@YCM
De weg waar de camperplaatsen direct aan liggen wordt zeer druk bereden, dat is jammer.
De overnachtingsprijs is 15 euro geworden, incl water en stroom en ongeacht of je er ook eet. Mooi uitzicht. Geen loosmogelijkheid.
De helft van de camping was afgesloten ( het rustige gedeelte) en voor ons zeker geen viersterren. Zag er armoedig uit.
Vriendelijk ontvangen. Een nachtje werden er twee, werden er drie…..Wat ons vooral beviel was de privacy plek aan de buitenrand met zicht op natuur en de rust. Er zijn ook plekken onder de bomen. Naar de prachtige kust gewandeld.
chagarijnige mevrouw aan de receptie. er was een plaats beschikbaar die we niet eerst mochten bekijken. we zijn vertrokken
mooie plek, aardige mensen, maar wij zijn weer vertrokken omdat we het geluid van de snelweg te storend vonden
Sitecode: 20252
Prachtig gelegen in ruige natuur, rustig. Jammer van de buitendouches en dat er geen warm water is voor de afwas. Met ACSI 16 euro en douche 0,70 euro.
mooie plek we konden helaas niet eten. we betaalden 25 euro
is gesloten en staat te koop
leuke groene camping, maar in november is het behelpen. restaurant is dicht. WiFi werkt niet. Douchelicht brandt niet, water afw heet en koud. Door de regen gebruik gemaakt van de droger à 6 euro, twee uur aangestaan naar was niet droog. gereclameerd, maar haalden schouders op. receptiemedewerker was steeds kortaf.
Vanaf morgen echt gesloten. vriendelijke eigenaar. na de poort in de haven (zie foto) gaat de weg even steil omhoog. toegangsweg smal, maar voor onze kleine camper goed te doen.
service geweldig, maar het verkeer raast de hele dag door. s nachts rustig.
camping is onderdeel geworden van een organisatie, Roadsurfer. wij betaalden 33 euro, camper, 2 pers. Lekker rustig gelegen, mooie plaatsen, vriendelijk personeel.
inderdaad een mooie camperplaats, mooie winkel en vriendelijke mensen. wij hadden wel veel last van het geluid van de nabijgelegen weg. dat is jammer.
Sitecode: 1974
goed voor een overnachting, maar veel grote Franse campers die er langer staan vlak naast elkaar. ik vind het niet gezellig. Het stadje…mwah.
Heel rustig. Sanitair zeer schoon. ruime plaatsen. En we betaalden 16,40 voor 2 pers camper en electr.
Zoals een Cp zou moeten zijn. Ligt iets verdiept. Alles aanwezig. WiFi redelijk. Het is rustig (alleen oordopjes voor de twee hanen)🙂 ingang was lastig te vinden. Volg Le Grain.
mooi gelegen. geen douche of toilet
langs drukke weg en vol
wij betaalden 2 p, camper en elektra 11 euro incl. en bankpas betalen kan wel. Het plaatsje is een vakantiedorp. nu bijna uitgestorven. Een mooi rustig strand. Sanitair verouderd. Het was rustig. Bewaakt en afgezet terrein. Een was gedraaid 4€.
Heel vriendelijk ontvangen en plattegrond van Coimbra met tips ontvangen. Prima warme douche. We zijn lopend naar Coimbra gegaan, via de botanische tuinen. Ong. 45 min. was goed te doen. Een minpunt het verkeersgeluid.
Heel even gestaan, maar voelde niet goed voor ons. Een rommelige en beetje duistere omgeving uitkijkend op diverse loodsen.
Geen munten voor de douche nodig. sanitair gedateerd. camperplaatsen midden op het tweede veld. aan de randen veel vaste plaatsen. leuk is het bezoek aan de naastgelegen kerk. koffie met zelfgemaakte taart bij het naastgelegen theehuis. te duur.
Wat n prachtige groene Camperplaats! Mooie ruime plaatsen tussen grassen en bomen op ruime afstand van anderen. de luxe wc/douche cabines zijn heerlijk. Wel even lopen, maar voor ons geen punt. Het enige minpunt is het verkeersgeluid van de weg. S nachts gelukkig doodstil. Anders was dit een paradijsje!
Mooi aangelegd. Wij stonden langs het weggetje en daar komt toch nog behoorlijk veel verkeer langs. Muntensysteem niet van deze tijd. Er zijn 20 plaatsen maar de beheerder liet 15 campers extra toe op het gras terwijl er maar twee wc’s en douches zijn.
Wauw wat een grote plaatsen! Rustig gelegen. Mooi voetpad naar Die langs de moestuinen. Op Nederlandse gasten georiënteerd. Naar de rivier via paadje op de camping. Sanitair schoon maar gedateerd.
Mooie camping. Rustig gelegen. Er zijn mooie en minder mooie plaatsen en ook de afmeting verschilt behoorlijk. De plaatsen liggen tussen de chalets. Er is op sommige plaatsen niet zoveel privacy. Nieuw sanitair. We moesten onze creditcard afgeven of vooruit betalen.
Prima camping. We waren hier op doorreis en betaalden 26 euro voor een nacht. Camperbus, 2p en stroom. Rustig.
Rustig. We mochten in de boomgaard staan. Sanitair matig. Restaurant matig. Goed om Siena te bezoeken. Eigenaar verwees ons naar de buslijn paar honderd meter verderop.
Sitecode: 20637
Heerlijk rustig gelegen. Je hoort alleen dierengeluiden. Laatste stuk over een smalle, soms wat steile smalle en slechte weg. Het dorp op loopafstand maar de weg is niet veilig. Twee verharde camperplekken en drie op het gras. Niet voor grote campers lijkt mij. De locatie is prachtig ingericht. Een echt minpunt is het sanitair. Te weinig 2 wc, 2 douche)omdat er ook tentveldjes op de locatie zijn.
Prachtig gelegen aan de rand van een gehuchtigje. Ruime en superleuke kinderspeelplaatsen en sportveld aangelegd. Wel wat haarspeldbochten om er te komen. Werkelijk prachtig uitzicht op de bergen.