@Yolandje
opgepast in Calpe ,er worden momenteel zware boetes uitgedeeld aan mensen die vrij staan
vandaag een boete gehad van 70 € bey bye Calpe
mensen als je hier niets verloren hebt weet ik niet wat je hier wil komen doen,er is absoluut niets te zien,er is zelfs geen kop koffie te krijgen,en aan het dorpje is ook niks moois,dan zijn er veel mooiere plaatsen in de omtrek.
deze bestaat al lang niet meer
oprit is niet te doen voor grote campers,15 euro redelijk veel voor die ligging,wel heerlijk rustig,met wat aanpassing wordt het wel een leuke plaats.
prachtige plaats,alles perfect in orde,sanitair zit normaal ook in iedere mobilhome.
dit is absoluut nonsens,er kunnen 3 campers staan van 5 meter lang,slecht aangegeven,waarschijnlijk subsidie gekregen om een camperplaats te maken, bljif hier weg,er is zoveel beter in de omgeving😡😡
wij waren hier opeen zaterdag het was een gaan en komen van campers en luxe wagens met veel lawaai,ik denk ook veel campers die vrij staan en hier komen laden en lossen, ik heb dit nog nergens anders gezien het duurde tot s,avonds laat ,er was ook geen enkele controle, de stad Ulm is ook niet echt mooi er zijn er honderd maal mooiere.
perfecte camperplaats,een voorbeeld voor andere gemeentes,gracias La Peza
wat een negorij,zijn gisterenavond aangekomen en vanmorgen direkt weer vertrokken,onvriendelijk vies en vuil.nooit meer!!!
Deze plaats hoort niet op de app thuis,heeft niets van doen met camper plaatsen
parking van restaurant,plaatsen HEEL KLEIN uitsluitend geschikt voor campervans.
Als je het water te duur vind kan je natuurlijk ook regen water opvangen Dat kost niets, voor ons is dit een prima plaats.
Dit is geen camperplaats
Goede plaats om Wenen te bezoeken, maar slecht personeel, met een zitmaaier op 5 mm naast de campers terwijl ze rustig buiten koffie zitten te drinken en te eten, wat een slecht beleid, en dat voor 20€, neen alleen geschikt om Wenen te bezoeken en dan snel weg!!!
Perfecte plaats, met de U baan naar Wenen:neem No 6 naar westbanhhof daar moet je overstappen op No 3 richting Stephanplatz, dan ben je midden in de stad. De stopplaatsen staan aangegeven op het station, zie dat je de juiste richting neemt, succes
Zeer mooie camperplaats een van de mooiste aan de Spaanse Costas, wij zijn hier al vaak geweest en zullen nog heel vaak terug komen, super vriendelijke eigenaars, mooi Park, heel proper, heel rustig en toch overal dicht genoeg bij.
Een waardeloze plaats onvriendelijk, s, nachts last van op en aan rijden van? wij voelden ons niet veilig, s, morgens vroeg verkeersgeluid, het is mij een raadsel wat mensen hier goed aan vinden wij komen er nooit meer terug
Het is zover ze zijn bezig het water en de afvoer aan te leggen, binnen een paar weken zal het af zijn waardoor deze plaats nog beter wordt.
Prima plaats, zeker voor 5€, kraaknet sanitair, zeer mooie omgeving midden in het groen, alles aanwezig wat je nodig hebt, restaurantje aan heel democratische prijzen. Toen wij er waren was het sanitair gewoon open op hun sluitingsdag, ook de douches.
Een van de mooiste camperplaatsen van Nederland, verschillende malen hier gestaan en komen zeker nog eens terug, het verbaast mij vaak wat sommige camperaars allemaal missen!!!
Prachtige plaats om te staan ,jammer dat er mensen zijn die denken dat alles om hen en hun hond draait en dan de plaats maar afkraken als ze hun zin niet krijgen.
Vriendelijk personeel,leuk stadtje, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Veel te duur om tegen mekaar gepakt te staan. Helaas niet meer voor mij. Er is veel beter in deze streek.
Een tien voor deze plaats is wel wat overdreven,niet geschikt voor grote campers,ligt een stuk van de doorgaande weg verwijderd, let goed op langs waar je er naar toe rijdt of je komt in de problemen , voor de rest klopt het allemaal wel
Heerlijke plaats om te overnachten wij komen hier al jaren en zijn nog nooit teleurgesteld vertrokken,
Jalon is een heel leuk dorpje waar altijd wel wat te doen is,heel rustig om te slapen , heel vriendelijke eigenaar, met een afvoer putje zou het nog beter zijn, maar voor 3€ kun je natuurlijk geen welness verwachten
Een perfecte plaats om het Werelderfgoed stadje Elche en zijn palmentuin te bezoeken. De zeer vriendelijke eigenaren brengen je er met plezier naar toe. Alles is aanwezig inclusief een prachtig zwembad van 7x 12 meter. Veel vriendschap en perfect rustig om 's nachts te slapen Wij komen hier zeker nog vaak terug.
Mooie plaats, in een heel leuk dorp met verscheidene erg goede restaurants. Zaterdags antiek en rommelmarkt, dan wordt de parking ook door personen wagens gebruikt, de rest van de week heel rustig, zeer vriendelijke uitbater.