@Yet1
- 2008
Wat een fijne plek, bij een gastvrije familie. Met heel mooi sanitair. Natuurlijk de heerlijke Hollandse snacks. Als je al een tijdje van huis bent, is dat echt lekker. In deze tijd van het jaar heel veel bomen in prachtige bloesems.
Hele mooie rustige plek, met alles wat je nodig hebt. Gelegen In een mooie tuin. Hele vriendelijke gastheer.
Wil je rust op een mooi plekje met mooie planten, dan is deze plaats een aanrader. Hele vriendelijke ontvangst door moeder. Vlakbij de mooie via verde, Agost naar Alcoy. Bezoek Emilii Boix, voor mooie keramiek. José, heeft mooe plannen voor de toekomst.
Mooie camping, keurig sanitair. Vriendinnen ontvangst. Niet ver van de via Fluvia een voie verte.
Mooie nieuwe camperplaats. Fietsen naar Crest over de VeloDrôme. Alles wat je nodig hebt. De aanmeldzuil in het Nederlands. Doordat deze in de zon staat, moeilijk te lezen. 3 tarieven voor 24 uur. Hoog, midden en Laagseizoen, €14, €12 en €8, water €2 Een koekjesfabriek aan de overkant, verkoop bij het magasin.
Een leuke plek om te overnachten. s'Avonds komt er iemand van de gemeente langs om het verschuldigde bedrag te innen ( alleen pinnen) €6,- en €0,61 toerbelasting pp. Je kan een code krijgen voor de service in het dorp.
Deze nieuwe plek is echt heel mooi. Alles is tip top in orde en ziet er gezellig uit. Wat een service om je grijswater te lozen, emmer onder de camper en alles loopt meteen weg. Zeer vriendelijke ontvangst. Een plek om nog eens terug te komen.
Vandaag 4 april 2025 is de camperplaats weer open. Aardige dames bij de receptie. €11,- zonder stroom, €12,- met stroom. Prima plek voor deze regio.
Hier een aantal dagen gestaan. We hadden er geen hoge verwachting van, maar dat is niet terecht. Echt een fijne kleine knusse plaats, met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke eigenaars. Meteen aan de via verde. De navigatie stuurt je soms via de via verde waar je niet doorheen kan, even omrijden en via de andere kant doodlopende straat/via verde in rijden. Van te voren reserveren is aan te raden Wij zouden zeker terug komen.
Sitecode: 1965
Het is nu een camping car park. Staat slecht aangegeven. Als je het bord van de camping car park ziet, meteen linksaf, smal straatje. Nu dus toegang met pass etappe. Voorzieningen buiten de slagboom.
Nu in maart zelfs een druk bezochte camperplaats. Gunstige ligging om het centrum en de abdij te bezoeken. Ook leuk om naar Boudou te fietsen, zicht op de Garonne en Tarn. Wat je nodig hebt als camperaar is aanwezig, zelfs stroom inbegrepen bij de prijs.
Wanneer je de stad wilt bezoeken is dit een goede camping. Zowel lopend als op de fiets ben je zo in de stad. Wat ook leuk is om een rondje door het moeras te maken, wat meteen aan het centrum grenst. Op de camping staat bijna elke avond een andere foodtruck.
Wat fijn dat de gemeente deze plaats mogelijk maakt. Je loopt gemakkelijk het centrum in. Alles aanwezig wat je nodig hebt als camperaar, zelfs stroom.
Een goede plek met mooi zicht op het meer. In de zomer zal het wel drukker zijn, vooral voor gezinnen is het een mooie plek. Weer een goede plek met pass etappes.
Prima plek, dichtbij het centrum. Voor ons prima voor 1 nacht
Wat een mooie camperplaats. Alles tot in de puntjes verzorgd en het ziet er gezellig uit. De landwinkel is heel mooi en zo leuk om te zien dat alles vol automatisch geregeld is. Mooie omgeving, willen zeker nog een keer terug komen om meer van de omgeving te zien.
Fantastische plek. Alles gaat op vertrouwen, wij kwamen op zaterdag aan, dan kan je op maandag betalen. De receptie zit bij de benzinepomp. Alles tip top in orde, keuken, eetzaal, douches en toilet, wasmachine, droogkast, drooghout om een vuurtje te maken. Je moet wel over goede gravelroad er heen. Als we in de buurt komen zouden we er weer naar toe gaan
Ga hier niet naar toe. Werden door de eigenaar op afstand aangesproken, dat ze gesloten zijn.
Goede plek als je bij Gekas bent geweest. Betalen voor 24 uur, 120 kronen. Bij ons werkte de pinpas of creditcard niet. Zijn wel binnengekomen door hulp van andere camperaars. Fijne douches en mooie keuken.
Wat een fijne plek. Heerlijk rustig. Gebruik van sauna, waar ook een douche en toilet is. Geen mogelijkheid van legen toilet en vuilwater, op minder dan 3 km is er een camperplaats waar je dit wel kan doen.
Een fijne plek, mede door de hartelijkheid van Dick en Jacqueline. We hebben een mooi rondje gefietst en heerlijk genoten van het vuurtje waar we allerlei lekkers op hebben klaar gemaakt. Dank voor de gastvrijheid.
Goede verharde plaatsen. Zoals eerder beschreven wat kuilen als je op zoek gaat naar een plekje maar is niet echt een probleem. De verzorgingsplaats heeft wel wat onderhoud nodig. Maar je kan je toiletbeugel, water in nemen en evt met emmer vuilwater verwijderen. Fijn fietsen langs de Rhone. Het is heerlijk stil, de vogels fluiten. Voor langere campers kan het inrijden wat lastig zijn.
Goede plaats, met de fiets, via goed fietspad naar het centrum. Op donderdag leuke markt, met veel streek producten. Mooie voie verte te fietsen.
Prima plaats om Tortosa te bezoeken. Leuk oud centrum en mooi uitzicht boven bij het kasteel, nu hotel. Er is ook een via verde, daar komen we voor terug.
Wat een fijne plaats als je deze stad wilt bezoeken. Kom op tijd, snel vol. Wanneer je in Frankrijk al gebruik maakt van Camping car park, is het eenvoudig, je weet hoe het werkt. Lijkt dat de plaats nog verder uitgebreid gaat worden, als alle oude auto's weg zijn.
Wat een heerlijk plekje. Mede door de gastvrijheid van Mimi en Kevin, voel je meteen thuis. Er komen nog een aantal plaatsen bij, waardoor het nog steeds kleinschalig en persoonlijk is. Het heerlijke eten wat Mimi kookt is aan te bevelen, tot aan de camper bezorgd. Wat een luxe.
Een goede plek. De mensen bij de receptie zijn erg aardig. Doen er alles aan om iedereen een goed plekje te geven.
Sitecode: 19539
Hele aardige beheerders. Spreken meerdere talen. Met de bus gemakkelijk naar de stad. Je kan het circuit soms horen, niet hinderlijk. Bezoek aan het Stadhuis is een aanrader. Voorzieningen zijn prima, niet heel ruim. Netjes schoon. Bakker komt 6 dagen in de week op de camperplaats met lekkere producten.
Fijne plek om Murcia te bezoeken. Heel rustig. Heel makkelijk op de fiets naar het centrum langs de rivier. Voorzieningen zijn goed en schoon.
Een heerlijke plek. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Simone is een fijne gastvrouw, elke dag maakt ze een rondje langs de gasten. Op de fiets sta je na 6 km in het centrum van Elche. We hebben 6 dagen mogen genieten, wat voor ons best lang is, dat zegt genoeg. Handig om eerst even contact op nemen of er plaats is.
Sitecode: 2014
Wat een fijne plek om de mooie stad Meissen te bezoeken. Heel veilig. Sleutel om het hek te openen en te sluiten. Alle voorzieningen aanwezig. Mooie verharde plaatsen. Op fietsafstand van de mooie alt stad en de prachtige burcht.
Deze camperplaats is zonder milieusticker niet te bereiken. Kijk eerst of je er wel wilt staan. 1e 4 uur kost € 7,- daarna 0,70 per uur. Eerste weekend oktober, stroom zuilen stuk, net als waterpunt en de betaalautomaat was ook stuk.
Heerlijke plek. Goede voorzieningen. Even telefoontje voordat je erheen gaat. Er staan bordjes op de route er naar toe. Leuk oud centrum en Schloss Branitz met het mooie park aanrader.
Prachtige nieuwe camperplaats met alles wat een verblijf aangenaam maakt. Ruime plaatsen, toilet en douche en afwasplaats. Goede stort mogelijkheden. Een leuke vuurplaats met zithoek waar gezellig bloemen staan. Je wordt heel vriendelijk ontvangen. Heerlijk fietsen en wandelen, je hoort alleen de vogels. En natuurlijk lekkere asperges eten.
Goede camperplaats, overdag hoor je een beetje het verkeer, schacht is het stil. Met de fiets klein stukje naar het centrum. Het geld wordt in de avond opgehaald, kost inmiddels € 6,-
Wat een fijne plek. Heerlijk rustig, mooi uitzicht. Lekkere rosé en rode wijn. Aanrader als je in de omgeving bent en zelfvoorzienend.
Dit is een heerlijke plek. Met P Verde app kom je op de camperplaats. Me de app kan je ook stroom activeren en betalen, let op, 2x dezelfde nrs. Sta je boven eerste plaats nr, sta je beneden door stollen 2e plaats nummer. Mooie via Verde aan de overkant van de weg. Naar het westen leuker dan naar oosten fietsen. De tunnels zijn erg koud.
Een fijne camperplaats, bij een leuk, gezellig dorpje. De coördinaten moeten zijn: 43.128409 -2.546336 Wanneer je het dorp inrijdt, door rijden tot je borden met camperplaats ziet. Tot je bij rotonde komt daar staan meerdere borden.
Mooie locatie om na een bezoek aan 1 van de Hollywoid sites, te overnachten. Zo blijf je nog even in de sfeer. Vriendelijke ontvangst door Lea en alles ziet er goed verzorgd uit.
Wat een mooie plaats. Zeer vriendelijke ontvangst door een jonge man in het Engels. Op de fiets snel in het centrum en via een mooi fietspad ongeveer 8 km sta je bij zee.
4 sterren vanwege de ligging om de stad te bezoeken. 3 sterren voor de locatie. Op de fiets via prachtige fietspaden, na 4 km ben je o.a. bij het Alcazar. De hele stad is fiets vriendelijk. De locatie is wat minder maar je staat wel veilig en je hebt alle voorzieningen. Je kan je aanmelden bij de poort. Betalen wanneer je weggaat. Alleen de plaatsen vooraan hebben stroom. Voordat je je aanmeld eerst kijken of je stroom kan afnemen.
Gemeente Doña Mencia complimenten voor deze mooie plaats. € 3,- per nacht in het weekend vanaf vrijdag € 7,- of je nu 1 of 2 nachten blijft. Stroom € 4,- per dag. Douche munten € 1,- 5 minuten. Prachtig fietsen over de via verde naar 2 kanten. Meteen vanuit de camper opstappen. Heerlijk en niet duur eten in het centrum bij Casa Morejon, aanrader. Loop door de leuke bloemen straatjes.
Wat een gastvrije mensen zijn Angela en James. Heerlijk gegeten van het lekkers wat James heeft klaar gemaakt. Zij vertellen beide graag over Spanje en weten veel van Sevilla, je krijgt allerlei tips. Ook als je weer op pad gaat, je hebt vragen dan mag je Angela appen. Wij hebben genoten, ook al waren we er maar 1 nacht.
We zijn aller vriendelijkst ontvangen, verteld waar we konden staan, mooi verhard, douche en toilet. Heerlijke kaas gekocht. Op de fiets naar de kust gefietst, kleine stukjes lopen door het mulle zand. Prachtige kust. Het is er ontzettend stil. Wanneer je afslaat bij de groene beachvlag, dan kom je er gemakkelijk.
Weer een fijne camperplaats ontdekt. We hadden gebeld en toegangscode gekregen. Havenmeester kwam later langs, stroom aangesloten, altijd wat te zien in de jachthaven. Mooi gefietst naar Ravenstein.
Fijne plek, heerlijk rustig. Wij hebben er heerlijk gefietst.
Sitecode: 20243
Een leuke plek om te overnachten, vriendelijke eigenaar, die altijd in is voor een praatje. Niet geheel vlak, op sommige plekken heb je blokken nodig . Sanitair op de camping wordt opgeknapt, dan is het betaald, de oude douches, prima, zijn nu nog gratis.
Leuke plek om te overnachten. Heel stil, als de bezoekers weg zijn.
Eenvoudige camping, ontvangst niet erg uitnodigend. Voorzieningen prima, stort, buiten de poort bij de camperplaats. Bezoek aan het Chateau is een aanrader.
Altijd leuk een gemeente camping, eenvoudig, maar alles aanwezig en niet duur. Het betalen wat omslachtig, 500 meter verder gaan betalen, over het fietspad lopen is gemakkelijker dan langs de weg. Wij stonden meteen aan het fietspad en de Maas. Goed fietsen langs het water.
Leuke plek, heel rustig, de vogels hoor je fluiten. Er zijn inmiddels 4 plekken gerealiseerd. Lozen chemisch toilet mogelijk en lozen afvalwater, maar dit is nog in opbouw. Aardige beheerders
Wanneer je dit hele leuke stadje wilt bezoeken is het een prima eenvoudige plek om te overnachten. Eind september werd het geld wat vroeger opgehaald toen het nog licht was.
Het doet misschien wat vreemd aan, maar het is een prachtige plek om dit leuke schiereiland te bezoeken. Pak de fiets en rij lekker rond. Enkele supermarkten dichtbij. Zeer vriendelijke ontvangst en het is er rustig. Wij hebben in september 2021, 2 mooie dagen gehad.
Een heerlijke rustige plek achter een restaurant. Aan een riviertje. We hebben lekker gegeten, de mensen doen erg hun best om het je naar de zin te maken.
Bragança goed geregeld voor onze campers om hier te overnachten, meteen onder de oude stad, met gratis water en lozen vuilwater en cassette toilet. Voor het lozen van vuilwater wel aardig manoeuvreren.
Wanneer je deze stad wilt bezoeken san is het een goede overnachtingsplek. Voor €5,- in een stad overnachten, bovendien ook nog op loopafstand van deze verrassende mooie stad. Nummer herkenning werkte bij ons niet goed bij het uitrijden, maar werd goed opgelost.
Ezcaray een 10 voor deze mooie plaats, keurige plekken, voldoende ruimte en gratis voorzieningen.
Sitecode: 12047
Wil je San Sebastian bekijken en beleven dan is dit een goede plek. Zorg dat je er in de ochtend al bent, dan vertrekt iedereen en heb je nog plaats. Pak de fiets en ga naar de oude stad over goede fietspaden. Plekken wel klein, maar je gebruikt deze plek alleen om te overnachten
Mooie rustige plaats om te overnachten. Als je gebruik wilt maken van stroom sta je achteraan, minder uitzicht.
Wat een heerlijke plek om te staan. Mooi fietsen. Meteen over de brug het fietspad op. Wanneer het druk is staan er ook campers achteraan op het gras.
Heerlijke kleine camping aan een rivier. Super vriendelijke Belgische eigenaar. Mooie plekken. Wij hebben heerlijkeen kanotocht gemaakt, wordt naar het beginpunt gebracht. 3 dagen gestaan in september 2021.
Wat een verrassing deze stadscamping. Al zo vaak langs deze stad gereden, een aanrader om hier een paar dagen te vertoeven. Leuke stad, door het park lopend te bereiken en fietsen langs de Moezel. Plekken zijn niet heel groot wat lengte betreft. Voorzieningen zijn goed. september 2021 was de camping eind vd dag völ
Wij stonden hier begin september. Slagboom stuk, mochten er gratis staan met stroom. Meteen bij het fietsknooppunt. Mooie fietstocht gemaakt.
Mooie nieuwe camperlocatie met verharde plaatsen. Bij mooie forellen visvijvers.
Wat een mooie camperplaats. Doordat je alle faciliteiten van de camping kan gebruiken is het top. Een heerlijke wandel en fietsomgeving. We hebben 5 dagen genoten, voor het hoogseizoen vonden wij het erg rustig.
Wat een heerlijke plek en wat sta je er mooi. Vriendelijke havenmeester. Goede voorzieningen. Komen graag nog eens terug
Coördinaten moeten zijn N 52.73740 E 6.27341. Mooie camping met verharde plaatsen op verschillende veldjes.
Een heerlijke plek voor je rust. Vriendelijke eigenaar, die op verzoek een heerlijk ontbijt maakt. Komen hier zeker terug. Prijs is nu € 15,-