@YD
- 2019
- Dethleffs
We zijn hier naar toe gegaan vanwege de enthousiaste verhalen over het uitzicht. Dat viel ons persoonlijk wat tegen. Voor iedereen is dat natuurlijk weer anders maar om een vergelijking te geven kijk dan eens op sitecode: 159533 (Parking navette provisoire superbargneres) Daar gaat ons hart sneller van lopen. We zijn alleen blijven overnachten.
Prachtig uitzicht. Het was nu nog een druk bezochte camperplaats. We zijn op de fiets naar de hangbrug gegaan. Dat was wel een uitdaging want er zaten een paar flinke klims in. (gelukkig hebben we elektrische fietsen) De weg er naar toe bestaat uit gravel met grove stenen. Klein stukje gewone weg. Al met al redelijk te doen. We geven 4 sterren vanwege het uitzicht. Voorzieningen hebben we zelf aan boord en hier niet gebruikt.
Prachtig uitzicht, gratis water en lozen. Super mooi oud dorpje, om er te komen korte steile klim naar boven (20 minuten) maar zeker de moeite waard. Geen last van jongeren gehad. Dank aan de gemeente, zo fijn dat ze dit aanbieden. Wij stonden achteraan op de parkeerplaats wat officieel geen camperplaatsen zijn maar dit wordt gedoogd door de gemeente. Hier heb je prachtig uitzicht op het water en de bergen.
Douche en toilet zeer onder de maat. Wordt niet dagelijks schoongemaakt en dat in het hoogseizoen. Wij stonden op de kampeerplaatsen op het grind. De plaatsen met uitzicht op het water zijn daarin tegen mooi. Met de fiets naar Marken en dan met de veerboot naar Volendam. Is erg toeristisch en druk. De weg vanuit Volendam naar de camping is leuk om te fietsen, je komt dan een mooie molen tegen.
Mooie camperplaats, we hadden het geluk om bij een stukje gras te staan. Eerst met het treintje naar beneden om te kijken. Om bij de kliffen te komen moet je best ver lopen. Wij zijn weer naar de camper gegaan om onze elektrische te pakken. Naar beneden gaat razendsnel. Weer naar boven is best pittig, maar onze fietsen hebben goede ondersteuning! Mijn man wilde met de drone vliegen maar de meeuwen vonden dit geen goed idee en vielen de drone aan.
Voor maar €7,50 prima plek om te staan. Uitzicht op de Seine. Vuilwater kun je lozen zo ook je toilet. Wil je schoon water dan een jeton halen bij het gemeentehuis. Wel blokken nodig om recht te staan. Je kan wel fietsen langs de Seine maar het is een erg hobbelige weg. Je kunt bij de brug komen om over te steken naar de andere kant.
Alleen gebruikt om alles te lozen en verversen. Prima te doen allemaal!
Mooie grote plaatsen voor de camper. Zwembad lekker om even af te koelen. Vriendelijke ontvangst. Alles is al gezegd. Vogeltjes fluiten er heerlijk op los.
Sitecode: 1950
Leuk om het meer te wandelen, maar je hebt niet echt zicht op de bergen. Je kan net je luifel uit zetten en dat is het dan ook. Water tappen moet je eerst weer je code invoeren. Doe dat snel anders lukt het je niet.
Vorig jaar hier ook gestaan, het blijft geweldig mooi hier! Nu is er wel een klein restaurant (la cuisine de mamè) wat open is op do/vrij/za/zon. 12:00-16:00 en van 19:00-22:00 uur. Hier niet gegeten dus kan ik daar niets over zeggen.
Prachtig parkeerplaats en in juni heel rustig. Je hebt echt blokken nodig! De weg er naar toe is op sommige plaatsen best krap. Wij hebben een grote camper (7,40) en als je dan een andere camper grote tegemoet komt zal 1 terug moeten rijden waar het een beetje is verbreed. Het is net te doen voor grote campers. Wij zijn niet gebleven omdat er zoveel vliegen/insecten waren. Het is een doodlopende weg die naar een (stuw?) meertje gaat.
Prachtige uitzicht op deze parkeerplaats. Geen voorzieningen, nu in juni rustig. Je hebt wel blokken nodig om wat recht te kunnen staan. Mooie rit door de bergen heen. Je staat hier op 2400 hoogte en 's avonds koelt het lekker af.
Mooi uitzicht. Wij stonden bovenaan (nr10). De doorgaande weg is wel hoorbaar. Heel stijl naar beneden maar daar heb je de mooiste plekken wel. Onze grote camper (7,41) kon de terug weg net aan. Zit een stijle kuil waar menig camper de grond heeft geraakt. Dus rij stapvoets weg. Als je wil zwemmen en boven staat moet je goed ter been zijn. Elke keer een klim naar boven:-)
Mooie gratis camperplaats. Het wordt zeer gewaardeerd dat je een vrijwillige bijdrage in de brievenbus doet. Als iedereen dit zou doen dan blijven deze mooie plekken bestaan. Wij staan er nu en er zijn nog 4 andere campers.
Vriendelijke eigenaar, heerlijke plek om te staan. Veel fiets en wandelmogelijkheden. We staan er nu met Pasen en het is nog heerlijk rustig. Veel vogelzang heerlijk om tot rust te komen. We zijn zelfvoorzienend dus prima plek en niet eens zo duur. Stroom appart betalen maar ook dat hebben we niet nodig.
Prachtige douche en wc. Heerlijk op de fiets naar Franeker en Harlingen. Op de camperplaats wel ff blokken gebruiken om wat recht te staan. Vriendelijke beheerders, staat allerlei foldertjes om de omgeving te ontdekken.
Prima om je vuilwater en je toilet cassettes te legen. Met de gieter je water weer vullen, kost ff tijd.
Fantastisch uitzicht! Op de avond kwamen wat meer campers hier staan. In totaal ongeveer 13 ruimte zat en er kunnen nog veel meer bij. Met het invallen van de avond koelt het snel af. Maar wat een geweldige plek om te staan! Geen voorzieningen maar wij hebben alles in de camper!
De plek en uitzicht is mooi. Erg jammer dat het terras vanaf 14:00 uur tot ongeveer 21:00 uur constant muziek aan hebben. Met dit mooie weer veel mensen, ook veel jongeren die hun eigen box voor muziek mee hebben. Daar hebben wij geen last van gehad want de muziek van het terras overheerst. Echt voor de stille rust hoef je hier niet naar toe. Dit zal denk ik anders zijn buiten het hoogseizoen.
Prachtige parkeerplek. Wij stonden hier nu alleen. Zoals iedereen al zegt, schitterend uitzicht! Enkel alleen je vuilnis kun je in de container bak achter laten. Voor ons een prima plek om te staan. Fietsen is hier ook erg mooi. (wij met de elektrische fiets)
Alles ziet er verzorgd uit op de camping. Toilet en douche prima. We werden vriendelijk ontvangen en kregen het grootste plekje. De mevrouw vertelde al dat door de verbouwing de camping gedeeltelijk was afgesloten. En dat daar eigenlijk de grotere campers normaal op stonden. Wij hadden al een rit achter de rug en wilden eigenlijk niet verder. Met enige draaiwerk kregen we de camper (7,5) op de plek.
Sitecode: 82021
Omdat alles in de buurt vol was hier terecht gekomen. Toilet en douches in afbraak staat. Camping ziet er niet verzorgd uit. Inderdaad het oude vrouwtje is erg vriendelijk. €5 per persoon, camper €7,50, grijs water legen €3, stroom €5. Plaats zelf uitzoeken maar hier komen wij niet terug. Met wat aandacht voor de camping en onderhoud kun je er echt nog wel iets van maken.
Wat een mooie plek om te staan. Wij stonden met de neus naar de rivier. We hadden geluk want het is nu behoorlijk druk al. De weg er naar toe is goed te doen met een grote camper (7,5 meter is die van ons. ) Rustig rijden en genieten van de omgeving. Morgen gaan we met het treintje naar boven als het goed weer is. Het koelde flink snel af toen de zon achter de bergen was, maar met een jas aan nog heerlijk buiten kunnen zitten. Super plek!
Alles is aanwezig, maar 4* vinden wij toch echt teveel. We werden vriendelijk ontvangen en de meneer verontschuldigde zich voor zijn gebrekkige Engels. Het was voldoende want wij begrepen elkaar. Onze camper (7,5 meter) paste net op de plaats. Alles zag er verder verzorgt uit maar voor ons geen camping om terug te komen. Alles staat vrij dicht op elkaar staat. We hebben het gebruikt om te overnachten omdat we moe waren om verder iets te zoeken.
Sitecode: 91971
Nieuwe eigenaren, we werden zeer vriendelijk ontvangen. Douche en wc prima in orde ( wel wat fris omdat het niet verwarmd is) maar alles ziet er keurig uit. Mooi uitzicht over de weilanden. De camperplaats is prima met grind en een stuk gras om op te zitten. Op je fiets ben je zo in het prachtig stadje Franeker. Af en toe hoor je de weg wat maar dat vonden wij niet storend. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier en succes hier!
Sitecode: 91926
Op de staplaatsen heb je een gedeelte stoeptegels liggen. Handig want zo blijft alles netjes in de camper :-) Sanitair is prima. Wij hebben gebruik gemaakt van de sauna voor 2 uurtjes. Bij binnenkomst branden de kaarsjes, pot thee met chocolade en een kan water. Twee stoelen om op te relaxen en badjassen en handdoeken tot je beschikking. Heerlijk relaxen en buiten lekker afkoelen.
Vriendelijk ontvangst, we konden nog kiezen uit een paar plaatsen. Heerlijk uitzicht over de wei. Douche en w.c's prima in orde! Wandel en fietsroutes aanwezig. We hebben hier 1 nacht gestaan maar opgeslagen in onze favorieten.
Rustig gelegen camping. Wij stonden op het open veld met uitzicht op de bergen. Onze camper (7,41) hadden wij in de lengte richting staan. Dat paste net. Ruime douches en lage toiletten maar alles netjes en schoon. Zwembad was nog open en wordt door de zon verwarmd. Gemoedelijk sfeertje en als je aan komt en er is niemand bij de receptie is mag je zelf een plekje uitzoeken. Nu met Acsi betaalden wij maar €16 per dag (2 personen en incl. alles)
Vriendelijk ontvangen door twee jonge dames en we mochten zelf een plekje uitzoeken. Er zijn verschillende plaatsen sommigen met wat uitzicht op het meer, maar ook plaatsen die dat niet hebben. Sommige plaatsen zijn schuin en anderen weer niet. Ook zit er wel verschil in de grote van de plaatsen. Omdat het nu in het naseizoen is heerlijk rustig. Hierdoor hadden ze maar 1 sanitair gebouw open. Sanitair voor een 5 * camping onder de maat.
Vriendelijk ontvangst, maar wat viel het ons tegen. Hele kleine plaatsen, camping zag er niet verzorgd uit. Ze adverteren met een geweldig uitzicht. Dan mogen ze toch echt wel wat snoeiwerk gaan doen. De camping plaatsen hebben niet het panoramisch uitzicht wat ze beloven en daar kwamen we voor. Sommige huisjes hebben dit dan wel weer. Hier zullen wij niet terug komen.
Wij hebben op het grasveld naast de camperplaats gestaan omdat wij geen stroom nodig hadden. Hier heb je een geweldig uitzicht op het kasteel. De douches moet je met een drukknop vast houden anders stop het elke keer. Beetje onhandig douchen maar verder was het prima te doen. Ook het toilet was goed, het is maar net hoe je voorganger het achter laat. Leuk om vanaf de camperplaats het kasteel te bezoeken en met de stoeltjeslift naar boven te gaan.
Boerderij camping, rustig gelegen. Naar het strand fiets je in ongeveer 5 minuten. Het is echt meer dan 5 minuten lopen zoals er wordt vermeld. Zoals anderen al zeiden douche €0,50 en dan douche je ongeveer 8 minuten. Wij hadden een grote plek om te staan. (nr. 24) Prachtige omgeving om te fietsen.
Mooie camperplaats, vriendelijke eigenaar. Hij wil met de tijd gaan uitbreiden met de douches en wc's (daar zijn nu maar twee van en zag er netjes uit) Mooie plek om te wandelen, in de ochtend eekhoorntje gezien. Nu heerlijk rustig.
Toilet container is erg gedateerd maar gelukkig hebben wij alles zelf bij ons☺️. Vriendelijk ontvangst, maar niet een plek waar wij terug komen. De omgeving is wel prachtig.
Zoals ieder het al zegt, uitzicht is prachtig! Dat is echt wel 5*. Genieten als je wakker wordt en uitzicht op zee hebt! Wel blokken nodig om recht te staan. Voor €10 hier gestaan dat is niet duur, geen stroom of andere voorzieningen. Maar ja we hebben alles zelf bij ons.
Vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plekje uit zoeken. Heerlijk uitzicht op het bos. Je kunt er fijn wandelen en ook fietsen is aan te raden. Heerlijke warme douche en toiletruimte en een muziekje er bij aan, gezellig! Douchen €1, de rest zit bij de prijs inbegrepen. (€15)
Vriendelijk ontvangst en kregen een rondleiding. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Heerlijk rustig en mooi uitzicht op een klein plasje waar in de avond twee zwanen kwamen. Gras netjes gemaaid, en verschillende mogelijkheden om te ondernemen zoals gratis kano varen, er ligt een hengel om te vissen! In de koelkast lag zelfs appeltaart tegen een kleine vergoeding. Wij bleven hier 1 nachtje (want we moeten helaas weer werken).
Wij stonden met een heerlijk vrij uitzicht. Helaas was de elektriciteit niet toereikend, onze koelkast ging steeds over op gas omdat de voltage niet hoger kwam dan 205 voltage. ( via victron kan míjn man dat na kijken) Voor de rest een prima netjese camping !
Ruim opgezette camping. Er zijn een paar plaatsen geschikt voor grote campers. Wil je zeker dat je een plekje krijgt, even reserveren of bellen. Lekker zwembad, mooie omgeving, veel te zien! Vanaf de camping kun je al wandelend (met wat klimmen en klauteren) bij een waterval komen. Prachtige natuur zeker een aanrader. Zeer fijne mensen die er werken!
Vriendelijk ontvangen, we mochten mee lopen om te kijken of de plek naar onze zin was. De plekken zijn verschillend van grote. Toilet en douches netjes en schoon. Voor als je met de tent komt, prachtige plekken in het bos, dicht bij het riviertje. Wij hebben hier 1 nacht gestaan en het was heerlijk rustig.
Erg duur met de camper voor 3 personen met stroom waren wij voor 1 nacht €45 kwijt. De volgende dag weer vertrokken. Veel Nederlanders en kleine kinderen. Veel campings in de omgeving al vol. Omdat onze dochter mee was, was Wi-Fi voor haar belangrijk ;-) We stonden naast de Wi-Fi ontvanger maar geen Wi-Fi deze was zo traag dat het gewoon niet lukte.
Mooie doorgaans camping. Toilet en douches zeer schoon. Grote staanplaatsen. Wij hebben hier twee nachten gestaan en van de vroeg vertrekkende ook geen last van gehad. Fijne camping met een klein zwembad er bij!
We konden nog kiezen uit twee plekken, allebei in de volle zon. We waren moe en hadden geen zin om verder te rijden. Ook onze dochter wilde wel even voor afkoeling in het zwembad. Helaas was het zwembad water erg warm dus bood dat niet veel verkoeling. Bij het meer was het beter vertoeven was. De plek waar wij stonden was erg scheef. Mega druk dus 1 nacht gestaan.
Vriendelijk ontvangst. Mooi uitzicht hadden wij. Niet alle plekken hebben zicht op het meer. Van het zwembad moet je niet veel verwachten. Het is voor kleine kinderen die van de glijbaan afkomen. Je enkels worden een beetje nat en dat is het zo ongeveer. Het meer bied meer verkoeling. We zijn hier 1 nacht geweest. Toilet en douches zijn oud en niet heel schoon.
Mooie camping, nu erg rustig. Grote staanplaatsen waarschijnlijk omdat het zo rustig was. Lekker zwembad voor afkoeling. Douche en wc netjes en schoon. Voor 3 personen voor 2 nachten met elektrische tijd moesten wij €60,40 betalen. Echt een doorgangs camping.
Vriendelijk ontvangst, zelfs het afbakken van twee stokbroden was geen enkel probleem. Er zijn twee sanitair blokken. Bij één gebouw zit je met je benen tegen de deur Camping is zeer geschikt voor kleine kinderen. Wij hebben hier twee dagen gestaan en het was heerlijk rustig. Wij geven een 7 omdat alles wel wat verouderd is, maar het is wel netjes!
Erg rustig op de camping. Wij waren er met de camper, voor 3 pers. + elektrische tijd betaalden wij €19,40. Wij wilden een verkoelende duik in het zwembad nemen, helaas buiten gebruik. Douchen erg klein en niet schoon, ook het sanitair was niet echt schoon. Doordat het rustig was wel grote plek om te staan. Op internet werd geadverteerd dat het een SVR camping zou zijn, ook dit klopt niet meer.
Rustige overnachting, 2 toiletten en 2 douchen deze zijn vernieuwd! Geen muntjes maar drukknop, prima voor elkaar. We waren in de middag toen was er nog plek, later kwamen er nog meer campers die helaas geen plek meer hadden. Prima camperplaats.
Vriendelijk ontvangst, prachtige voortuin en rustig gelegen. Het is alleen jammer dat je vanaf de meeste camperplaatsen geen zicht hebt op de mooie voortuin.
Vriendelijk ontvangst, door de corona nu zeer rustig. Fijne plek om te staan en Bourtange te bezichtigen.
Vriendelijk ontvangst, waar wij stonden was het erg krap. Wij zijn er 1 nachtje geweest. Vanwege de corona was het er erg druk. Plaatsen verschillen wel van elkaar, bij het poeltje sta je het mooist vinden wij.
We hadden plek 22 uitgekozen om te staan vanwege het mooie uitzicht. Maar toen ik in mijn stoel buiten ging zitten, weg uitzicht. We hadden toen uitzicht op de heg die er staat. Hier hadden we even geen rekening mee gehouden 😀 Om gratis Wifi te krijgen moet je je wel abonneren op hun nieuwsbrief, anders kun je niet op internet. Dit staat nergens vermeld, is maar even dat je het weet.
Mooie camperplaats. Gras netjes gemaaid, alles goed voor elkaar. Uitzicht is mooi, vogeltjes die je hoort fluiten, roofvogels die langs zweven, kortom een plek om tot rust te komen.
Wij wilden hier onze vuil water legen, op de site stond dat ze open waren. Maar bij aankomst waren ze gesloten. Er stond een auto geparkeerd waar je je water kon storten dus geen mogelijkheid.
We staan nu op deze cp. Rustig in deze tijd. Lekkere warme en schone douches (wel betalen, maar is niet duur.) Jammer alleen dat het water is afgesloten bij het chemisch toilet. Even de boel naspoelen kon niet en je wil het toch netjes achter laten. Het gedeelte waar je je vuil water kan lozen lag onder de bladeren en was verstopt. Zal in de zomer wel goed zijn, maar nu viel dat wat tegen.
Mooie plek om te staan. Het was nu rustig maar in de zomer zal dit drukker zijn omdat je er ook met je bood kunt aanmeren. Vriendelijk man die in de ochtend het geld op kwam halen.
Mooie cp, zeer vriendelijk ontvangen. Het was er nu rustig. Toilet en douches netjes en verwarmd. Voor het douchen moet je €0,50 betalen. Goeie wifi en je kan er mooi wandelen.