@Yve7
- 2019
Prima locatie voor overnachting, voldoende parkeergelegenheid. Dicht bij de stad, op loopafstand. Langs de weg zodat je de auto's hoort.
Super leuk ontvangen, alles wat je nodig hebt was aanwezig. Dus laten we eerlijk zijn, tegen degenen die op hoog niveau klagen ... Op zoek naar een camping en goede ... U bent na 800 meter in de outlet, of op steenworp afstand van de mooie oude binnenstad. V / E PLUS elektriciteit is inbegrepen in de prijs van 10 euro. Er zijn rollen om de hoek. Bedankt voor de gastvrijheid!
We zijn hier vandaag om 12.00 uur aangekomen en de prijs is niet correct. Hierboven is € 12 vanaf 16 september, wij betaalden € 18, - exclusief elektriciteit. Mooie omgeving, korte weg naar Kühlungsborn.
Prima plek, we komen zeker nog eens terug. All inclusive, en dat voor 12 euro, vind ik super .. De pakjes zijn prima groot
Prachtige plek, we komen zeker terug! Alles wat je nodig hebt! Exploitant erg vriendelijk, je voelt je welkom! Eten en wijn worden ook aanbevolen. Tot ziens =)
Bleef een nacht, voelde me zeer comfortabel. V / E erg schoon. Alles goed doordacht. Zijn zelfvoorzienend, dus het gebrek aan elektriciteit stoort ons niet. Zou op elk moment terugkomen.
Hier alleen overdag gestaan om de stad te bezoeken. Heb niets om over te klagen =)
We waren tevreden, sliepen goed, 's nachts rustig op straat. Vriendelijk welkom dat ons hielp in te checken zonder te vragen. Zou er weer komen
Super schoon, riool kanaal met doorspoelen, gratis zoet water, geweldig ding! Bedankt daarvoor
De plaats is er nog, sliep goed, het was stil. Vriendelijk welkom. Liep de stad in, ongeveer 20 minuten. Zou terugkomen als we in de buurt zijn
Hier een nacht gestaan. 5 € betaald in het VVV-kantoor. Elektriciteit is er als je het nodig hebt. We gebruiken alles in de camper, dus ik kan niets zeggen over de toiletten. Maar de plaats is niet gratis, zoals hier vermeld. De nacht was erg rustig
10 punten voor het uitzicht, maar de 3 camperplaatsen die op de foto's te zien zijn, zijn er niet meer. We gingen wandelen en reden toen naar een officiële parkeerplaats.
We brachten hier 3 dagen door en waren helemaal tevreden. Alles wat je nodig hebt Geweldige wandelingen en fietstochten. We komen zeker terug!
We waren super tevreden, 27-29 februari, 20 registratie ca. 300m VOOR de parkeerplaats bij de receptie. Zeer vriendelijk personeel, sprak ook Duits. Als u naar het einde van de winkelgalerij loopt, vindt u een open restaurant. Mooi strand, nodigt uit voor een wandeling. De nachten waren erg rustig. We komen terug, maar niet tijdens het hoogseizoen, wanneer de nacht tot € 67 kost.