@Yes
Ik begrijp de prijsverhoging niet; de diensten zijn hetzelfde gebleven. Wat jammer!
De prijs per nacht is gestegen naar €18. Ik vind dat niet redelijk voor de kwaliteit van de accommodatie. Wat jammer!
wij waren er met Pasen; kende de plek al! Alles is perfect voor ons! We douchen sowieso in de camper en gebruiken ons eigen toilet, dus sanitair hebben we niet nodig. Het receptiepersoneel is zeer behulpzaam. Nogmaals bedankt voor de leuke verrassing in de broodzak voor Pasen🤗
op zich mooie SP, maar die begint steeds meer een camping te worden: caravans, tenten,... staan er nu ook. Het zal dus voor niemand een verrassing zijn als de gemeente posters ophangt met de oproep aan mensen om hun levensbehoeften niet in de natuur achter te laten.
zeer vriendelijke ontvangst, geweldige SP met uitzicht op het meer, perfect schoon
Sitecode: 101984
SP is eind mei heropend! 200 DKK voor een overnachting met uitzicht op zee en schone SP rechtvaardigen deze prijs volledig!
zeer vriendelijke en beleefde ontvangst! er was zelfs een welkomstgeschenk voor de hond. Behendigheidscursus op de camping, broodjesservice. De SP is vrij te kiezen, maar de ruimte is niet overvol. Het dorp is zoooo idyllisch!! Zeker de moeite waard om hier te stoppen! We zullen zeker terugkomen! Bedankt voor het fijne verblijf!
Ontvangst op kantoor zeer vriendelijk. het blijft hetzelfde: geen tv-ontvangst, geen wifi-ontvangst, gras op het veld... over het algemeen verwaarloosd en smerig. De stad heeft ook weinig te bieden. We zijn teleurgesteld
zeer vriendelijk aangelegde SP, bloemen in de bedden. Alles heel proper, zo stel ik me een topplek voor!
Sitecode: 20594
te dure plaats; onvriendelijke ontvangst; Staanplaatsen in de modder als het regent omdat er geen verhard oppervlak is; geen WLAN; Conclusie: nooit meer!!
Sanitaire tiptop schoon! Directe toegang tot de grond, maar steenachtig en schaars (leek verwaarloosd) Vriendelijkheid laat veel te wensen over. We zullen niet terugkomen!
Super grote camping, vooral in de winter! Alles wat je nodig hebt. Engelberg is een prachtig Zwitsers dorp. Omgeving en de bergen zijn geweldig. Een absolute must is een bezoek aan het restaurant Eienwäldli (niet goedkoop, maar verse, lokale producten) We komen zeker terug!!!
Super locatie dicht bij het centrum. Kiosk met broodjes, frietjes, vis enz. Zeer aan te bevelen!
Super locatie. Pure ontspanning. Zeer aardige ontvangst en vooral zulke lekkere broodjes in de ochtend!
De camping is al bijzonder; je mag overal gaan staan; op de weide zijn geen percelen afgebakend. Toch is de sfeer fantastisch en rustig ook!
Prettige ontvangst.De locatie is een grasveld, ideaal voor een barbecue.Nu met Pasen ruikt het naar hyacinten.Kleurrijke bloei in de velden, die de plaats omringen. De rust heeft ons goed gedaan; de zee is op de fiets goed te bereiken..De prijs is meer dan gerechtvaardigd!