@Yongone
- 2018
De weg naar de camping toe is idd hobbelig en niet veelbelovend, maar het terrein zelf tussen de dadelpalmen is vlak en effen. Dan werden we ontvangen door meneer Haje met thee, en kregen tajine-les: we mochten een tajine gebruiken in de keuken! Buiten staan 2 tenten met kleden en kussens en stoelen en tafels, en een gezellig kampvuur. We hebben een super stille nacht gehad. We betaalden 70Dh maar qua gastvriendelijkheid was het 100Dh waard.
super spot, rustige omgeving met uitzicht op de Sahara. Mbarak is een uitstekende gastheer. beslist geen schreeuwlelijk dat je NU van alles MOET boeken. Hier kun je tot rust komen.
heerlijke stek, men kan zo de zee induiken. wij ondervonden geen overlast. staan inmiddels een week en hebben politie 1 keer langs zien rijden. boffen met het weer. Helaas nada voorzieningen
Sitecode: 20721
staan naast een razend beekje is altijd fijn. voor een nachtje is dit een prima stek. mogelijk om de water tank te vullen. qua uitzicht minder maar over een paar uur gaan toch de oogluiken dicht 😊 in deze tijd zeker niet druk.
heerlijk stille plek, zeker als je een hefdak hebt zoals wij. Prachtig uitzicht. Geen echte faciliteiten maar voor een nachtje uitermate geschikt. Zeker blokken nodig om recht te staan.
inderdaad heerlijke stek, en betrekkelijk stil op het dak van onze T5. we hadden er in de ochtend een prima zonnetje bij. plek waar wandelaars te samen komen maar niemand stoort je
heerlijk stekje, veel surfers. geen voorzieningen gezien de tijd van het jaar begrijpelijk. we blijven hier een paar dagen en trekken dan verder.
geen idee of dit een serieuze camperplek is, maar we staan er. uitzicht is waanzinnig en qua lawaai van de weg valt het mee. tuurlijk nul voorzieningen hier
Hoe is het mogelijk, zon mooie stek. alles bij de hand. winkeltjes op loopafstand. zelfs een buitendouche. wc worden ook nog een schoongemaakt. Topplek
prachtig, rustig, prima plekje restaurantje met eenvoudig doch lekker eten. Zijn der drie dagen geweest en gaat op de lijst van favorieten 😎
heerlijk stekje, en in de sportschool mag je eventueel het toilet gebruiken. zit ook een restaurantje bij. Wel officieel 2 camperplekken. voor een nachtje, of 2 prima te doen
prima stek voor een nachtje, inclusief electronisch toilet. strand was echt idyllisch en zeker op loopafstand. De bovenliggende snelweg blijft hoorbaar zeker in onze T5
bij aankomst stonden er andere campers, dus gaan er maar vanuit dat je hier kunt overnachten. Restaurant is een aanrader, er is zelfs een Spaanse kok die op een Amerikaanse school heeft geleerd en prima engels spreekt. kabelbaantje is al beschreven. Ons lijkt het een prima overnachting plek
Sitecode: 82005
mooie stek, alleen adres en coördinatie kloppen niet. dit moet zijn; route de Kerlescan 56340 Carnac N 47.59647 W 3.06812
Sitecode: 19706
plek is nu dicht geen idee voor hoe lang.
Sitecode: 61966
Gezien het tijdstip van het jaar hebben we mazzel staan namelijk met onze schuifdeur opening naar de zee. we hebben een T5 en slapen op ons dak. En in slaap doezelen met echte zee geluiden dat is wat je wil. Wij vinden dit dan ook een genietstek.
inderdaad prachtig stek, met waanzinnig uitzicht. heerlijk rustig.
“ A room with a view”, menig hotel mag hier jaloers op zijn.Inderdaad geen faciliteiten maar in het dorpje onderaan een betaalde parkeerplaats met wc en water. Wij gaven de voorkeur om van het uitzicht te genieten.
Als je voor stilte komt is dit niet de place 2 bee. Verder is hier alles. Stranddouche met extra kraan. Helaas is kwaliteit zwemwater op dit moment slecht door de blauwalg. Na 1 uur s’nachts word het enigszins rustig. Geen stek voor liefhebbers die net zoals wij op het dak slapen :-)
Wij stonden enkele honderden meter voor de aangeven plek ter hoogte van Madeire Road. Strand en zee heerlijk voor de deur. Wij houden nu eenmaal van plonsen. Publieke Wc is 10 min lopen. S’nachts gesloten. Dorpje heeft een Spar en wat eetgelegenheden. Heerlijk stekje
Ondanks geen faciliteiten heerlijk stekje we hebben er 2 dagen doorgebracht. Moet even stukje lopen om de zee in te duiken. Grappig zo’n groot stenen strand.
Sitecode: 71965
Aardige overnachting stek. Buiten een vuilnisbak geen voorzieningen en na 8 uur smorgens al druk met honden liefhebbers. Pittoresk sluisje met wat creatieve bootjes
Sitecode: 71953
Mooi en heerlijk rustig klein stekje, inderdaad naast een overvolle camping. Waanzinnig mooi uitzicht zeker als alle andere autootjes vertrokken zijn. Geen voorzieningen. 15 min naar strandje onderaan en half uurtje naar vuurtoren alleen bereikbaar bij eb. Wij hebben genoten
Heerlijke stek, zo geweldig dat we hier nog een nacht blijven. Prima sanitair met buitendouche. Aardig strand met zwemmogelijkheden ( zee ). Lidl op loopafstand. En vers kraanwater.
Heerlijke stop, ondanks naast een doorgaande weg na 8 uur stil. Helaas geen voorzieningen maar voor de bikkels onder de camperaars zelf een zwemplek. En prachtige oude bruggen maar dit is al beschreven
Heerlijk plekje voor een nachtje. Automatisch toilet welke 24 uur open is. Eetgelegenheid indien gewenst en toen wij er waren heerlijk rustige nacht. Je kunt vanaf hier een boottochtje op het meer maken.
Inderdaad plekje voor twee, als je reist zoals wij met een T5 en je slaapt opt dak is dit een plek om uit te gummen. Het gebrom van een airco is alles behalve fijn. Wij rijden dan ook door voor een heerlijke brom vrije omgeving. Tis tenslotte vakantie
Heerlijk basic plekje, helaas was restaurant gesloten. Benzine station aan de overkant met allemaal lekkers :-) geen lawaai overlast van de doorgaande weg. Geen verdere voorzieningen maar je staat ook echt Hollands ‘ Gratis ‘
Geweldige tussen stop, dank voor juiste informatie van nkcollegas Inderdaad een aanrader om er te overnachten.
Helaas kun je niet meer gratis parkeren in de Karl Marx Allee, das anno 2018 behoorlijk veranderd. In de hele omgeving gewoon betalen. Oudere berichten zouden eigenlijk verwijderd mogen worden.
Apart stekje waar ze Campers verkopen, maar voor 30 zloty's mochten we die van ons er tussen zetten. Wc bij de bewaker die vriendelijk bleek te zijn. Vandaag op de fiets naar Krakou.
Zondag op maandag gestaan op de Auschwitz parking. Beetje raar idee om op een plek te slapen waar zoveel is gebeurd. Voor 30 zloty hadden wij een prima plek zonder faciliteiten als water of stroom. Dus blij met onze zonnepanelen. En dankzij eerdere informatie van deze side wisten we dat reserveren voor het museum niet echt nodig was. Tot 10 uur gratis toegang, echter zonder gids.
Prachtige plek, rustig en de herberg waar je prima kunt eten is echt een aanrader. Er zouden meer van dit soort ‘ gratis ‘ plekken. Eten is overigens niet verplicht doch wel aan te raden R😊bert & L❤️nk