@YD
September 2026
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wederom hier gestaan, het blijft prachtig! Er staat nu een camper bord! Naar boven bij de skilift staat nu een verbodsbord voor campers.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Inmiddels staat er aan de weg naar boven een verbodsbord voor campers. Je mag nu wel met de camper op de etage lager staan. Daar is alleen een container voor je restafval.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie grote plaatsen. Lekker zwembad en een gedeelte voor de kleintjes. Er waren ook 2 hottubs waarin je kan bubbelen. Het is nu prachtig weer 32 graden, het was ons te warm om er in te zitten😁 Grote camping en we werden vriendelijk ontvangen. We blijven 1 nachtje en gaan dan weer verder.
16 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We hebben hier gestaan om het gebied op de elektrische fietsen te verkennen. Daar is deze Camping perfect voor. Camping zelf is niet bijzonder. Je hebt geen uitzicht en we vonden het er wat troosteloos uitzien. Plaatsen zijn niet ruim maar wij konden onze camper er wel op kwijt (7,40) Veel schaduw omdat je tussen de bomen staat. Douche en toilet niet schoon en niet gebruikt, gelukkig hebben we alles zelf aan boord!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Alles is inderdaad aanwezig, maar het water bij de douches loopt niet goed weg. Wij hebben hier twee nachten gestaan en niemand gezien die iets schoonmaakte. Helaas was de wasmachine stuk. Wel zijn de mensen in het dorp super vriendelijk. Wel heerlijk rustig nu hier.
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden