@Youandi
mooie rustige plaats, wandelmogelijkheden door de weilanden naar de rivier. Ik betaalde in july 2023: 17 pond voor 1 nacht (camper, 1 persoon)
public parking, overnachten niet toegestaan.
leuke plek om te overnachten aan de rand vd boomgaard op grint. Zeer vriendelijke ontvangst. coordinaten van CC stuurde me door het dorpje met smalle straatjes. Gelukkig via France Passion app wel gevonden. Overigens lijkt het erop dat lidmaatschap van France Passion bij de eigenaar de voorkeur heeft. (of zelfs voorwaarde is)
stel je navigatie in op postcode TR12 7EZ Bij de scherpe bocht, kies de doodlopende weg, na 2km kom je bij de camping. echt een ‘tent’ kampeerterrein, campers welkom. in 10 minuten ben je bij het coast path. ik betaalde voor 1 pers + hond 17 pond p/n zonder electra. prima sanitair en ruime plekken. ongeveer 20 cp en mega veel plekken voor tenten en campers zonder electra. vriendelijke ontvangst
Heerlijk rustige plek. Alle voorzieningen & de vriendelijke beheerder spreekt goed Engels.
Sitecode: 20590
Heerlijk plekje, rustig, basic, alle voorzieningen en loop afstand naar zee. Vriendelijke beheerder en schoon sanitair. Niet alle plaatsen hebben schaduw, waardoor het erg heet kan zijn.
Sitecode: 19808
Mooie plek met schaduw bij schitteren Agriturismo. Vriendlijke mensen, heerlijk rustig. Restaurant alleen via vooraf reserveren. Gebruik zwembad. Keurig sanitair. 30 euro per nacht, incl stroom.
Beetje achteraf gelegen. Niemand aanwezig bij aankomst, behalve de hond. Slechts enkele plaatsen -in volle zon- hebben electra. Achterzijde terrein ligt direct (20mtr) langs afrit snelweg en de voorzijde ligt langs de spoorlijn. Net toen ik de camper uitstapte raasde de trein voorbij en ik schrok me het apelazerus! Wat een kabaal. Ingestapt en doorgereden.
Nette plaats, vriendelijke ontvangst maar wel wat opdringerig. (Alsof ik niet alleen water kan vullen en lozen 🙄) In 3min. loop je onder het spoortunneltje naar de zee met heerlijk strand. De foto met camper en zeezicht kan hier onmogelijk gemaakt zijn! Alle plaatsen hebben schaduw. Op vrijdag heerlijk gestaan, maar zaterdag veel lawaai tot laat in de nacht van feestjes en luidruchtige Italianen
Vriendelijke ontvangst. Bij daglicht blijkt het meer een stalling/parking voor campers en bestelbusjes te zijn. Geen faciliteiten, om 23.00 gaat het hek dicht, om 8.00u weer open. Moest 20 euro betalen voor 1 nacht (aug 2020). Veel honden geblaf van naastgelegen perceel.
1-baans weg dus bij tegenligger 300 mtr achteruit. Aankomst vriendelijk personeel, kreeg wandelkaart om met honden te gaan lopen. Eind v.d. middag kwam de eigenaar zeggen dat de 3 aanwezige campers anders moesten staan. En later zei hij dat de honden een probleem waren en dat we moesten vertrekken! (de honden lagen aangelijnd te slapen!!) Zo raar en onbeschoft in 10 jaar reizen nog nooit meegemaakt.
Gewone parking aan de weg. Verboden te overnachten.
Na een leuke klim met haarspeldbochten en 13km doodlopende weg met 16% hellingen, schitterende uitzichten, etc. Aangekomen op drukke, kleine parking. Er is plaats voor 10 auto's, dus mazzel als er ruimte is om de camper te parkeren. Het terrein is zo schuin dat mijn levelblokken onvoldoende konden compenseren!
Grote saaie asfalt parking! Op advies van onderstaande reacties 300 mtr verderop onder de bomen, aan picknick veld direct aan het water gaan staan.
Prima rustige plaats om te overnachten. Water nemen en lozen gratis.
Als iedereen binnen de aangegeven vakken zou moeten staan, kan je de deur van de garage niet openen. Geen schaduw, dus je wordt levend gegrilled op het asfalt. (Wel mooi uitzicht) Nog nooit zoveel intolerrante en arrogante Italianen bij elkaar gezien. Raar sfeertje.
Prima plaats om te overnachten. Alle voorzieningen: electra & schoon water en water lozen vrij te gebruiken= bij parking tarief inbegrepen. Leuke wandeling naar het meer. Asfalt, bij voetbalveld waar jongeren lol hebben (geen overlast!)
Nette plaats naast kerkje, direct aan de D671. Leuk beekje, grasveldje met picknick banken... als de Duitse herder van de overkant niet 30minuten onafgebroken zou hebben staan blaffen, was ik hier zeker blijven overnachten. Nu doorgereden (ps, ik heb zelf honden bij me, maar zelfs ik werd hier kriegel van!)
Fantastisch uitzicht aan stuwmeer. Camper staat direct aan het water. Zwem en wandelmogelijkheden. Vriendelijke beheerder, keurig onderhouden camperplaats. Voor iedereen die van rust en natuur houdt. Broodjes verkrijbaar bij kiosk vanaf 9 uur.
Voordeel: verharde plaats, eigen water aansluiting & electra. Nadeel: 100 meter vd autostrada dus hele dag/nacht lawaai. Het is een zooitje, hond van eigenaar komt continue keffen naar mijn honden (die niet mogen blaffen van mij). Snachts aarde donker. Veel vliegen ivm de dieren die er naast zijn opgehokt. Als parking als je gaat eten kan het mss best goed zijn, maar 15 euro is dan wel duur
Dichtbij kasteel en leuk dorpje, veel wandelmogelijkheden. Borden volgen op de parking, campers staan ruim opgesteld op gras. Betalen aan de vriendelijke beheerder die langskomt. Dus niet bij de automaat óf betaal 5 pond per dag, maar om 18.00hr verkassen en gratis aan de doorgaande weg staan. Geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbak. Wel lekker rustig en mooi uitzicht op kasteel en weilanden.
need GPS to find location, but perfect place to stay. Quiet, lots of space and friendly people. Parking is at golf course, nice walks upon the mountain and village
Fantastische plaats, goed bereikbaar vanaf de D94. Zeer vriendelijke eigenaren en keurig verzorgde camperplaats. Alles is gratis, behalve als je stroom wilt afnemen. (2 euro p/dg) Schitterend uitzicht over de lavendel velden (die helaas net gesnoeid waren toen ik er was) perfecte plek voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Leuke shop aan huis waar oa olijf olie en lavendel te koop is.
Sitecode: 19103
Alle voorzieningen aanwezig, bakker komt om half 9 langs. Camping ligt naast restaurants en bossen waar diverse wandeltrails starten.