@Ypenter
- 1999
Meer toezicht en beter onderhoud zouden het betere plek kunnen maken. De prijs op de site lijkt normaal. Maar de stroom (€3 voor 2 uur) en het water (€3 voor 20 min.) maken het een (peper)dure plaats.
Het is wat ingewikkeld op het plek te komen door de smalle straatjes. Het is een goede verzorgde plek. De plekken zijn duidelijk aangegeven. Het servicepunt was open. Elke dinsdag is er een markt in het centrum.
Het is een goeie plek. De plek ligt beschut tegen de wind. Het was aangenaam in januari 2023 Het servicepunt was open. Elke zondag is er op het dorpsplein een kleine markt met producten uit de omgeving.
De plek is geschikt voor een overnachting. Het service punt was afgesloten. Je kunt een gratis jeton halen bij het gemeentehuis. Onlangs de ligging tegen de spoorlijn heb je geen last van de treinen.
Rustige plek . WiFi alleen in de haven. Prijs is € 11 en € 15 met stroom.

We zijn hier nu. Het is niet duidelijk of dit wel een camperplek is. Op het bord met het reglement staat onder meer dat auto’s voor zonsondergang weg moeten zijn. We overnachten hier dus maar niet.
Prima plek om te overnachten. Door weg- en bouwwerkzaamheden was het wat lastig om de plek te bereiken. Na betaling van € 1 krijg je 20 minuten om de tank te vullen en het toilet leeg te maken. In ons geval was in 10 minuten alles geregeld.
Dit is een plek voor een overnachting, dicht bij de doorgaande weg. Na 22.00 uur wordt het rustig.
Leuke camperplaats met ruime plaatsen. Neem niet de eerste ingang, want dan sta je op een soort woonwagenkampje. De tweede ingang is de camperplaats. De waterzuivering is geen probleem.
Mooie en rustige camping met royale plaatsen. Net sanitair. Gewoon goed.
Goede en rustige plek voor een overnachting. De toegangsregeling kan beter. Wifi-ontvangst is minimaal. Niet alle plekken hebben stroom.
Prima plek in rustige omgeving. Vriendelijke en behulpzame ontvangst.
Schone en rustige camping met ruime plaatsen bij een leuk meer. Modern en brandschoon sanitair. Vriendelijke en behulpzame eigenaren/beheerders.
Sitecode: 2084
24-06-2013. In de avond en nacht is het een rustige plek met zicht op zee. Het plein is goed verlicht. De omgeving heeft weinig te bieden.
Voor €15 is het een dure camperplaats . Je staat aan de zee met een prachtig uitzicht. Verder is er niets. Je kunt met de bus naar San Remo en Ventimiglia.
Het is een prachtige, rustige camperplek. Voor water en elektriciteit moet je naar het gemeentehuis, dat alleen 's ochtends geopend is. Dus geen water en elektriciteit.
Een leuke camperplaats voor de zomer. S'nachts is het geronk van motoren op afgemeerde vrachtschepen storend.
Het is een rustige plek. Het is leuk voor een nacht daarmee is alles gezegd.