan het reserveringssysteem!
Deze recentie bevat geen tekst.
Passage op 5 april. In een groene omgeving, gebied met 56 plaatsen begrensd op gras met elektriciteit en water. Het historische centrum ligt op 1.300 m.
Passage op 4 april Gebied met een groot asfalt, verlichte en schaduwrijke parkeerplaats, serviceterminal, gratis.