@Yolo23
Een mooie rustige camping aan het water. inchecken via zuil, je krijgt een code. Ga je douchen: Let op, je krijgt steeds 2min water, dan opnieuw je code invoeren. Bij weggaan eerst je auto achter de slagboom en dan uitchecken. Ben je t vergeten; bel de eigenaar,een heel vriendelijke behulpzame man die de slagboom voor je opent. Wij waren er 1 nacht met acsi-code ( plek voor 2 personen incl. stroom en 1x douchen p.p.p.n.) 173 DEK kwijt.
wat een oase van rust!! niets anders dan het gezang van vogels! en daarbij ook nog een eigen dixi, een picknicktafel en een vuurkorf oncl. hout. er is plaats voor 2 campers maar wij stonden er alleen. we hebben genoten. Hou je van rust en eenvoud; een aanrader!
prachtige rustige cp met toiletten, heerlijke douche en alle extra's met geld te regelen! vriendelijke eigenaresse verlengen ook geen probleem! wij waren voor douchen, stroom en een plaats( die we zelf konden uitkiezen) 20 euro per nacht kwijt, heel goed prijs/ kwaliteit verhouding!!
alles wat hiervoor geschreven is klopt! de eigenaren zijn heel betrokken en vragen of alles naar wens is. ze wonen zelf om de hoek dus zijn er binnen een paar minuten als dat nodig is. alles is aanwezig en dat voor die prijs!! AANRADER!
rustige camping met mooie plaatsen voor de camper. hou je van zon, neem dan F5, de hele dag zon! mooi uitzicht op de weilanden, een heel aardige eigenaresse! 1 euro voor 3 min douchewater is aan de dure kant maar verder prima camping! ideaal ook om route 3 van de mullerthal trail te lopen. gratis ov door heel Luxemburg, top! mullerthaltrail is prachtig!
Wij waren hier 16 oktober voor 2 nachten en betaalden 20 euro per nacht voor de csmper en 7 euro voor electriciteit per nacht. wel handig om te weten!
Een mooi verzorgde camping met superschoon sanitair en ruime plaatsen. Reserveren hoeft niet, maar is aan te raden, aangezien de camping zelfs nu, half oktober, vol staat! mooie ligging aan de Rhone en bakker en Liddl om de hoek.
Hier bij de boer gestaan, niks mis mee, heel stil, uitzicht op de wei met wat ezels en bokken. Erg basis maar alles is aanwezig, toilet, douche, water, stroom en toilet en grijswater lozen. Grijs water lozen vlak voor het toilet/douchegebouwtje vonden wij niet echt handig. Prima voor een nachtje.