@Yet
Lid van Campercontact sinds 2020
Een prachtige plek. Verhard en voor iedereen een eigen stukje groen. Mooie 'huiskamer' met afwas mogelijkheid en koffie/thee faciliteiten. Keurige toiletten en douches en was/droog mogelijkheden. Schoonwater vullen, afvalwater en chemisch toilet legen alles keurig. Mooie fietsmogelijkheden. Informatie in de 'huiskamer'. Een aanrader om het groene hart te bezoeken.
Een mooie rustige plaats bij hotel. Er zijn aparte plaatsen gemaakt voor 2 campers met stroomaansluiting. Plaats kost 10 euro en stroom 5 euro. Bij gebruik diner is de plaats gratis. Ontbijt is heerlijk, kost nu 12,70 euro pp. Wij vonden het een fijne tussenstop op weg naar huis.
Goede plek om het mooie centrum van Lubeck te bezoeken. Als je aan het water staat leuk uitzicht. Mooi centrum als je in de buurt bent echt aanrader en vergeet de Lubecks marsepein niet.
Goede camping. Wij kwamen op 2e pinksterdag aan, veel vertrekkende Duitse gasten, die het weekend hier waren geweest. Met ACSI 16 euro. Je kan in PLN betalen, krijg je wisselgeld in euro terug. Of als het je laatste plaats in Polen is, kan je PLN op maken en bij betalen met euro. Op fiets goed te doen naar de mooie boulevard en lange pier. Gezellig centrum. Vriendelijke ontvangst in Duits of Engels.
Prachtige familie camping. De familie doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Goede faciliteiten voor de camper. Begin juni al druk, eerste jaar dat ze mee deden met de ACSI, wij betaalde per nacht PLN 60, inclusief alles. Goed uitgangspunt om met de fiets Wolinski Nationaal Park te bezoeken, vanaf de parkeerplaats rijden er ook elektrische busjes.
Aanmelden bij de receptie van de universiteit. Je krijgt een sleutel voor het hek en de douche. Vlakbij vertrekt de tram naar het centrum, met 10 minuten ben je er. Wel overlast van de trein die vaak voorbij komt. Maar voor 1 nacht om de stad te bezoeken goede plek. Tarief is PLN 75, inclusief stroom, water, stort en chemisch, douche en toilet.
Sitecode: 42074
Een heerlijke camping om Malbork te bezoeken. Vanaf de camper zicht op het kasteel. Goede voorzieningen en sanitair.wij betaalde 50 Zloty zonder stroom voor 1 nacht.
Mooi gelegen camping aan het meer. Schotse eigenaar. Het is er heerlijk rustig. Blokken wel nodig om de camper recht te zetten. Er is wel een wasmachine maar geen droger aanwezig. Goede sanitaire voorzieningen. Het aanrecht is wat laag voor langere mensen. Vuilwater storten moet je achteruit omhoog rijden is wat lastig, eigenaar zou hier wat aan gaan veranderen.
Wat een heerlijk plekje in het oosten van Polen. Hele vriendelijke mensen, die je op alle manieren alles met trots laten zien. Voorzieningen zijn keurig en schoon. Mooi gebied om te fietsen, het museum en dierenpark te bezoeken. Het bord van de camping staat tussen de bomen verscholen, en tussen de huizen naar achter rijden.
Wat een heerlijke camping. Je waant je in een tuin en het voelt heel veilig. Alles is keurig en schoon en mooie douches. Openbaar vervoer aan het eind van de straat. Met de bus en tram en weer een bus binnen met 50 minuten in het oude centrum. Kaartjes te koop bij de receptie voor 4,40 ( ongeveer 1,10 euro, kan je 75 minuten meer reizen) Boven 70 jaar in Polen gratis reizen. Alle informatie krijg je bij het inchecken
Een camping die ongeveer 300 meter, pad door het bos van het meer af ligt. Camping is voetbal terrein, van de camping, waar je aan de rand kan staan. Sanitair en voorzieningen goed. Vriendelijke ontvangst en willen je overal mee van dienst zijn. Veel mensen met honden, 's avonds en 's morgens honden training op het grasveld voor de deur. Voor 1 nacht prima. Jammer dat het niet direct aan het meer is gelegen.
Prima camping in de Poolse Jura. Sanitair keurig, je krijgt een sleutel voor de douche. Wij betaalde op 24 mei 41 Zloty voor 1 nacht met 2 personen, zonder stroom.
Goede rustige plek om Auswitz te bezoeken. Even weg van de drukte rondom Auswitz zelf. Mooi sanitair en campervoorzieningen. Door de vele regen niet op het gras gestaan.
Wat een goede plek om het mooie centrum te bezoeken. Met 10 tot 15 min lopen op het grote plein. Direct bij panorama van Raclowice, een aanrader om dit te bezoeken. Wij hebben dit in de avond nog gedaan. Aardige parkeerwachter begeleid je naar een goede plek achteraan de pakeerkeerplaats. s'nachts heel rustig. Naast een mooi park.
Camping van Nederlandse eigenaar. Mooi gelegen aan een eigen meertje. Heerlijk rustig.
Een fijne plek aan het begin van Karpacz. Aardige ontvangst, wordt met trots alle faciliteiten getoond, gratis goed werkende wifi. Wij stonden boven, hebben de weg niet als storend ervaren. Op nog geen 100 meter 2 supermarkten.
Sitecode: 52025
Een mooie camping. Aan de receptie wordt Engels gesproken. Op het terras wifi. Fijne verharde plaatsen voor de camper, met prachtig uitzicht op de besneeuwde toppen. Goed sanitair. Goede campervoorzieningen.
Mooi aangelegde camperplaats. Vanaf 1/4/2019 is de Saarland karte niet meer van toepassing, niet meer 2 uur vrij naar de Therme. Prijs camperplaats aangepast naar € 11,-
Wat een heerlijke plek. Vriendelijke eigenaars. Alles aanwezig. Lekker rustig. Komen zeker nog terug.
We wilden naar de nieuwe camperplaatsen. Gebeld dat we er niet voor half 8 konden zijn door files. Half 8 gesloten en daarmee klaar, zelfs niet voor de camperplaatsen. Erg jammer, camperaars willen graag een stukje vrijheid. We hadden van de nieuw aangelegde camperplaatsen veel verwacht. Door deze stugge houding gemiste kansen. Helaas.
Een prachtige camping. Vriendelijke eigenaar, die ook leuke dagtochten organiseert naar zijn eigen goudmijn. Een goede campkitchen en sanitair. Wij hebben hier een prachtige midzomernacht zo'n gezien.
Een heerlijke schaduwrijke camping. Op loop afstand van het centrum. We hebben een prachtige boottocht naar Capa Rosso en Scandola gemaakt.Genoten. Wij betaalde in juni € 19,-. Prima sanitair. Jammer dat je alleen je cassette kan legen bij begin van camping, moet dan 2 euro betalen.
Je staat hiet vooral voor het uitzicht. Daar betaal je dan wel € 20,- voor. Er is ook een camping maar geen uitzicht. We hebben tijdrns ons avond eten genoten van het uitzicht.
Sitecode: 2075
Om het leuke stadje Saint Florent te bezoeken, goede camping. Wij vonden het voldoende voor 1 nacht.
Wij stonden hier in juni. Het stageld wordt opgehaald € 7,-. Wanneer het heeft geregend dan is het drassig met veel kuilen. Een mooi strand met grote gladde zwarte kiezels.
Heerlijke eenvoudige camping met voldoende schaduw. Wanneer je er om vraagt, kan je brood bestellen voor de volgende morgen.
Fijne camping om te overnachten voor je met de ferry gaat. Kan vroeg vertrekken, wat vele doen. Wij betaalde met ACSI in juni 2018 €18,40. Om 14 uur wordt er omgeroepen dat het siesta tijd is. Het is dan ook heerlijk stil op de camping.
Wij begrijpen de positieve reacties, wat betreft uitzicht en voorzieningen. Maar niemand schrijft dat je meteen naast het kerkhof staat. Voor ons geen hoog cijfer hierdoor.
Wat een prachtige plek om hier te staan. Vooral met het mooie weer wat we hadden.
Wanneer je Straatsburg wilt bezoeken, goede plek. Op fiets klein half uurtje in het mooie centrum van Straatsburg.
Prima plek op heen of terugreis. Staat snel vol. Dan staan er ook campers beneden op het grote parkeerterrein. In de avond scheuren er vaak auto's voorbij. Voor ons niet hinderlijk.
Genieten op deze plek. Prachtig uitzicht, meteen aan het sentier Douanier. Een heel klein dorpje. Geen winkels, wij stonden half juni hier. Toen kwam er geen bakker. Elke ochtend wordt het geld, € 10,- opgehaald.
Sitecode: 20809
Een heerlijke plek om te overnachten, heerlijk stil.. Bij de gastvrouw kan er in huis een douche genomen worden. En desgewenst kan er heerlijk gegeten worden. Geen kaart, maar Sabine maakt een heerlijk 3 gangen diner voor je met een karaafje wijn.
Prachtige plek. Aardige havenmeester. Van te voren een belletje gedaan. Werden in het dorp door de vrouw van de havenmeester aangehouden. Vertelde dat het hek open stond. Prachtige voorzieningen, super schoon. Mooie fietsomgeving. Nu was het droog dan is het goed te doen op het gras. Wel flink hobbelig. Als hier wat aan gedaan wordt een 10 van ons.
Prachtige plek. Stil is het hier. Mooi wandelen en fietsen. Super lekker gegeten in de Zwarte Haan. Goede voorzieningen.
Vriendelijke ontvangst. We hadden niet gereserveerd. Dat doen we nooit. Konden met Goede Vrijdag 1 nachtje staan. Genoeg om het leuke stadje te bezoeken. De straat over steken en je bent er. Anton Pieck museum is erg leuk.
Mooie camperplaats. Havenmeester doet er alles aan om het goed te organiseren. Goede voorzieningen. Altijd wat te zien. Op de fiets goed de stad te bereiken. Een plek om terug te komen.
Sitecode: 19356
Prima plek om te overnachten. Op de fiets of lopend de stad bezoeken. In de avond lekker eten in het restaurant van het hotel.
Heerlijke plaats aan het fjord. Rustige plaats. In juli 2017 nacht gestaan.
Hier heerlijk gestaan, overnacht. Veel vis gevangen. Steeds wat te zien, aankomende en vertrekkende ferry's.
Prachtige uitzicht op deze camping. Lekker visje vangen. Een recht plekje vinden is niet gemakkelijk. Wandeling naar het gat in de berg is een aanrader.
Een hele mooie plek met goed sanitair en wasmachine. Aardige eigenaars. Bij de receptie heb je wifi. Goede plek om vanaf de steiger een lekkere makreel te vangen.
Hele mooie plaats en rustig op het eiland Senja. Prachtige omgeving. Goede kans om midzomernachtzon te zien.
Sitecode: 20911
Prima camping, we waren wat behoedzaam na het lezen van de recenties. Prima douches, het lijkt wat verouderd maar prima gratis douche. Prachtige campkitchen met alles wat je nodig hebt. Wifi werkte goed.
Rustige plaats, vanaf een uur of 19.00 tot de andere morgen. Dan komen de toeristen bussen weer. Wij stonden met nog een camper.
Een hele fijne camping met mooie douches en een campkitchen. Vriendelijke ontvangst. Aan een prachtig meer. Met de eigenaar van de camping een prachtige tocht op de rivier gemaakt en naar zijn stek om goud te zoeken. Met een echte Finse lunch. Hier de middernachtzon gezien. Prachtig.
Je staat nog net in Zweden, aan de overkant is Finland. Mooie overnachtingsplaats, met mooi uitzicht, rustig, leuk restaurant.
Mooie plaats met zicht op zee. Betalen bij de parkeerautomaat SEK 30.
Gratis overnachtingsplaats, 's nachts rustig. Leuk om even een rondje te lopen.
Sitecode: 51926
Mooi mix-parking, overdag druk met bezoekers aan het kasteel en de stad, 's avonds rustig. Kasteel, scheepvaartmuseum en een rondje door het centrum is leuk.
Goede camperplaats voor op doorreis, dicht bij de snelweg. Leuk om 's avonds even naar het meer te lopen, om modelbouwbootjes te aanschouwen.
Prachtige camping om Parijs te bezoeken. Lijn 244 is 5 minuten lopen en goede verbinding met de metro. Met Acsi kaart een hele mooie prijs om enkele dagen Parijs te bezoeken.
Eem prima plaats. Wij hadden geluk om meteen aan het water te staan. Douche en toilet wel erg ver lopen. Je mag er 24 uur staan. Niet iedereen leest dit.
Heerlijke plaats. Zeer vriendelijke ontvangst. Er mogen van ons meer van deze plaatsen zijn in Denemarken.
Hele fijne plaats om Utrecht te bezoeken. Daarnaast mooie fiets mogelijkheden in de omgeving. Vriendelijke ontvangst. Goede faciliteiten. Raadzaam om met een niet te lange camper hier te staan. Reserveren is wel aan te raden. Komen zeker terug!!
Prachtig mooie plek, deze stond geheel vol met de Pasen. Je mag gebruik maken van de douches van de camping. Vanaf de camping prachtige wandelingen te maken.
Mooie plek om te staan. In 2016 is de prijs 6 euro per nacht. Wij stonden hier van 26 op 27 maart met de Pasen. 2 vriendelijke heren kwamen het geld 's avonds ophalen en we kregen twee geschilderde eitjes voor Pasen.
Mooie plaats bij hele vriendelijke eigenaar. Aan en af melden gewenst. Geen voorzieningen, maar volledige rust! Water beperkt verkrijgbaar, in overleg.
Mooie plek. Met mooi nieuw douche-/toiletgebouw.
Mooie plek om te overnachten wanneer je naar het Zuiden of Noorden onderweg bent. De pizzakar staat er maar 1x per week. Informatie bij Office de Tourisme waar/welke dag de pizzakar staat. Heerlijke pizza! Op zondag staat deze nergens (dat je er niet op verheugd zoals wij en geen pizza kan vinden)
Mooie plek om het palais Ideal te bezoeken. Parkeren en overnachten voor 5,- wat 's morgens wordt opgehaald.
Mooi plek. Met geluk kan je op een plek staan met direct uitzicht op zee. Tarief is verhoogd met 0,40 naar 10,40,8,40 en 6,40 in hoog,midden en laagseizoen. Pinautomaat werkt prima. Je kan het steeds met 24 uur verlengen.
Prachtige locatie. Paar minuten lopen naar het mooie centrum. Heerlijke wijn te koop. Wij stonden tussen de olijfbomen 24 september. Camperplaats geheel vol.
Mooie plek met uitzicht op het meer. De steile weg, die eerder beschreven wordt, is niet zo steil! De wandeling, die aangegeven staat, is echt de moeite waard.
Mooie plek aan het meer. In het weekend overdag veel dagjesmensen. Je kunt dan ook van de vele oldtimers genieten, waar ze mee naar het strand komen.
Geen bijzondere plek. Veel verkeersbeleid. Zijn doorgereden.
Wat hebben we genoten van deze fantastische plek! Zo'n mooi levend 'schilderij', waar je gratis naar mag kijken. Wat een mooie bergwandeling naar de Gaustatoppen. Wij waren hier begin juli. Er was op de wandeling nog veel sneeuw. Een stukje terug kan je ook met een soort treintje naar boven.
Mooie plek met fantastisch uitzicht. Mooie douches. Er hangt een rode bus, waar je het geld in moet doen.
Sitecode: 19041
Mooie plek om een nacht te staan, wanneer je een dag met de ferry naar Stavanger gaat. Kost inderdaad 40 Noorse kronen. Leuk om in Stavanger het blikkenmuseum (sardines) te bezoeken in Gammle Stavanger en het oliemuseum. Het tweede museum is dan voor de helft van de prijs. Restaurant bij oliemuseum is aanrader!!
Mooie plek. Met heerlijke douche en je kan er wassen en drogen. Leuk, de ferry van en naar Stavanger komt achter je langs. De andere dag met de ferry naar Stavanger te voet.
Mooie plek om voor weinig geld te overnachten. In de avond blijven de campers over. Leuke wandeling naar de waterval.
Mooie plaats. Wel flink aan de prijs. Douche is wel ver lopen!! Stadje aardig om te zien.
Prachtige plek. Leuk om de vuurtoren te bezoeken. Overnachten is gratis.
Prima plek. prijs is 8,94 incl toeristenbelasting. Stroom was gratis. Wifi niet gratis voor NKC leden zoals eerder vermeld.
Hele mooie plek. Nieuwe beheerder. Super behulpzaam. Stroom komt binnen afzienbare tijd. Een bord met betere verwijzing over betalen komt ook. Prachtig sanitair. Marine museum en fort Kijkduin aanrader.