@Yvonne25460
- 2015
- Integraal
Mei 2026
kosten zijn 23,50per nacht
geweldige plek achter de duinen. goed in en uitrijden . mooi strand woeste zee. honden toegestaan. incl electra en 2 personen en belasting 16,74€ snel warm als de zon schijnt niet druk zowel op de heen als terugreis. sept/ nov.
1 ster voor de ontvangst door Opa. hij heeft zelfs het zwembad voor ons geopend. het was groezelig maar verkoelend en de chloor was herkenbaar . het is oud en versleten met veel vaste gasten. voor 1 nacht 28€ met hond
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prima plek heerlijk 2 nachten gestaan met nog een tiental andere campers. idd op loopafstand restaurant met heerlijk eten een stad waar nog mensen werken en leven.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

wij zijn gewaarschuwd door de politie vanuit een rijdende politieauto . erg onaardig we hebben er een nacht fantastisch gestaan. we durfden niet te blijven omdat de dreiging van controle geuit was. nu 15 km verderop op een camping Asisi beach . heel aardig hier. er stond een bord awarded beach begin en end. wat kan je daarvan maken? mag het tussen de 2 borden in wel?
De plek was fijn, alleen de kosten voor je overnachting worden bepaald of je wel of niet in het restaurant eet. Hoe meer je daar uitgeeft hoe voordeliger je overnachting. Beetje vreemd is dat wel. Wel lekker vers brood in de ochtend te koop. Perfecte Wifi. Lekkere pizza.
geweldig plekje heel gastvrij. mooi onderhouden
deze plek bestaat niet meer
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden