@YvonLootsma
- 2017
Het is een plek op het asfalt, misschien niet de mooiste plek, maar wij vinden het prima. Leuk uitzicht over de bedrijvige jachthaven, altijd wat te beleven. Sanitair is top,..grijs water, zwart water, alles is aanwezig. Perfect werkende wifi. Wij staan er altijd een paar weken.
Het plekje is mooi en er zijn voorzieningen, maar zodra er feesten georganiseerd worden op het plein moet je maken dat je wegkomt. Op vrijdag is er een kleine food markt.
Fijne cp, staan hier ieder jaar ,een paar weken. Met uitzicht over de haven is er de hele dag wat te beleven. Wij hebben ruimte zat om onze stoelen neer te zetten. Grijs water kun je lozen op het stuk bij de botenkraan. sanitair is super, wasmachine e.d. alles is aanwezig. Afvalstation voldoende. 2 restaurants op loopafstand. bij lekker aan de haven kun je ook vers afgebakken broodjes kopen. Leenfiets aanwezig, zo kun je eenvoudig naar het dorp
Nieuwe cp. Als alles klaar is dan belooft het een prima plek te worden. Heerlijk rustig geslapen, vriendelijke beheerder.
de camping is in tegenstelling van onze verwachtingen, prima. dichtbij de stad en supermarkt. Het sanitair was prima schoon en de douches heerlijk warm. Van de paradijsvogels op de camping hebben wij geen overlast ondervonden. we boekten 2 nachten en hebben met 2 nachten verlengd. wij stonden voor € 14,00 p.nacht.incl elec. net buiten de camping div restaurants, wij vonden continho do petisco een aanrader. wij komen hier weer.
wij zijn op doorreis en blijven helaas maar 1 nacht. prachtig, ruim opgezette camping met schoon sanitair. Alles is aanwezig, je kunt zelfs wassen, als je het vraagt. prima wifi en een leuk boerderijwinkeltje. behalve bessen en in het seizoen asperges ,verkopen ze ook lokale producten van andere boerenbedrijven. Wij komen zeker nog een keer..
in 2019 zeiden wij al, een plek om naar terug te komen en dat hebben we ook gedaan. voor ons is het een oase van rust midden in de drukke randstad. 's morgens heerlijke koffie met homemade appelgebak.

Grote camping, vriendelijk ontvangst. zelfs nu in corona tijd is alles open. sanitair is schoon. Rare bewoners zijn we nog niet tegen gekomen. Het is even zoeken naar een redelijk vlak plekje en ook nog wifi hebben, maar het is gelukt. Restaurant is prima.
voor 1 nacht gekomen, 3 dagen gebleven. fietsen gehuurd, heerlijk genoten. groen, rust,dieren en ruimte. de enige overlast kun je ervaren van de trein. Eigenaar en personeel zijn sympathiek en behulpzaam. Tuincentrum is meer dan een bezoek waard en 10 % korting. de rest is allemaal al vermeld. Een plek om nog eens terug te komen.
Tot aan het eind van de middag stonden we de eigenlijk best prima, alles is aanwezig, behalve elektra. Maar in de avond verandert deze plek in een horror plaats, de plaatselijke jeugd vind het nodig om tot diep, diep in de nacht oorverdovend geluid te produceren. Muziek en scheurende brommertjes, we komen hier nooit meer terug.
Fijne plek aan de haven, met elektra, Wi-Fi en sanitair, dat is weliswaar aan de overkant. Een aantal kraampjes aan het begin waar je heerlijk mosselen, fruit des mee kunt eten.
Gemoedelijk camping, zonder broodservice, supermarkt is aan het begin van de camping. Bar en een kleine kaart aanwezig, sanitair super schoon, douche lekker warm. Plaatsen zijn redelijk, maar als de camping vol staat is het moeilijk manouvreren.
ontvangst niet echt hartelijk, de plaatsen zijn schuin, niet met blokken op te lossen. 's nachts geluidsoverlast van een disco in de buurt, duurt tot na 5 uur. Toiletten zo zo. Wel een broodservice en een bar restaurant wat prima was.
heerlijke fijne kleine, gemoedelijke camping. Vriendelijk en hulpvaardige beheerders echtpaar, die bovendien zeer hard werken. Schoon sanitair, Grote plaatsen, redelijke Wi-Fi, wasgelegenheid aanwezig. geen broodservice maar de bakker is op loopafstand. Daarentegen hebben ze ook een crèperie waar ze 2x in de week mosselen met frites serveren, een aanrader.
wat voor ons belangrijk is, behalve schoon sanitair , broodjes service en de plekken met kiezel, ideaal wanneer het regent, is de aandacht die het echtpaar Siebo & Chatarina hebben voor hun camping. Ieder jaar zijn er weer verbeteringen. Er is inmiddels een wasdroger, de WiFi is nog beter geworden, de campingtaxi heeft nu een echte bus en het zwembad is gerenoveerd. De ideale overwinterplek.
prima plein om te staan, WiFi van bifanas. wel weinig schaduw maar om zaterdag naar de markt te gaan prima plaats, geen voorzieningen maar wel midden in de stad. 4 supermarkten in de buurt.
voor ons geen optie, geen schaduw en hutje mutje op elkaar, doorgereden naar de camping 3 km verder.
prima camping, schoon sanitair, winkeltje, bar, restaurant , zwembad alles was open. voor 17.00 euro gestaan met 2 pers. inclusief stroom.
Van het verkeerslawaai hebben wij geen last van gehad. het sanitair is oud en aan vervanging toe, maar het was er niet smerig en de warme straal water maakt weer een hoop goed. de bar en het restaurant was een verademing, lekker terras en 's avonds een compleet buffet voor slechts 3 man. het eten was voortreffelijk en dat voor maar 8.50. van het dessert buffet blijf je eten, dat is apart 2.30
geweldige cp. inclusief. een gratis rondleiding en proeverij. super aardige wijnboer. zo lang het guest house niet verhuurd is kun je gebruik maken van het zwembad. Wij blijven nog een dag om bij de oogst van de wijn aanwezig te zijn. de nachten zijn hier adembenemend mooi.
Dit was onze meest erge camping ervaring ooit. Slecht, oud, smerig en verwaarloosd sanitair. Koud water uit de douches en het restaurant?? nog nooit zo slecht gegeten... De gevolgen waren de dag daarna aanzienlijk. Beroerd zijn we gevlucht. Die eene ster krijgt het vanwege 2 hele jonge poesjes, heeft dus niets met de camping te maken. Dit was de enige camping in de omgeving.
heerlijke plek, zelf een plaats uitzoeken, gratis wasmachine, goed, nieuw en schoon sanitair. grote douchekoppen. broodvoorziening in de ochtend. Nadeel er is vrijwel geen recht plaatsje te vinden. Toch jammer dat juist daar niet over is nagedacht toen dit prachtige park werd aangelegd.
vreselijk, 1 stoffige parkeerplaats vrijwel geen schaduw, vreselijke smerige wc(gat in de grond). de 1 krijgen ze voor de vuilnisbak. verder diverse vehikel waar men al dan niet vast in woont en als bonus enorm veel lawaai midden in de nacht. daarbij komt dat Aigues Mortes was een leuke, creatieve stad maar is vervallen tot 1 grote ijssalon.
Voor een gratis plek is het een prima plaats, aardige mensen van de kaasboerderij, lekker stukje kaas voor onderweg. toilet is zowel bij de boerderij als bij de naastgelegen van de valk tijdens openingstijden te gebruiken.
super plek aan de haven voor 10.00 euro all inn. geen lozing toilet of grijs water maar wel super schoon sanitair en douche. bovendien een aardige havenmeester. restaurant is in aanbouw gaat eind juni 2018 open.
goede plaats in het centrum van de het stadje. we waren hier tijdens het wk voetbal dus was een erg veel te doen. op zaterdag ochtend is er markt. voldoende winkels en restaurants op loopafstand. vuilwater lozen is een uitdaging. toilet legen en stroom werkt prima.
Bij ons in het westen zijn nauwelijks loosplaatsen, dus deze plek is super. Voor een tankbeurt of 2.50 is de camper weer schoon.
Een cp plaats wat slechts een servicestation is, zonder service. Wij kwamen begin maart hier aan maar werden vriendelijk weer weggestuurd. De plaatsen zijn te klein, jetons te koop bij het restaurant dat dicht is, ook al staat er op de deur iets anders. Het gemeentehuis is ook dicht. Water afgesloten. Wat is er wel... een vuilnisbak. Toilet kun je wel legen maar niet spoelen.
Prima plaats om op doorreis te overnachten. Goed sanitair. Wifi, tja wat moet je daar over zeggen, daar moet je flink voor betalen. Het is een camping met veel vaste bewoners, die overdag gewoon naar hun werk gaan. Hier gestaan in oktober 2017.
kleine camping met prima, schoon sanitair. brood service in de ochtend, campingtaxi 1x per week naar de markt in Estremoz. wijn, bier en pizza's te koop bij de receptie, pizza wordt bij de camper afgeleverd. 2x per week happy hour, héél gezellig. uitgebreide bibliotheek met veel nederlandse boeken. we wilden 1 of 2 nachten blijven, het worden 2 maanden. geweldige behulpzame, ned. camp.eigenaar.
heerlijke camping met super sanitair. engelstalige receptie . vers brood, ook nu in het naseizoen. de plaatsen zijn idd niet recht of je moet een beetje zoeken naar een geschikte plek.
Zelfs eind oktober moet je zorgen dat je op de maandag op tijd aanwezig bent i.v.m. de markt op dinsdag. De cp is prima en de beheerder een vriendelijke man. 3 dagen gestaan met plezier.
Geweldige cp voor 9.50 incl mooi uitzicht, redelijk rustig.
15 oktober 2017 daar gestaan, voor een gratis camperplaats een prima plek. incl toilet tijdens openingstijden van de mijn en stroom voor 12 uur 2 euro.