@YdedeJong
prima parkeerplek als je de fabriek bezoekt, maar we hebben hier niet overnacht: ga dan naar Franks Wohnmobilstellplatz op 15 min lopen hiervandaan. dat is echt een fijne plek!
rustige plek en goed om te parkeren voor een stadsbezoek. we wilden aanvankelijk hier overnachten maar zijn doorgereden even naar t zuiden naar Haroué: dat is een pareltje!
Prima plek voor een bezoek aan Coevorden. Grote plaatsen, veilige omgeving, praktisch gelegen naast supermarkten
hele rustige plaats met restaurant, supermarkt en bakker binnen 5 min lopen. ook wandelroutes zijn aangegeven op een bord bij de camperplaats. we liepen het (korte) blotevoetenpad, erg grappig. Betalen : (8 euro per nacht) bij de tourist info om de hoek. stroom en water betalen met muntjes. Er is (soms) gratis WiFi.
kleine camping met vriendelijke eigenares. we keken bij het koeienmelken mee. verharde plekken voor campers aanwezig voor 2 volw en zoon van 15 betaalden we 36 euro. omdat t een boerderij is zijn er wel veel vliegen.

Moderne camping voorzien van net sanitair, met grote plaatsen. Uitgangsbasis voor wandeling naar triglav park. Wel prijzig; wij betaalden ruim 60 euro per nacht met 2 kinderen
Mooie plek op parkeerplaats in centrum van de stad. Pas op: de Canongate parkeerplaats is de Camperplaats en niet de naastgelegen parking! In de avond wel verkeersgeluiden, maar 's nachts rustig. Redelijk WiFi bij tourist info (overdag). Niks te klagen voor een gratis camperplaats.
Eenvoudige kleine camping. Ruime plekken en mooi sanitair. Maar tegenvallende camperspecifieke faciliteiten (geen chemisch toiletreinigingsplek- geen afvalwaterloosplek. Alleen kraantje (zonder slang) voor drinkwater). We betaalden 33 pond per nacht voor 2 volw-2 kids. In weekends in hoogseizoen snel vol! 45 min met rechtstreekse bus (op 700 m lopen) naar Edinburgh.
Mooi uitzicht en prima voor de camperaar die geen faciliteiten nodig heeft. Maar absoluut niet rustig. Tot 23.30 uur een komen en gaan van Pokemon jagers! In je eentje hier staan is andere kant misschien minder veilig.
Heel vriendelijke campingbaas. Niet veel plaatsen beschikbaar maar prima faciliteiten; schoon sanitair, warme douches en wifi. Meteen aan een mooi schoon deel van het meer gelegen. Hier komen de Italianen zelf naartoe als ze willen zwemmen!