@Yellowstone2021
- 2021
Locatie is prima en sanitair ook. Maar meneer de eigenaar was onaardig. Hij kwam in een golfkar aan en was heel boos omdat wij een extra auto mee hadden die blijkbaar niet op de parkeerplaats voor de slagboom mocht staan. Was geen leuke start van onze vakantie.
Formidabel! Geweldige camping! superschoon sanitair, vriendelijk personeel! luxe zwembad! Voetbal EK op schermen!👍
Prachtige plek in Amsterdam! Netjes en rustig en centrum makkelijk bereikbaar! Vergeet niet te eten bij café het Sluisje!
Kerst en oud en nieuw hier doorgebracht! Geweldig! Straks in maart nog een weekje skiën! toplocatie!
Erg duur … zelfs in oktober… 65 euro voor drie personen. Jammer dat je dan ook niet gratis in het zwembad mag( naseizoen) verder wel mooi plek om naar Zell am See te wandelen
Leuke camping vooral als je aan het water staat! minpuntjes prijs is erg omhoog gegaan, 50 cent voor douchen, geen warmwater voor afwas. Nieuw terras aan het water! Mooi!
Sitecode: 20497
Mooie camping, perfect als doorreis, maar ook leuk voor vakantie! Gezellig restaurant!
Hele leuke plek! vriendelijke ontvangt! aanrader
Omgeving prachtig! Camping vreselijk….. superkleine plekjes, erg onaardig personeel( behalve bij winkel) vieze toiletten…..
geweldig strand en camping…. alleen s avonds kei harde muziek! Niet normaal!
Niet naar toe gaan! Vreselijk onbeschofte mensen bij receptie! Op de vraag of we even rond mochten kijken… pakte ze onze paspoorten af…. we hebben ze teruggepakt en zijn direct vertrokken! Vanaf de weg zagen we een vreselijk strand en verschrikkelijke plekken!
superrr