@Yoare
Fijne camping in een werkelijk prachtige omgeving. Verwarmd sanitair met heerlijke douches en schonen toiletten, zeep en papier aanwezig. Warm water voor de afwas. Water innemen/lozen in orde. Veel plekken met prachtig uitzicht. Divers gebied voor hiken direct vanaf de camping. En uiteraard surfen! Zarautz leuk stadje. €35 p.n. nette prijs voor aangebodene. Naar mijn ervaring 1 van de betere campings tijdens onze reis van 4 mnd in Spanje/Portugal
Mooie camping op heuvel in leuk plaatsje Zumaia. Sanitair in orde en schoon. Vriendelijke service. Prachtige omgeving voor wandelingen direct vanaf de camping. Met de trein is het 45 minuten naar San Sebastian. Honden zijn toegestaan in de trein.
Prima camping aan de buitenkant van Salamanca. Sanitair in orde en zeer schoon. water innemen en lozen goed geregeld. Op de fiets ben je in 20 minuten in centrum. Salamanca is een leuke en bovendien mooie stad. Prijs - kwaliteit naar mijn mening in orde. Tevreden met ons bezoek!
Camping aan de rand van Coimbra, met Uber of Bolt ben je zo in het centrum. Was zeer rustig tijdens ons bezoek in Februari. Douches matig en niet erg schoon, idem voor toiletten. prijs aan de hoge kant, rond 35 per nacht.
Fijn verblijf gehad. Wat mij betreft 3.5 sterren = goed. Kleine camping, 12 plekken (CP?) bij iemand in de achtertuin, veel groen. Vriendelijke ontvangst met uitleg. 2 douches + 3 toiletten zijn schoon. Zwembad+keuken aanwezig, niet gebruikt. P.n. kun je 1 was+drogen doen. Ligt in een woonwijk vlakbij strand. BOLT ≈ €10 naar Porto. €50 p.n. is m.i. aan de hoge kant ondanks het serviceniveau en gebodene faciliteiten. Weinig alternatief in Porto
Prima uitvalsbasis op weg richting Porto. Heel rustig in februari. Sanitair heel netjes, schoon en vrij nieuw. Fijne douches. Water innemen en lozen prima. Een van de betere Orbitur campings, heb er al een aantal gehad die matig waren, deze sprong er positief uit. Pal aan het strand, heerlijk. Wel weinig groen. Kosten: ong 25 per nacht voor camper, elektra, 2 personen en hond.
Prima stadscamping in een fijne groene omgeving. Plekken zijn ruim en verhard, hebben een picknick tafel en water/stroom. Diverse sanitair gebouwen met goede douches, kan allemaal wat schoner imo. Water innemen/lozen goed geregeld. Zowel op als rondom de camping fijn wandelen met de hond. Centrum met Uber tussen de €8 & €10. Op loopafstand bevindt zich een shoppingmall. Veel geluid van de autowegen. Prijs €31 p.n. voor 2 pers, hond + elektra.
Prima camping in een leuk plaatsje. Lijkt er op dat ze momenteel eea aan het renoveren zijn. Je mag zelf een plek uitzoeken, veel groen en ook veel zand. Er is een vernieuwd douche en toilet gebouw zeer fijn. de overige zijn zeer gedateerd! Water lozen en innemen is prima geregeld. Wasmachine en droger aanwezig. Kosten voor camper met elektra, 2 personen en hond rond de 21 euro.
Camping is prachtig gelegen op een heuvel met veel naaldbomen. Camping ziet er versleten en slecht onderhouden uit, zoals de meeste van deze keten. Alles wat je nodig hebt is er maar sprankelen doet het niet echt meer. Douche en toilet waren schoon. Je mag zelf een plek uitzoeken. Water innemen en lozen goed geregeld. Kosten rond de 25 euro per nacht voor plek met stroom voor 2 personen en hond.
Sitecode: 19429
Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Rhonda. wij stonden op de CP dus niet de camping. Wij stonden hier begin januari en het was er erg rustig. Prima gravel plekken, ruim zat op het moment dat er niet veel mede camperaars zijn. Sanitair sober maar werkend en schoon. Water innemen en lozen ook prima. Receptie erg hartelijk. Rhonda is een kleine 20 minuten wandelen. kortom ideaal dus.
Redelijke camping gelegen in een landelijke en dennebos omgeving. Sanitaire faciliteiten redelijk. Op het moment dat wij er verbleven waren de toiletten niet schoon. Water innemen en dumpen goed geregeld. Tijdens regen zeer modderig gebeuren helaas. Vele overwinteraars op de camping. Er zit een barretje en winkel op de camping die open was in laag seizoen. Conil op fietsafstand. Ook fijn wandelen met de hond.
Zeer grote camping maar als je eenmaal een fijn plekje heb weten te vinden (is een uitdaging) is het er heerlijk toeven. Veel bomen dus heerlijk groen, wel veel zand plaatsen. Het sanitair is schoon en werkt uitstekend, prima douchen! Water innemen en lozen is slecht geregeld en onduidelijk aangegeven. Medewerkers zijn zeer hartelijk. In de omgeving heerlijk fietsen. Centrum is Olhão is leuk, met de uber naar Tavira of Faro 8 euro of met de trein
Zeer matige camping naar mijn mening tegen een veel te hoge prijs, 29 euro per nacht! Camping is zeer groot en mag zelf je plekje uitzoeken. Sanitair schoon maar verouderd en gebrekkig, douche heeft amper druk. De hele camping oogt allemaal slecht onderhouden en gebrekkig. Weinig andere opties in omgeving Lagos. Langs de kliffen hiken is een aanrader. Uber kost 6 euro naar Lagos, Luz is te lopen.
Zeer fijne camping voor bezoek aan Granada, met de fiets ben je binnen 20 minuten in het centrum. Sanitair prima en schoon. Prima camper plekken. Water innemen en lozen goed geregeld. Supermarkt en winkels op loopafstand. Enige minpunt: gehorig ligt aan een drukke weg en tijdens ons bezoek veel geluid van restaurant bezoekers laat in de avond. Indien je een plek aan de achterzijde van de camping hebt zal dit minder gehorig zijn verwacht ik.
Goed gelegen CP voor bezoek aan oude centrum Córdoba. Openbaar vervoer op loopafstand, trein of bus. Fietsen 25 minuten. De CP beschikt over gravel en gras plaatsen, niet heel ruim. Water lozen en innemen goed geregeld. 1 toilet aanwezig en geen douche. Directe omgeving is verder niet aantrekkelijk naar mijn mening. Medewerkers uiterst vriendelijk! Vreemd: afval dien je in de vuilnisbak op straat af te voeren. Geen containers op de camping...
Hele fijne camping aan zee en prachtig groen. Komen hier nu voor de 2e keer. Natuurpark en Denia op loopafstand. Sanitair in orde en schoon. Jammer dat er geen korting mogelijk is bij een langer verblijf (10 dagen verbleven).
Wij hebben hier een nacht gestaan onderweg naar Andalusie. Prima CP, aardige medewerkers en ligging gunstig. Douche kost 1 euro, toilet redelijk schoon. Water vullen en lozen goed geregeld. Supermercado op loopafstand. Zeer onaantrekkelijke omgeving naar mijn smaak.
Prima CP voor bezoek aan Valencia. Op de fiets of met de metro ben je binnen 30 min in centrum. Ontvangst heel vriendelijk en behulpzaam. Sanitaire voorzieningen krap en beperkt maar wel schoon. Overige voorzieningen en plaats prima. Goede pizza foodtruck op het terrein. Helaas zijn er momenteel bouwwerkzaamheden aan de weg naast het terrein. Dit maakt sochtends vroeg al enorm lawaai.
Wij hebben hier twee nachten gestaan opweg naar Zuid-Spanje. Prima CP en momenteel sfeervol met alle kerstversiering. Douches en toiletten schoon. Één douch/toilet voor heren en meerdere voor dames. Lozen en innemen goed geregeld! Palamos ligt op fietsafstand, supermarkt om de hoek. Hond uit laten kan prima, bij de uitgang naar links en je zit in de heuvels. Eigenaren zeer vriendelijk!
Prima parking op weg naar het zuiden. Geen faciliteiten. Kaart afnemen voor entree aan een automaat. Minpunt: poblemen met stroom, te laag ampèrage.
Prima camping voor op doorreis naar Spanje. Gunstige ligging tov snelweg. Douche en toilet verouderd maar schoon! Hond uitlaten kan prima langs de Rhone. Een half uur lopen naar centrum Avignon. Zou er zeker terugkeren!
Meer dan prima camping voor een bezoek aan Kopenhagen. De bus (lijn 150s) stopt voor de camping en in 20 min ben je in de stad. Faciliteiten zijn prima in orde en beheerders zeer behulpzaam! Een nadeel van deze plek is dat het pal aan de snelweg ligt, hinderlijk maar mee te leven wat ons betreft. Veel andere fijne opties zijn er helaas niet. Prijs: 49,50 per nacht voor camper met stroom en twee personen.
Gemiddelde camping, voornamelijk vaste plaatsen. Faciliteiten in orde, niet spectaculair. Kosten: €49,50 per nacht voor een camper, 2 personen en stroom. In mijn opinie vrij sfeerloze camping, de omgeving is wel prachtig en de dorpjes zijn gezellig en de moeite waard.
Nette camping met ontzettend goede faciliteiten pal aan de E6. Fijn voor een doorreiscamping. Wel wat lawaai van de snelweg. Super fijne sauna. Douches en toiletten schoon. Mooie plekken direct aan het Fjord.
Fijne en gemoedelijke camping, aan een kabbelende rivier en rustige omgeving. Nauwelijks last van de E6. Vriendelijke en zeer behulpzame Nederlandse eigenaren. Alle faciliteiten aanwezig en toiletten en douche echt schoon en goed onderhouden. Douchen bij de prijs inbegrepen. Aan te bevelen!
Eigenlijk een prima camping: mooie ligging en fijne faciliteiten die schoon en prima onderhouden zijn. Vuil legen + schoonwater geregeld. Alleen 60 euro per nacht voor voor een camper met 2 personen en elektra is wel buiten proportioneel (en schofterig) naar mijn mening! Geen andere campins in de nabije omgeving helaas... Oja dan ook nog douchen a 15 nok :) Met de bus ben je binnen 25 min in centrum, fijn. Kiosk handig en maakt een prima pizza!
Camping heeft een prima ligging als je dichtbij de preikestolen wilt overnachten. Wij hebben een deel gefietst en een deel gelopen naar de ingang, 1 uur ong. Met de camper ben je zo boven ;) Verder een vrij matige camping naar mijn mening. Deed ons denken aan een festivalcamping, heel massaal! Douche en toilet de hele dag smerig toen wij er waren. Mag een plekje uitzoeken, leuk maar ook wat chaotisch. Bij uitchecken stonden we in de file!
Prima camping net buiten Fjallbacka centrum, op de fiets wel prima te bereiken! Faciliteiten in orde en schoon wel wat gedateerd. Prachtige wandelingen te maken rondom de camping. Vriendelijke ontvangen.
Leuke camping op een bijzonder locatie. Wel vol, druk en duur. Douche en toilet zijn schoon, andere faciliteiten ook in orde. Fijne wandeling naar stadje (1km). Hebben hier met veel plezier twee nachten gestaan.
Prima camperplek voor een nachtje. Faciliteiten vrijwel nieuw en brandschoon. Heerlijke douche. Eigenares uiterst vriendelijk. Zeer betaalbaar. Heerlijk wandelen met de hond naar het strand!
Prima camping voor op doorreis. Faciliteiten in orde en redelijk schoon. Ontvangst niet heel vriendelijk! Bij uitrijden slagboom door overhangende tak kras op de camper cadeau gekregen. Heel ongelukkig. Om dit voor andere te voorkomen gemeld bij receptie (eigenares?) dit werd defensief en verongelijkt ontvangen. Mocht je deze camping bezoeken let dan beter op dan ik bij het uitrijden :)
Prima camping met mooie ligging aan zee. Faciliteit goed en schoon. Ruime en vlakke plekken. Leuk stadje op fietsafstand! Zeer hartelijke ontvangst. Mooie wandelingen met de hond te maken in de omgeving.
Mooi gelegen camping met heerlijke wandel mogelijkheden (met hond) door bos of aan zee. Alles op de camping is goed geregeld, schoon en prima faciliteiten. Wel zeer prijzig naar mijn mening. Wel wat anoniem, geen personeel gezien.
Fijne camping met hartelijke ontvangst! Camping pal aan de zee, prachtige (gras)plekjes. Heerlijk stil en rustig toen wij er stonden. Faciliteiten wat verouderd met werkt prima en is schoon. Geen supermarkt op loop/fietsafstand.
Heerlijke rustige en knusse camping gelegen aan een fjord met slechts een tiental plaatsen. De plaats betaal je via een automaat bij de slagboom. 4 sterren en niet 5 ivm de toileten en douches. Dit is een soort cabine met 1 douche en twee toiletten, erg krap allemaal. Wel schoon en werkt prima. Fijn om te wandelen, ook met hond! Supermarkt op fietsafstand (15 min). Tevens een aantal lang kampeerders, erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Heel fijn!
Prima camping voor een nachtje. Handig als je de veerboot wilt nemen. Wel ontzettend (te) duur: €39 per nacht voor 2 personen en hond camper en stroom. Zal er niet gauw terug komen.
Prima camping op steenworp afstand van de werkelijk prachtige mullerthal routes, ideaal dus. Overdag lekker wandelen en 's avonds kampvuurtje bij de camper :) Prijs is €20 p/n voor 2 personen. Sanitair allemaal in orde en schoon! Het is een vrij grote camping maar in september tijdens ons bezoek niet druk. Kom er zeker weer eens terug!
Een eenvoudige en rustige camping en voor mij hartstikke prima voor een nachtje. Veel groen dat is fijn. Faciliteiten verouderd maar prima functionerend en zeer schoon. Het stadje Narbonne (waar ik weinig aan vond persoonlijk) ligt op fietsafstand langs het kanaal. Strand ook niet ver weg. Wifi werkte aardig. Betaalde € 18,02 voor 1 persoon zonder elektra, wel wat prijzig imo.
Fijne groene camping aan een klein kabbelend beekje met hartelijke beheerders. De camping ligt op fietsafstand van Foix en er zijn een aantal leuke wandelingen vanaf de camping. en vele wandelroutes in de nabijheid. Sanitair prima in orde en schoon. Overige faciliteiten ook in orde, zelfs een compressor om de banden van lucht te voorzien. Betaalde € 14,90,- p.n. voor 1 persoon zonder elektra. Ook handig; een supermarkt op fietsafstand (Lidl).
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Quillan. Prachtig gebied en mooie wandelroutes (katharen trail) daar kwam ik voor. Douches en toiletten zijn niet schoon helaas of beter gezegd gewoon smerig. 10 euro voor een nacht voor 1 persoon zonder elektra. Stond er tijdens paasweekend met drie andere campers, heerlijk rustig dus!
Locatie voor bezoek Carcassonne ideaal, korte wandeling naar de vesting of het stadje. Het is een zeer grote camping met ruime plekken. Douches zijn bizar slecht: lauw laf straaltje en niet schoon. Toiletten ook niet schoon. Jammer maar helaas. Prima voor een nachtje dus. 17.5 p.n. voor 1 pers zonder elektra.
Camping direct aan het strand. Leuk dat je zelf een plek mag uitzoeken. Sanitair en voorzieningen in orde. Stond er in de paasvakantie, dat is dan weer net geen pretje naar mij ervaring. Na 1 nacht weer vertrokken. Te druk, rumoerig en chaotisch. Laag seizoen prima toeven hier lijkt me.
Ivm enorm slecht weer hier gestaan. Het is een mega grote camping, daar moet je van houden, niet bepaald charmant in mijn ervaring. Verder wel allemaal prima geregeld hier. Grote grind plekken met wasbak. Sanitair en voorzieningen dik voor elkaar. Alles werkt met slagbomen en hekken waarvoor je een sleutel krijgt. Gratis wifi werkt niet! Met acsi 20 euro per nacht voor 1 persoon.
Wat betreft locatie een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Valencia. Halfuurtje fietsen over mooie fietspaden langs het strand en je ben in het groene hart van de stad. Camping met veel stacaravans en kleine camper plekken. Sanitair in orde. Wel jammer van de ontzettende onvriendelijkheid bij de receptie. Zeker niet gastvrij naar mijn ervaring. Betaalde 14 euro per nacht met Acsi.
Flinke rit om er te geraken maar dat is het dubbel en dwars waard! Een kleinschallige camping in een natuurlijke omgeving. Uitzichten op bergen en sneeuwtoppen. 20 min doorrijden en je zit in de sneeuw! Er is een ontzettend vriendelijke uitbater die je hartelijk ontvangt en veel tips geeft over de omgeving. Vanaf de camping zijn er diverse wandelingen te maken. Sanitair en voorzieningen zijn in orde. Kortom, een ontzettend fijne plek!
Redelijke klim om er te komen maar prima te doen allemaal. Camperparking ligt boven aan een dorp, wat saaie grindparking naar mijn smaak, leuk voor de nacht. Bellen bij aankomst, beheerder komt dan op later moment langs. Sanitair ligt naast de CP bij het voetbalveld. Vrij nieuw en schoon. Wel een sleutel voor nodig die in sleutelkluis zit. Vanaf de CP verschillende wandelroutes. Mooi uitzicht op oceaan en stilte! Wifi werkt uitstekend.
Heerlijk douchen hier :)) Verder okay camping 18 euro betaald voor 1 persoon zonder elektra. Mooie uitzichten op het stuwmeer. Vanaf de camping kun je wandelen rond het stuwmeer. Er zijn diverse routes. Wifi werkt hier uitzonderlijk goed.
Wat een herrie van de autoweg die er naast ligt. Had er geen nacht langer willen staan. 17eu p.n. 1 persoon zonder elektra duur imo, maar begrijpelijk want geen andere opties in de nabijheid. Verder OK camperparking met sanitair en voorzieningen om Malaga te bezoeken. Met de fiets ben je er zo. Sanitair in orde, douchen tegen betaling. Reserveren onmogelijk, kwam om 13.30 uur aan en nog meerdere plekken beschikbaar. Gratis wifi werkt niet.
Locatie tov surf canos ideaal. Verder okay camperparking. Sanitair in orde en schoon. Imo wel onhandig om schoon te maken op tijdstip dat de meeste mensen er gebruik van maken. Douchen kost 1 euro per 5 min. Kleine kiosk met broodjes e.d. maar vrij prijzig wat mij betreft.
Giga camping maar rustig tijdens verblijf in maart. Groot veld met bomen, kunt je eigen plek kiezen. Sanitair prima in orde. Ligt wel wat ver van alles dus camper nodig voor alles. Voor de prijs voor 2 personen zeker in orde.
Leuke camping met een aardige prijs. Faciliteiten prima en goed onderhouden. Het is een uitgestrekt terrein met vele hoogte verschillen en vele leuke plekjes voor je camper. Aardige personeel bij receptie en vele leuke mede camperaars. Goede uitvalsbasis voor omgeving en aantal hikes vanaf de camping.
Prima camping tegen prima prijs. Ideaal gelegen tov luchthaven moest iemand ophalen, anders zou ik hier niet snel gaan staan. Was vrij rustig toen ik hier stond. Sanitair schoon en onderhouden. Gelegen aan een mooi strand. Vriendelijke medewerkers.
Prima plek om te staan. Ontvangst zeker niet onvriendelijk. Het is inderdaad gedateerd, slecht onderhouden en niet super schoon. Maar zo vreselijk als ik in de reviews lees is het naar mijn ervaring niet. Voor 8,50 voor 1 persoon zonder elektra wat mij betreft een prima deal. Warme douche en toilet, paar minuten lopen en je bent midden in het stadje, strand/kliffen in de buurt, SPAR op de hoek, super aardige mede-gasten en 's nachts rustig.
Zeer vriendelijk ontvangst. Centrum Faro op fietsafstand en diverse supermarkten in de buurt. Ligt langs een drukke autoweg, geluid erg aanwezig en naar mijn ervaring storend (vooral in de avond), ben je sensitief voor geluid geen fijne plek. Toilet en douche kosten 50 cent per keer. Beide schoon en netjes. Wel vervelend om 50 cent te moeten betalen om even snel te plassen... Wassen kost 5 euro, droger 3 euro. Wifi werkt goed!
Aardige gastvrouw, idem ontvangst! Groot terrein in een boomgaard waar flink wat plekken voor campers zijn. €10 p.n. voor 1 persoon zonder elektra. Sanitair werkt prima en redelijk schoon. Douche kost 0.50 voor 8 min. Wel minder dat men 's ochtend hun chemische toilet komt legen terwijl je staat te douchen of tandenpoetsen (stank!). Aantal leuke dieren op het terrein, o.a. kleine paardjes die gezellig komen buurten bij je camper.
Grote sfeerloze camping gelegen aan dorp Rocio. 17 eu p.n. zonder elektra voor 1 persoon. Sanitair en voorzieningen schoon en goed onderhouden.
Naar mijn bescheiden mening ronduit slecht voor 15 euro per nacht. 1 toilet en douche voor mannen, idem voor vrouwen voor alle campers en boten. Prima maar zorg dan dat het schoon is en werkt. Mannen douche en toilet vies, slecht onderhouden, douchekop kan je niet ophangen etc. Vrijwel alle afvalpunten bij parkings overvol en worden niet geleegd. Enige pluspunt is imo de locatie: met de fiets of bus ben je zo in de stad.
Prima camping nachtje gestaan op het hoger gelegen deel. Mooie uitzichten! Veel wind maarja is Tarifa. Sanitair prima in orde en schoon. 14 euro per nacht voor 1 persoon zonder elektra.
Prima ligging, kwartier lopen naar ingang van park. Sanitair (waar ik voor kwam) erg krap: douched niet fijn. Ook water niet heel warm, verder wel heel schoon. Prijs: 16.5 p.n. zonder elektra voor 1 persoon. Vrijstaan een heel goed alternatief in dit gebied.
Levendige camping met veel groen. Er zijn grote en kleine plekken. De kleinere plekken zijn goedkoper, echter de meeste te klein voor mijn camperbus. Grote plek is € 20 p.n. inclusief stroom. Diverse sanitairgebouwen, vrij schoon alleen sommige zeer gebrekkig. Ligging ideaal, aan het strand. Nachtje op doorreis verbleven in feb 2022. Aanrader: goede ontbijt en (barista) koffiezaak op 5 min lopen: Szimpel.
Vrijwel de enige optie in Nerja en dat is te merken. Prijs hoog: 25 p.n. Volgeboekt: stond zelf (meerdere campers trouwens) op een plek wat geen officiële plek is. Moest in Nerja zijn anders had ik verder gereden. Sanitair schoon maar wel gebrekkig imo. Verder wel hele mooie plek met veel groen. Locatie ook prima.
Aangename camping voor een overnachting in dit ruige gebied. Alle voorzieningen aanwezig en goed onderhouden en schoon. Prijs prima 9,90 p/n voor 1 persoon zonder elektra. Betreft een zeer grote camping met veel overwinteraars.
En...? Vriendelijk ontvangen? Kan hartelijker. Mooie camping? Niet naar mijn smaak. Goed sanitair? Tja het werkt. Niet schoon maar ook niet vies, ruikt naar rook. Goede locatie? Het ligt aan het strand, wel een weg ertussen... Goed geslapen? Absoluut! Kost dat dan? 22 euro p/n voor 1 persoon zonder elektra. Kom je nog eens? Nee zeker niet.
Leuke camping, fijne gemoedelijke sfeer. Zeer groen, veel bomen/struiken. Niet al te groot wat mij aanspreekt, wel veel vaste overwinteraars. Ligging ideaal aan strand in rustig gebied. Kwam er vanwege de wandelgebieden in NP Montgo. Daar wandel je zo heen. Prachtige routes en magnifieke grotten! Vriendelijke staff, schoon sanitair met alles er op en aan. Supermarkt in Denia 15 min fietsen. Wel prijzig met 24.50 p/n voor bus zonder stroomgebruik.
Fijne en leuke CP buiten Valencia. Met de fiets ben je binnen 20 min midden in de stad. Leuke route over perfecte fietspaden door mooie en leuke gebieden! Sanitair en faciliteiten allemaal prima in orde en schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam. CP ligt op een bedrijventerrein aan een weg: overdag wat rumoerig na 9en vrij stil. Supermarkt op 5 min lopen. CP is afgebakend met hekwerk. Kortom: ideaal!!
Leuke camperplaats in een verlaten plek (winter) en direct aan de zee. Mengelmoes van camperaars die lang of kort blijven en een behoorlijk aantal stacaravans. Plekken zijn prima en gehele camperplaats is voorzien van grind. Prijs is dikke prima: 10 euro. Aardige eigenaren die je welkom heten. Sanitair doet allemaal wat het hoort te doen. Behalve als er meer dan drie mensen staan de douchen: lauw/koud water.
Een zeer mooie plek op een fantastische locatie midden in het natuurpark en aan de zee. Gebied met mooie hikes, wandelroutes en MTB routes, daar kwam ik voor! Ontzettend van genoten! Faciliteiten super schoon en perfect onderhouden. Plekken zijn ruim. Was mij de €20 per nacht zeker waard. Tijdens mijn verblijf in februari was het behoorlijk volgeboekt.
Prima plek om even bij te komen na enkele dagen op de Franse snelweg. 2 nachtjes gebleven. Sanitair werd opgeknapt en was schoon. Eigenaar vriendelijk en servicegericht. Aantal hikes en fietsroutes in het gebied. Geen grote CP en plekken zijn niet heel ruim. 9.6 euro per nacht, douchen kost 1 euro per X aantal minuten.
Sitecode: 19291
1 nachtje gestaan in februari op doorreis naar Spanje. Prima plek, rustig gelegen en niet ver van de snelweg. Sanitair prima, leuke boerderijwinkel.
Prima plek voor op doorreis aan haventje. 1 nachtje in februari gestaan voor 11 euro. Hele vriendelijke service en zeer goed Engels sprekend. Sanitair in orde en schoon.