@Yilla

7m
Ander
Buscamper
Bezit

Perfecte plek voor campers die zelfvoorzienend zijn. Rustig, naast de rivier, verschillende vuurkorven. Gewoon heerlijk!

Ja, er is wat lawaai van de straat en ik weet niet zeker of het Sani-station werkt omdat ik het niet heb gecontroleerd, maar we hadden een aangenaam verblijf * Gratis *! We bezochten het stadje en genoten. Perfect voor een avondje uit.

Perfecte plek om te parkeren voor een stadsbezoek. Slechts 5 euro per dag en één euro voor elektriciteit. Rustig 's nachts.

Gewoon een grote parkeerplaats, niets meer, niets minder. Maar niet klagen, de camping is gratis en rustig! Perfect voor een bezoek aan het mooie stadje Fjällbacka en / of wandelingen en fietstochten.

Vriendelijke eigenaren en een schattige kleine hond gaven ons een warm welkom. Zeer rustige plek om te overnachten. We betaalden 200 SEK all in. (Elektriciteit, toilet, douche)

Mooie kleine jachthaven om de nacht door te brengen. Elektriciteit werkt weer dus geen problemen daar. Mooi en stil.

Heerlijke camping voor campers. De stad Wolfenbüttel is ook mooi en we hadden een leuke tijd om te bezoeken.

Prima camperplek. Wij kwamen na 19.30 uur aan dus kondennen nergens betalen. (infobord verwees naar betaal locaties die al lang dicht waren) Vlakjes met een groepje jongeren met 'stoere' auto's, maar die vertrokken gelukkig weer snel.

Wat een leuke site. Gewoon perfect. Rustig, naast water met grote en kleine vissen en allerlei soorten vogels. We liepen langs het meer iets verderop op de weg, wat ongeveer een uur duurde en zo mooi was. De stad zelf is klein maar met mooie oude gebouwen en een indrukwekkend kasteel. Een echte parel deze camperplaats!

Perfecte plek en allemaal gratis👍

We gaan meestal nooit naar de duurdere campings, maar vandaag wilden we er een proberen. De pluspunten: prachtig uitzicht op de rivier, zwembad en ruime plaatsen. Minpunten: camping is niet onderhouden en niets speciaal genoeg om dit bedrag te betalen. Zelfs geen wifi, behalve in het restaurant. We komen hier niet terug..

Goede locatie voor tankstation. Water, elektriciteit, toiletcabines en grijs water. Tokens beschikbaar bij tankstation. Allemaal gratis!

Prima plek voor een doortocht. Lekker rustig met uitzicht op de druivenvelden. Dorp stelt niets voor. Supermarkten op fietsafstand.

Heerlijke rustige plaats voor een overnachting. Niets voor mensen die niet van rust houden of het eng vinden om alleen te staan. ;) De toiletten waren helaas niet schoon, maar ach we hebben zelf een toilet in de camper dus dat geeft niet. Toen wij bij het kerkje gingen kijken begonnen de nonnen net te zingen. Wij stonden buiten en hebben genoten van de zang. Het was een erg speciaal moment. :)

Sitecode: 19291

Heerlijke rustige camperplaats bij de boer/hotel/restaurant. 1 toilet en 1 douche voorhanden, beide waren nieuw en schoon. Prachtig zwembad! Voor zowel het gebruik van toilet/douche en zwembad werd 1 euro extra per dag berekend. Geen geld! Het winkeltje verkoopt allerlei producten maar wij waren gelijk verslaafd aan de appelsap en hebben 2 flessen leeggedronken op 1dag. ;) Voor zover wij konden zien is er geen stroom maar dat hadden wij ook niet nodig.

We wilden hier een nacht doorbrengen maar bleven een tweede nacht. Mooi kampzicht. Het was vrij rustig aan het einde van het seizoen. Toiletten en douches zijn oud, maar vrij schoon. Treinstation in de buurt waar we de trein namen om Lyon te bezoeken, wat geweldig was. We betaalden 10,50 per nacht zonder elektriciteit.

Mooie camping. Klein zwembad, mooie toiletten en douches en veel ruimte. We betaalden 14,50 all-inclusive voor 2 personen en campervan. Winkels in de buurt. Een aantal foto's geüpload zodat iedereen kan zien hoe leuk het eruit ziet.

We waren er net, maar geen van onze 4 bankkaarten werd geaccepteerd en de afvoer van grijs water was verstopt.

Heerlijk plekje om te overnachten. Eigenaren zeer vriendelijk. Wij hebben DKK 20 betaald voor stroom. Staan is gratis. Ze hebben zelfs wat tuinmeubeltjes waar je gebruik van kunt maken.

Wij waren niet zo enthousiast over deze plek. Bij aankomst was totaal niet duidelijk waar we moesten staan omdat alles vol stond met auto's met boottrailers. Uiteindelijk hebben we ons er maar tussen gepropt. Het was erg druk, ondanks naseizoen en 's nachts hebben we lang wakker gelegen door een of ander houseparty in de buurt (waarschijnlijk gewoon pech gehad). Toiletgebouw en douche waren ok, maar voor prijs/kwaliteit ook niet bijzonder. We hebben op duidelijk betere plekken gestaan dan hier.

Wij zijn verder gereden. Plek is in industriehaven.

Zeer mooie plek aan het kanaal. 185 kronen per nacht inclusief stroom, water, douche, toilet, wasmachine en droger. Bij aankomst betalen bij restaurant Kapten Bille's (daar zijn ook de toiletten enz.). Alles ziet er vrij nieuw uit. Wij hebben heerlijk op de aanlegsteiger gezeten. Enige minpuntje: verkeershinder van snelweg als de wind verkeerd staat.

Zoals onze voorgangers al schreven, een zeer mooie rustige plek nabij meertje en watermolen en naast een 3000 jaar oude grafheuvel die net gerenoveerd is en waar je in kan kijken. Een echte aanrader deze plek!

Heerlijke rustige plek om te overnachten op onze trip naar Zweden!

Prima plek, maar helaas hadden wij wel wat last van de snelweg zo vlakbij. Hadden we kunnen verwachten natuurlijk, maar anderen schreven dat ze er geen last van hadden. Blijkbaar zijn ze meer lawaai gewend dan wij.

Heerlijke plek met weids uitzicht over de velden! :) Super sanitair. Vriendelijke eigenaren.

Sitecode: 20937

Heerlijke rustige plek en toch vlakbij uitvalswegen. Wij gaan hier zeker vaker komen!

Sitecode: 20264

Op zich is het een mooie locatie maar helaas waren er een hoop hangjongeren aan het blowen op nog geen meter van onze camper. Wij vonden dit niet prettig en we zijn dan ook verder gereden.