@Yoda4ever
- 2025
- Ander
- Buscamper
- Huren
Ze zijn het aantal plaatsen aan het uitbreiden. Naast 'n paar plaatsen op asfalt bij het pakhuis is er een parkeerterreintje op gravel waar 'n stuk of 8 extra campers kunnen staan. Elektra wordt momenteel aangelegd. Sanitair is wat gedateerd maar heel schoon. Wasmachine en droger gratis. Restaurants en supermarkten op loopafstand, evenals een park om met de hond te wandelen. Code toilet=servicecode ipv toiletcode.
Mooie camping met aan de ene kant het bos en de andere kant de rivier. Alles is goed in orde. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij hadden een combinatietang nodig, binnen 5 minuten kwamen ze het brengen, zo aardig! Sanitair heel netjes, keuken met alle apparaten, woonkamer met open haard voor als het slecht weer is.
Qua voorzieningen was alles perfect, maar wij stonden het hemelvaartsweekend en het was hutje mutje bovenop elkaar, iedereen was aan het barbecuen dus je zat er echt niet voor je plezier. Wij zijn daarom zoveel mogelijk Lillehammer in 'gevlucht'. We hadden het natuurlijk kunnen weten als we de plattegrond bekeken hadden, maar we waren wat naïef. Nu weten we beter waar we op moeten letten. Maar de voorzieningen waren echt goed in orde!
Prachtige camping gelegen aan het water. Heel vriendelijke ontvangst, we mochten zelf een plek uitzoeken en staan zoals we wilden. Saintair super netjes, er is een keuken met alles wat je nodig hebt. Onder andere een industriële afwasmachine die in 1 tot 3 minuten je afwas doet, met weinig waterverbruik. Leuke omgeving, lekker gewandeld met de hond.
Hier kunnen geen campers staan. Althans niet in de zomer.
Sitecode: 19608
We begrijpen niet veel van de negatieve reviews. Wij waren hier 24-26 mei 2025. Je kan online zien welke plaatsen vrij zijn, welke ondergrond ze hebben: volledig gras, camper op asfalt en gras ernaast, of volledig asfalt. Dat is te zien op Campio,no. Sainair en wasmachines zijn hagelnieuw en zeer schoon. Wij waren heel tevreden. Zeer vriendelijke mensen. Alleen niet veel te doen in omgeving, maar wij werden opgepikt door een vriend uit Stavanger.
Camperplaats op grind bij jachthaven. Betalen bij P-automaat, 200 DKK zonder stroom, 225 met. Code op bon gebruiken voor sainitair, dat schoon is. Fijne douches. Op loopafstand van binnenstad, wel veel stadsrumoer 's nachts. Wifi te zwak. Ontbijttip: Emmy's kaffebar. De hond mag mee. Plaats wel prijzig voor wat je ervoor krijgt, maar de locatie maakt het leuk.
Prachtige plaats op gras aan het water. Betalen bij slagboom of gebouwtje. Je kunt opties toevoegen zoals stroom en sanitair. Pinpas (V-Pay) werd geweigerd, creditcard werkt wel. Later werden we gebeld met de vraag welk platform onze bank gebruikt dus mogelijk wordt V-Pay toegevoegd. Sanitair is schoon en warm. Tijdens het verblijf kan je op de site je order openen en extra's toevoegen zoals meer kWh's of doucheminuten. Leuk wandelen met de hond.
Prima plek in de jachthaven. Alle relevante voorzieningen zijn er. Betalen bij de automaat nabij het grijswaterput. Op de bon staat de code voor o.a. elektra en sanitair. Het sanitair is schoon en goed verzorgd. Ook kan je hier grijs water afvoeren, toiletcassette legen en drinkwater tappen. Rødvig is een leuk dorpje, het zuidelijkste in het Unesco werelderfgoedgebied Stevns Klint.
Prima cp, nette plekken. Meertje waar je omheen kan lopen met de hond met ruim voldoende afvalbakken, zodat het er mooi schoon is.