@Yvette-M.
fijne rustige en stille plek. geen last van snelweg. bijzonder vriendelijke eigenaresse.
25 pond om te mogen staan. geen electra. geen douche. niemand aanwezig betalen via QR. wel wc en wifi. dat laatste niet geprobeerd.
een heel bijzonder plekje bij heel bijzondere mensen.
wij staan op campings als je wilt douchen. dan wil ik geen douche voor zowel mannen als vrouwen die niet dicht kan en waar alleen een douchegordijntje is. 340 sek moeten betalen voor zo n sanitair zonder enige privacy.
vieze toilet voor Noorse maatstaven.
restaurant blijkt dicht te zijn tot april 2026
schoon, veel schaduw, heerlijk ontbijt en echte Turkse kebab. bijzonder vriendelijk ontvangen. Rustig, ruimte, prachtige vennen, ook om te zwemmen
prachtige plek, bedrag klopt niet. 2 personen met camper zonder electra was 15 euro. Heerlijk gegeten, alles bij en uit omgeving. Bijzonder vriendelijke eigenaren, langer gebleven dan gepland. helaas kan ik geen foto’s toevoegen
veel schaduw en stilte. bijzonder schoon toiletgebouw. erg vriendelijk en behulpzaam. Vlakbij Ura e Mesit (Mesi Bridge) Heerlijk gegeten en ontbeten. alles uit de regio en super vers.
Sitecode: 19637
prachtige plek, zeer vriendelijk ontvangen. veel ruimte en dichtbij restaurant.
bijzonder vriendelijk ontvangst. veel rust en stilte behalve de vogels. Bakker en restaurantje in de buurt. op de fiets, langs het water naar het eeuwen oude stadje. kortom, heerlijke plek. Schoon sanitair.
prachtig gelegen, veel te doen:fietsen wandelen en mooi oud dorp op loopafstand. gratis met trein Zwarte Woud verkennen. Hele jaar open met prima restaurant. heel vriendelijke eigenaren. zeer schoon, zelfs automaat om wc cassette te legen en reinigen.
rust, ruimte, schoon, heel goede prijs/kwaliteit en snelle goede wifi zonder haperingen. Bijzonder vriendelijk ontvangst, relaxed. Heerlijk restaurant in de buurt, kortom, we zijn langer gebleven. mooie fietsomgeving, oude dorpjes en romeinse steden als Pons en Saintes in de buurt
geen wifi, weinig schaduw, erg duur in verhouding tot wat je krijgt
blijkt dicht te zijn in de winter
11 hectare wandelgebied, kampeerplaatsen tussen de bomen, uit de wind. zelf kiezen waar je wilt staan. Strand, zee, wandelpaden, idyllische visvijver. zeer schoon sanitair en heel vriendelijke eigenaren. Prachtige camping
Heel vriendelijke Nederlands sprekende eigenaar. Prachtig uitzicht als je op t terrein zonder electra gaat staan.
Coronatijd...met enige creativiteit, fantastisch geregeld. Even een appje en digitaal betalen,en je krijgt je diner, borrelhap, ontbijt, wat je ook wil bij de camper afgeleverd. Heerlijk stil, prachtig wad. Eindeloos fietsen en/of wandelen en heel vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug
Nice place, friendly people and a cosy pub/restaurant. Very quiet and they even make you an english breakfast if you want. Good distance from Dover to get used to drive on left side.