@Yongone
- 2018
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
De weg naar de camping toe is idd hobbelig en niet veelbelovend, maar het terrein zelf tussen de dadelpalmen is vlak en effen. Dan werden we ontvangen door meneer Haje met thee, en kregen tajine-les: we mochten een tajine gebruiken in de keuken! Buiten staan 2 tenten met kleden en kussens en stoelen en tafels, en een gezellig kampvuur. We hebben een super stille nacht gehad. We betaalden 70Dh maar qua gastvriendelijkheid was het 100Dh waard.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
super spot, rustige omgeving met uitzicht op de Sahara. Mbarak is een uitstekende gastheer. beslist geen schreeuwlelijk dat je NU van alles MOET boeken. Hier kun je tot rust komen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
heerlijke stek, men kan zo de zee induiken. wij ondervonden geen overlast. staan inmiddels een week en hebben politie 1 keer langs zien rijden. boffen met het weer. Helaas nada voorzieningen
Sitecode: 20721
staan naast een razend beekje is altijd fijn. voor een nachtje is dit een prima stek. mogelijk om de water tank te vullen. qua uitzicht minder maar over een paar uur gaan toch de oogluiken dicht 😊 in deze tijd zeker niet druk.
3 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
heerlijk stille plek, zeker als je een hefdak hebt zoals wij. Prachtig uitzicht. Geen echte faciliteiten maar voor een nachtje uitermate geschikt. Zeker blokken nodig om recht te staan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

inderdaad heerlijke stek, en betrekkelijk stil op het dak van onze T5. we hadden er in de ochtend een prima zonnetje bij. plek waar wandelaars te samen komen maar niemand stoort je