@Yellow-love-bus
Lid van Campercontact sinds 2018
Fantastische plek om een paar dagen te blijven. De faciliteiten zijn erg basic (slechts een druk op de knop en een pull-up afvoer) maar het gebied zelf is prachtig. Thermische rivier, fietsen, wandelen en weelderige koele rivierzwembaden om in te springen (verder omhoog) om af te koelen. Een klein gebied om te parkeren onder de bomen die op een niveau liggen, anders een beetje een helling.
Een geweldige plek om te vullen en te legen. Wat betreft het blijven van de nacht ...... de baaien zijn echt voor auto's, de bar aan de overkant is een beetje "levendig" (je mag dat leuk vinden) en de klok klokken op het uur elk uur. Afgezien daarvan is het een mooi beeld met diensten die allemaal werken.
Fantastische wandelingen in en rond het gebied. Mooie plek om te stoppen MAAR de parkeerplaats verdubbelt ook als een onofficiële Rally oefenterrein. We geven de voorkeur aan een rustige nacht en niet om een Rally-tune-upzone om 21:30 uur! Dit kan een zeldzame gebeurtenis voor ons zijn geweest, maar te oordelen naar de bandenmerken op de parkeerplaats, ik denk het niet.
De beschrijving van de faciliteiten op deze site is onjuist. Het legen van chemische toiletten zou in het doucheblok door het toilet moeten. Er is geen plek om je grijze water te dumpen en er is geen duidelijke drinkwaterkraan. De douches ontbreken en zijn in slechte staat van onderhoud. Het veld heeft echter een prachtig uitzicht over het stuwmeer, dat is absoluut adembenemend maar € 20 per nacht een beetje prijzig.
Dit is een geweldige Aire. Geweldige faciliteiten, alles werkt, heel gemakkelijk. Sommige grote MH hadden moeite om door de smalle straatjes te komen, maar met een lengte van 7 meter slaagden we erin. Perfect voor het bezoeken van het historische Ronda.
We verbleven slechts voor 1 nacht, maar konden langer zijn gebleven om de stad een beetje meer te verkennen. Rustige locatie aan de rand van de stad. Services werken allemaal, maar u hebt een wateradapter / aansluiting in jubileumklemstijl nodig voor uw zoet water.