@YOYO
- 2013
2 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

Een plaats met een fantastisch uitzicht over dal heuvels en bergen. Mooie wandelingen naar de oude molen en de olijven boomgaarden. In Benilloba zelf is een lekker traditioneel Spaans restaurant El Casino waar je voor weinig geld kan ontbijten en lunchen. Een paar kilometer verderop in Alcoy en Cocentaina alles aanwezig van grote winkels . O ja, en de weg omhoog op het laatste stuk zelfs met een aanhanger van bijna 1000 kg goed te doen.
Plaats doet ruim aan met mooie vergezichten als je bovenaan staat. In de nacht is het erg rustig. De twee plekken om de cassette te legen waren ronduit vies!!! De waterslang 40 cm daarnaast. Ik ga hier nooit water pakken.
Zeer vriendelijke eigenaar en personeel, en lekkere pizza gegeten. Er is een terras, pizzeria, bierwinkel, een mooie omgeving, de camperplek netjes aangelegd aan de achterzijde van het gebouw. Daar staan auto’s, verhuur tafels en banken enz. maar dat heeft ons niet gestoord.
Na twee dagen in het weekend in het donker en de kou gezeten te hebben vanwege een defecte huishoudaccu vond ik gelukkig Carlo. Ik kon meteen komen, Carlo heeft me goed uitgelegd waarom mijn accu kapot gegaan was, en dat het een verkeerde soort accu was. Ik kreeg een tijdelijke accu van hem, er werd meteen gezocht naar een goede accu en die werd ook meteen besteld. Super en deskundig geholpen door Carlo…. en verder een hele mooie omgeving.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Apple Maps stuurde ons verkeerd naar een plek 8 kilometer verder, vlak bij Rörvik. Via Google Maps kwamen we wel op de goede plek aan…
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een super mooie plek. Je hoort alleen de wind in de bomen. Vlak bij de straat kan je de toiletcassette legen, vervolgens het bergje op en na de grindplaats weer naar beneden. Rechts bij het grote gebouw is de “ receptie”. Daar zijn ook de douches de wc’s. Je moet zelf het aantal overnachtingen ingeven ( een paar keer achter elkaar op de zelfde toets duwen, vervolgens contactloos betalen. Dan een stuk verder hogerop kan je drinkwater nemen.