@YesNoPeople
Momenteel op deze camping. Typisch franse camping, zeer vriendelijk receptie personeel. Niet geboekt maar toch nog een plekje. 4 dagen, 2 verschillende pitches. Zwembadje ok niet bijzonder. Winkel alleen noodzakelijke. Leclerc op paar minuten afstand. PLUSPUNT: enige eigen prive strand aan het meer van Geneve!!!! Prima camping!
Prima camping om een paar dagen te verblijven. Alles aanwezig, vooral heel veel nederlanders 😉 Wel best aan de prijs, evenals de winkel en restaurants. Maar ach, dat is vakantie.. Sanitaire goed, plekken ruim. Zeer vriendelijk gezellige dame bij de receptie. Moeite waard nog eens terug te komen.
Heerlijke kleinschalige camping met een mini market bij de receptie. Prima restaurant en leuke speelgelegenheden voor de kids. Overdekt zwembad en leuk meertje met strandje. Super vriendelijk onthaal door nederlandse eigenaresse en plekje kun je zelf uitzoeken. Voorzieningen basic maar gewoon goed. Zeker een aanrader!
Na gevlucht te zijn vanuit Serignan Plage vanwege de muggen, nu een uur verderop aangekomen op Les Tamaris. Kleine knusse camping, met idd kleine en grotere staanplaatsen. Wij hebben een duinplaats (nr.38) maar betalen er flink voor. €64,- incl acsi voor 5 personen. Verder knus franse kleinschalige camping.. eten is trés bien.
Prima plek als doorreis camping. Mooi aan het water en zeer vriendelijk ontvangst door de vlaamse beheerder!
Op doorreis naar de costa. Top camping. Veel mooie plekken. €52,- voor 2 volw en 3 kinderen voor een nacht. 10% korting met ACSI. Vriendelijk onthaal bij de receptie. Incl. alle voorzieningen, gratis wifi, zwembaden een heerlijk verblijf nu.