@Yves1969
- 2024
- Ford Chausson Flasch 718
- 2016
- Ford
super mooie camperplaats, gastvriendelijk ten top door gastvrouw Ellen, plaatsen zijn groot met elk een pick-nick bank. Mooie streek om te wandelen en te fietsen. Wij komen zeker nog eens terug. De fijne attentie van de lekkere scharreleieren werden zeker gesmaakt😉
Heerlijk weekend gehad met ons beste vrienden op de deze prachtig camper plaats. Alles op en top, ruime plaatsen, mooi en net sanitair. En de kids zorgden samen met de mama voor ijsjes als weggekomen verfrissing 😉.
vriendelijke uitbaters, mooie info brochure, ruime nette plaatsen, propere sanitaire units die steeds keurig werden schoon gemaakt. De brunchbox op zaterdag was een lekkere surplus 😃. Heerlijk gefiets en gewandeld. Kortom voor herhaling vatbaar. yves
onder het motto het hoeft niet altijd ver te zijn om goed te zijn. Heel rustige camperplaats waar alles aanwezig is. Yves.
Sitecode: 19602
Mooie rustige camping, sanitair proper en alles voorzien. Wandel- fietsroutes vanaf de camping. Vriendelijk ontvangst, mochten zelfs op zondag langer blijven dan het vertrekuur van 11u. Een plaats om terug te keren.
Prima camping, proper sanitair, vriendelijk personeel en goed restaurant. Broodjes service is een +. Camperplaatsen zijn groot en elektriciteit en water op plaats zelf. Hebben hier een heerlijke week vertoefd.
Heerlijke 4 daagse doorgebracht op deze prachtige camping. Alles tot in de puntjes verzorgd, mooi en net sanitair , vriendelijke ontvangst en het winkeltje met streekproducten is zeker een meerwaarde. Kortweg een Topper en ééntje om terug te keren. Yves & Els
Bedankt voor het fijne onthaal. Hier kan je gewoon in alle rust genieten van de natuur die heel nabij de camperplaats is. Hebben een heerlijke 4 daagse gehad bij jullie. Yves en Els
Toplocatie, alles wat je nodig hebt is aanwezig, de broodjesservice is zeker een pluspunt. Komen zeker terug voor de rust en het spotten van wild.